Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto jedzie w tym tygodniu trasą Katowicką ? wycofuję

tyberian

Recommended Posts

Witam wszystkich, padł mi samochód a muszę przewieŸć kota na trasie Warszawa - Częstochowa (lub Bełchatów). Szukam transportu dla jednej osoby (dla mnie +kot). Najpierw muszę dojechać do Warszawy sam a potem wrócić z kotem tš trasš. Wszystkich którzy majš w planie przejazd trasš katowickš (Nr 8 lub Nr 1) proszę o maila lub telefon: 0-513-26-36-85. Interesuje mnie termin od jutra do końca tygodnia.

Dla uœciœlenia - nie liczę na to, że ktoœ mnie przewiezie w obie strony. Chodzi głównie o powrót z Warszawy, wysiadłbym na trasie katowickiej na wysokoœci skrętu na Bełchatów-Kamieńsk (koło Góry Kamieńsk - nartostrady, widocznej z trasy). Sam mogę dojechać pocišgiem ale dla kociaka byłoby lepiej wracać samochodem jeœli to możliwe, jeœli nie to mówi się trudno.

Kurczę, tzw "gierkówka" to jedna z bardziej uczęszczanych tras do Warszawy i z Warszawy do Częstochowy, Katowic itd a okazuje się, że nikt w tym tygodniu tamtędy nie jedzie chociaż to tydzień z dużš iloœciš dni wolnych. Nie ma nikogo kto wzišłby mnie albo do Warszawy albo z Warszawy. Szkoda, samochodem jedzie się (zależnie od sytuacji i korków) około 2 godzin a PKP 2 razy dłużej ale trudno.

Zielonooka a może masz czas w pištek?

Jeœli tak, to może chcesz zobaczyć kociaka? Jest doœć œlicznowska- myœlę, że Ci się spodoba, zresztš maluchy sš na ogół fajne.

Wysišdę na Centralnym i muszę się dostać na Chełmońskiego (Włochy) po odbiór kociaka i potem z kotem na Centralny.

Jeœli miałabyœ czas i ochotę to napisz. (jazda z małym kotem autobusami i tramwajami po Warszawie to ciekawe przeżycie dla kociaka i pewnie dla pasażerów, licho wie co powie taki maluch, może się wydzierać na caly tramwaj, będš atrakcje).

Hej, jeœli Zielonooka nie może(?) to może ktoœ z Warszawy w ramach akcji wzajemnej pomocy przewiózł by nas w ramach Warszawy ? (mnie i kociaka) aby nie stresować malucha? Zaznaczam, że nie oczekuję wyprawki dla malucha ani żadnych innych przysług czy pomocy.

Zuza, Nefer czy ktoœ może ma możliwoœć wyœwiadczenia przysługi w ramach przyjaŸni wzajemnej i względów dla zwierzyny.