Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WOŁANIE O POMOC ... zaginęła 19 letnia Joanna

Chef Paul

Recommended Posts

W czasie mego pobytu w szpitalu otrzymałem następującą wiadomość "e-mailową" od osoby którą znam osobiście:

Zaginęła moja koleżanka,(wiadomość dostałem od kuzynki Anny Termin z Jastrzębia Zdroju) 19-sto letnia studentka turystyki na GWSH.

Oto link do wszystkich informacji o Asi:

http://zaginela19letniajoanna.blog.onet.pl/

Bardzo proszę roześlijcie to gdziekolwiek możecie, Asia zaginęła w czwartek tak więc może być na drugim końcu Polski czy za granicą.

Poszukuje jej policja, cała rodzina, znajomi i przyjaciele.

Nawet najmniejsza informacja na temat miejsca jej pobytu czy okoliczności zaginięcia jest cenna.

Z góry dziękuję za pomoc.

Wszyscy którzy jakimś szczęśliwym trafem mogą wiedzieć cokolwiek o sprawie proszeni są o kontakt z najbliższym posterunkiem Policji

Dziękuję i pozdrawiam serdecznie

• 3 weeks później...
Ważne wiec podciągam

jak coś sie wyjaśni to daj znać

trzymam kciuki

... dziś odebrałem taką wiadomość :(

.................................

Nie mam żadnych wieści od mojej kuzynki na tamat zaginionej dziewczyny. Dzisiaj to się takie rzeczy dzieją, że aż strach myśleć co się z nią stało. Ale trzeba mieć nadzieję, że się w końcu dziewczyna znajdzie.

Pozdrawiam serdecznie, jeszcze raz zdrówka życzę i trzymajmy razem za Joannę. Niech wraca!

http://www.chefpaul.net/smiles/nocomm12.gif

... cały czas jest jednak jakaś nadzieja :(