wartownik 30.06.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Podobno byly czasy , kiedy bogaci rozdawali swoj majatek biedakom . podobno Kopernik była kobietą ... nie od podobno odkrył Amerykę.... Ten co odkryl Ameryke to malo ze plynal nie wiedzac gdzie,odkryl nie wiedzoial co,to jeszcze wszystko zrobil za kase zony. To mi sie podobalo!!! Przed kilkoma dniami jeden z najbogatszych ludzi swiata " rozdal " swoje miliardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 30.06.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 i nic nie dostaliśmy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GREG.M 30.06.2006 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Buffett obiecał przekazać 37mld USD na cele charytatywne. Obliczyłem, że można by za tą kwotę wybudować 200.000 domów w cenie 600.000 PLN KAŻDY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 30.06.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 ja słyszalam ze 40mld ale co tam te 3-to juz przecież na drobne wydatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GREG.M 30.06.2006 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Mózg się telepie gdy człowiek słyszy o takich kwotach I to wszystko w posiadaniu jednego człowieka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 30.06.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 nawet swojej corce nie dał, jedynie oplacił jej studia i nic więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GREG.M 30.06.2006 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 nawet swojej corce nie dał, jedynie oplacił jej studia i nic więcej... Tutaj się z nim zgadzam. Od dawania pieniędzy dzieciom ważniejsze jest aby nauczyć je samodzielnie myśleć - dlatego wysłał córkę na studia a nie dał jej tej całej kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 30.06.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 też dobrze tyrać całe życie i rozdać biednym, w końcu dzieciom nic się od nas nie należy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 30.06.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 A czy ten Buffett nie przekazał czasem tych pieniędzy fundacji prowadzonej/założonej przez niejakiego Billa G. tego od okien ? Wietrzę tu podstęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GREG.M 30.06.2006 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 A czy ten Buffett nie przekazał czasem tych pieniędzy fundacji prowadzonej/założonej przez niejakiego Billa G. tego od okien ? Wietrzę tu podstęp Tak, ma dać Billowi - ja też czuję tu jakąś lewiznę, jak zwykle przy okazji fundacji...ale o tym dowiemy się zapewne za jakiś czas. Jakby dał na radio ojca dyrektora to by miał i sumienie czyste i święty spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadek 02.07.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 nawet swojej corce nie dał, jedynie oplacił jej studia i nic więcej... Tutaj się z nim zgadzam. Od dawania pieniędzy dzieciom ważniejsze jest aby nauczyć je samodzielnie myśleć - dlatego wysłał córkę na studia a nie dał jej tej całej kasy. Bez takich plotek proszę!!!....We Wprost czytałem że dla dzieci zostawił 5mld$!!!! Faktycznie niewiele..wiecej niz majatek setki najbogatszych Polaków razem wziety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 02.07.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Wiele lat temu gdzies czytalem,ze gdyby zebrac wszystkie pieniadze od tych co je maja i rozdac je po rowno wszystkim obywatelom tego swiata,to po trzech,czterech latach pieniadze wrocilyby do tych ktorym byly zabrane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 06.07.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Ja myślę że TAKI styl życia wskazuje że jest się bogatym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts