wawrzek 14.06.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Mam stary drewniany dom (ok. 50 lat) mieszkamy w nim i pomału w mierę możliwości remontujemy i ulepszamy. Mamy obecnie ogrzewanie gazowe (CO) ale marzy nam się kominek. Proszę podajcie mi namiary gdzie mogę o czymś takim przeczytać lub poradźcie coś ze swojego doświadczenia. Prawdopodobnie będziemy musieć wybudować nowy komin. Na co mam zwrócić uwagę? Myślę oczywiście o jakiejś ekipie ale też nie chcę być zielony. Pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 14.06.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 My kominek umieśliliśmy w miejscu starego pieca. Oczywiscie wynajęliśmy "fachowca" i on to montował. Piec niestety trzeba było rozebrać... Nasza chatka była z czasów II RP wiec jeszcze starsza i z drewnianych bali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.06.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=36551 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keny52 17.06.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 witam. najdalej jezdzilem do krakowa, kominek w drewnianym domu czemu nie. robilem wdomku zbali dre, ale inwestor zyczyl zplaszczem wcelu podlaczenia do CO. pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts