misiek991 11.03.2003 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2003 Zaczynam budowac i nawet juz z duza dokladnoscia wiem co. Teraz pora znalezc wykonawcow i materialy. Rozgladam sie po okolicy i mam do wyboru (Warszawa) co najmniej kilkadziesiat hurtowni. Jezdzenie do wszystkich i porownywanie ofert cenowych, transportu, rozwladunku, terminow itp dupereli to praca dla jednego dobrze platnego pracownika na najblizsze pol roku - min. 10 tys. zl. Latanie po calym internecie to tez cale godziny - czas i laczenie TPsa. Bartycka jest droga, mozna sie potargowac, ale musi byc droga bo ma wysokie koszty wynajmu lokali. Czy jest w necie takie miejsce, gdzie mozna napisac, że szukam 3000 bloczkow Ytong i przysle mi oferty pare firm z W-wy - prownam sobie, wybiore i pojade kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipm111 11.03.2003 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2003 Nie mogę tego napisać na forum - regulamin. Zapraszam na priv. Jest taki program na internecie. Szczegóły poza forum, bo Murator się obrazi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McLim 11.03.2003 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2003 A może warto wysłać "Zapytania ofertowe" do znanych Ci hurtowni. Ja zamierzam tak zrobić.podejrzewam, że nie chcesz wyłącznie bloczków, ale też miliona innych rzeczy. Napisz specyfikacje Twoich potrzeb i wyślij (pewnie najlepiej faksem) prośbę o przedstawienie Ci oferty. Jeśli nadmienisz, że szukasz poważnego dostawcy u którego zrealizujesz wszystkie wymienione zakupy to założę się, że niewiele hurtowni nie udzieli odpowiedzi... pozdrawiamdarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiek991 11.03.2003 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2003 Obejrzałem stronę ipm, ciekawe. Ale czy działa?Wszedłem przez znaczek pod wiadomością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiek991 11.03.2003 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2003 Obejrzałem stronę ipm, ciekawe. Ale czy działa?Wszedłem przez znaczek pod wiadomością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts