tyberian 14.06.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Witam wszystkich, padł mi samochód a muszę przewieć kota na trasie Warszawa - Częstochowa (lub Bełchatów). Szukam transportu dla jednej osoby (dla mnie +kot). Najpierw muszę dojechać do Warszawy sam a potem wrócić z kotem tš trasš. Wszystkich którzy majš w planie przejazd trasš katowickš (Nr 8 lub Nr 1) proszę o maila lub telefon: 0-513-26-36-85. Interesuje mnie termin od jutra do końca tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 14.06.2006 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Dla ucilenia - nie liczę na to, że kto mnie przewiezie w obie strony. Chodzi głównie o powrót z Warszawy, wysiadłbym na trasie katowickiej na wysokoci skrętu na Bełchatów-Kamieńsk (koło Góry Kamieńsk - nartostrady, widocznej z trasy). Sam mogę dojechać pocišgiem ale dla kociaka byłoby lepiej wracać samochodem jeli to możliwe, jeli nie to mówi się trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.06.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Daj znac jak ci sie udalo z transportem i jak kot zniosl podroz (ja pomoc nie moge - przykro mi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 15.06.2006 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Kurczę, tzw "gierkówka" to jedna z bardziej uczęszczanych tras do Warszawy i z Warszawy do Częstochowy, Katowic itd a okazuje się, że nikt w tym tygodniu tamtędy nie jedzie chociaż to tydzień z dużš ilociš dni wolnych. Nie ma nikogo kto wzišłby mnie albo do Warszawy albo z Warszawy. Szkoda, samochodem jedzie się (zależnie od sytuacji i korków) około 2 godzin a PKP 2 razy dłużej ale trudno. Zielonooka a może masz czas w pištek? Jeli tak, to może chcesz zobaczyć kociaka? Jest doć licznowska- mylę, że Ci się spodoba, zresztš maluchy sš na ogół fajne. Wysišdę na Centralnym i muszę się dostać na Chełmońskiego (Włochy) po odbiór kociaka i potem z kotem na Centralny. Jeli miałaby czas i ochotę to napisz. (jazda z małym kotem autobusami i tramwajami po Warszawie to ciekawe przeżycie dla kociaka i pewnie dla pasażerów, licho wie co powie taki maluch, może się wydzierać na caly tramwaj, będš atrakcje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 15.06.2006 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Hej, jeli Zielonooka nie może(?) to może kto z Warszawy w ramach akcji wzajemnej pomocy przewiózł by nas w ramach Warszawy ? (mnie i kociaka) aby nie stresować malucha? Zaznaczam, że nie oczekuję wyprawki dla malucha ani żadnych innych przysług czy pomocy. Zuza, Nefer czy kto może ma możliwoć wywiadczenia przysługi w ramach przyjani wzajemnej i względów dla zwierzyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.06.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 napisalam na priv! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 15.06.2006 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Czy nikt z Forum nie jedzi "ósemkš" ani do Warszawy ani z Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts