Chef Paul 14.06.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 W czasie mego pobytu w szpitalu otrzymałem następującą wiadomość "e-mailową" od osoby którą znam osobiście: Zaginęła moja koleżanka,(wiadomość dostałem od kuzynki Anny Termin z Jastrzębia Zdroju) 19-sto letnia studentka turystyki na GWSH. Oto link do wszystkich informacji o Asi: http://zaginela19letniajoanna.blog.onet.pl/ Bardzo proszę roześlijcie to gdziekolwiek możecie, Asia zaginęła w czwartek tak więc może być na drugim końcu Polski czy za granicą. Poszukuje jej policja, cała rodzina, znajomi i przyjaciele. Nawet najmniejsza informacja na temat miejsca jej pobytu czy okoliczności zaginięcia jest cenna. Z góry dziękuję za pomoc. Wszyscy którzy jakimś szczęśliwym trafem mogą wiedzieć cokolwiek o sprawie proszeni są o kontakt z najbliższym posterunkiem Policji Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.06.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ważne wiec podciągam jak coś sie wyjaśni to daj znaćtrzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.06.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Bardzo ważne I znowu tak blisko mnie taka tragedia, no i moja córka w zbliżonym wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tulla 10.07.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Hooop, do gory... trzymam kciuki za odnalezienie sie tej dziewczyny! I za jej rodzine, zeby nie tracila wiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 13.07.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.07.2006 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Ważne wiec podciągam jak coś sie wyjaśni to daj znać trzymam kciuki ... dziś odebrałem taką wiadomość ................................. Nie mam żadnych wieści od mojej kuzynki na tamat zaginionej dziewczyny. Dzisiaj to się takie rzeczy dzieją, że aż strach myśleć co się z nią stało. Ale trzeba mieć nadzieję, że się w końcu dziewczyna znajdzie. ................................. Pozdrawiam serdecznie, jeszcze raz zdrówka życzę i trzymajmy razem za Joannę. Niech wraca! ................................. http://www.chefpaul.net/smiles/nocomm12.gif ... cały czas jest jednak jakaś nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts