Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ocieplenie poddasza + montaż G-K

jadek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 308
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja placilem 7800zł za ponizszy etap prac. W cene nie wchodzi gipsowanie i malowanie sufitow z plyt na gotowo. Sufit to prawie same skosy ok. 330m2 wiec jest trudniejszy do zrobienia i cena wyzsza. Ponadto w sufitcie zawieraja sie tez 3 lukarny.

Etap

-Montaz plyt g-k (montaz i ocieplenie wata)

-Montaz parapetow na poddaszu (3 parapety)

-Wyklejanie plyt g-k na scianach ktore nie sa wytynkowane

-Ocieplenie strychu wata grubosci 15cm

Cena: 7800zł

Ilosc: ok. 330m2

ja placilem 7800zł za ponizszy etap prac. W cene nie wchodzi gipsowanie i malowanie sufitow z plyt na gotowo. Sufit to prawie same skosy ok. 330m2 wiec jest trudniejszy do zrobienia i cena wyzsza. Ponadto w sufitcie zawieraja sie tez 3 lukarny.

Etap

-Montaz plyt g-k (montaz i ocieplenie wata)

-Montaz parapetow na poddaszu (3 parapety)

-Wyklejanie plyt g-k na scianach ktore nie sa wytynkowane

-Ocieplenie strychu wata grubosci 15cm

Cena: 7800zł

Ilosc: ok. 330m2

b. tanio, ale wszelkie niedoróbki w montazu płyt wychodzą własnie przy szpachlowaniu. Nie wiem czy to dobra metoda by godzić firmę na montaz bez szpachlowania.

witam

Czy 64 zł/m2 za robociznę ocieplenie poddasza (wełna 20 cm) + montaż płyt G-K (podwójnie) w okolicach Krakowa to dużo? Jakie są teraz ceny?

Jezeli to tylko robocizna to bardzo duzo.

Z tego co ja sie dowiadywalem to w Warszawie rozpietosc srednia jest miedzy 30-40 zlotych za robocizne bez materialow przy podwojnym stelazu, szpachlowaniu i jednokrotnym malowaniu

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 5 months później...