guit 14.06.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Cześć, nasz nowo wybudowany domek zaczyna przypominać mini-zoo Do psiaka goldenka, dołączyły papużki oraz agamy brodate i ostatnio 2 samiczki żółwia stepowego Te ostatnie mają w lecie wybieg na swieżym powietrzu i widzę, ze doskwiera im brak męskiej ręki, dlatego: CHĘTNIĘ PRZYJMĘ SAMCA ŻÓŁWIA STEPOWEGO pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.06.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Musisz wiedziec, ze samiec zowia stepowego nie moze mieszkac przez okragly rok z samicami. Dlatego zanim znajdziesz kogos kto odda ci zolwia (watpliwe bo to dosc drogie zwierzaki i nie ma ich teraz w sklepach) musisz sobie zadac pytanie, czy masz miejsce na dodatkowy wybieg dla samca i czy masz miejsce w domu na dodatkowe terrarium dla samca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 14.06.2006 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Witaj JoShi doskonale o tym wiem BTW, moja prośba przewinęła się również przez pl.rec.zwierzaki.terrarium oraz terrarium.com.pl (może widziałaś, a nie kojarzysz ) obie żółwice, które mieszkają u mnie, dostałem... rzadko, ale ludzie oddają gady żółwica, która jest u mnie najkrócej, przywędrowała właśnie dzięki forum muratora Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.06.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Witaj JoShi doskonale o tym wiem BTW, moja prośba przewinęła się również przez pl.rec.zwierzaki.terrarium oraz terrarium.com.pl (może widziałaś, a nie kojarzysz ) Faktycznie nie skojarzylam. Ale widze zes juz czesciowo uswiadomiony, Na http://www.terrarystyka.pl tez bywasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 14.06.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 A moze byc wiecej zolwi? Bo chyba znam kogos kto chce sie pozbyc ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 14.06.2006 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 na terrarystyka.pl, to nie mufka, oczywiscie daj znać na priva pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 22.06.2006 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=45490 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 22.06.2006 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 dzięki tyberian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts