orzeszek 20.01.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 a ogródek? http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/cool3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beithe 24.01.2007 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Mówisz o tych 20 m piasku, który został po zrobieniu dojazdu do garażu? Jak było tak jest - wprowadziliśmy się w grudniu, pewnie na wiosnę coś tam zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 24.01.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Czekamy lada miesiąc na dalsze pocznania . Na razie jest super ,myślę ,że dalej może być tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asana 25.02.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Beithe - piekne mieszkanie, cudowna akacja i ... niedosyt zdjec !!! Jak Wam sie mieszka, jakie nowosci w waszym urokliwym mieszkaniu? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beithe 26.02.2007 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Byliśmy strasznie zajęci ostatnio, więc niewiele się zmieniło. Przyzwyczajamy się do mieszkania w prowizorce, nawet do chodzenia po większość rzeczy do garażu. Przy okazji okazuje się, że 80% z nich nie jest nam na codzień potrzebna Mam nadzieję, że po przyszłym weekendzie będę miała jakieś nowe zdjęcia. Teak w łazience okazał się kiepskiej jakości i się rozszparzył (kupowany w DLH - uwaga!); za jakieś 2 tygodnie będziemy go ratować - efekt może być całkiem ciekawy. Za to nie możemy wciąż zamontować blatu z umywalką, który jest już gotowy - ma nóżkę i trzeba by było go potem znów rozmontowywać. Przeżyliśmy też odświeżanie parkietu akacjowego - udało nam się porysować kilka klepek wbitym w filc pod fotelem miedzianym drutem. Klepki zostały wymienione a całość jeszcze raz zaolejowana - bardzo się cieszę z olejowanej podłogi, z lakierem tak się nie da ) Pozdrawiam i dziękuję za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.02.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Beithe zapowiadalo sie pieknie u Ciebie, ale jest przepieknie! No wszystko mi sie podoba ale ten stolik mnie oczarowal, namiastka kominka tez. Piekne masz pomysly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 28.02.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Beithe Wspaniała łazienka.. Marzymy o zrobieniu podobnej. Zazdroszczę olejowanej podłogi, mnie nie udało się namówić męża.. Ustąpiłam, ale i tak w planach mam jej olejowanie, za kilka lat kiedy przyjdzie czas na cyklinowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beithe 12.03.2007 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Muszę się nauczyć logować za każdym razem, bo mnie ta cholera nie powiadamia o nowych postach Zeljka- tyle pochwał, że aż się zarumieniłam dzięki! novi_ana - olejowana podłoga jest suuuuper a jak sobie pomyślę o rysach na lakierze, to lubię ją jeszcze bardziej - polecam Zapowiadają się nowości - zamówiliśmy kinkiety i lampkę nad stół, którego nie ma. Powiny dojechać w tym tygodniu. Będą takie: http://www.studio-forma.com.pl/foto_duze/FD2_326.jpg http://www.studio-forma.com.pl/foto_duze/FD2_334.jpg Ten drugi ciemniejszy niż na zdjęciu. W środę przyjeżdżają płytki do naszej ogromiastej klatki schodowej - można je zobaczyć tu: http://www.stargres.pl/pl/strona.php/module=Oferta/action=Pokaz/IDKategorii=11/IDGrupy=1 - Szwecja szara. Klatka będzie się robić po Wielkanocy, bo wszyscy fachowcy strrraszie zajęci. No i zakochałam się w kanapie - jadę w weekend do Łodzi ją obejrzeć, bo w Wawie akurat tego modelu nigdzie nie mają :/ Nie da się wkleić zdjęcia, ale można ją obejrzeć tutaj: http://www.arismebel.pl/pol/massive.htm, model Selva. To chyba na razie tyle. Kończymy projekt gabinetu i pora zabrać się za schody drewniane - już się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 13.03.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 piekne mieszkanko, kanape super dobraliście, czekam na nowe fotki, jak sie mieszka? a jak "ogródek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beithe 19.03.2007 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 agiis - dzięki Kanapa na żywo nam się niestety nie spodobała, szukamy dalej; może Boss z Arismebel, jest podobna a dla odmiany na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciu Na ogródek nie mamy czasu Jakoś przestaję wierzyć, że powstanie w tym roku Za to zaczynam czuć, że mieszkam w lesie - zaglądają do nas dzięcioły i sikorki, a kosy zwizytowały dziś rano budkę - mam nadzieję, że się spodobała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin ARISmebel 22.03.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 agiis - dzięki Kanapa na żywo nam się niestety nie spodobała, szukamy dalej; może Boss z Arismebel, jest podobna a dla odmiany na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciu Na ogródek nie mamy czasu Jakoś przestaję wierzyć, że powstanie w tym roku . A co konkretnie się nie spodobało-może będe mógł jakoś pomóc ? W wielu modelach możemy modyfikować wymiary,kształt itp. A co do mebla z serii BOSS to rzeczywiście na żywo wygląda znacznie lepiej BTW:W najbliższym czasie zaprezentujemy nową kolekcje(5 nowych-wyjątkowych modeli) Pozdrawiam, Marcin W. http://www.arismebel.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beithe 23.03.2007 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 No, przyznam że czuję się trochę zaskoczona odzewem Co do Selvy - na zdjęciu wyglądała na smuklejszą i lżejszą optycznie od Bossa, ale w naturze jest jej jednak więcej, wygląda trochę tak, jakby była nadmuchana, poza tym jest za miękka - oczywiście jak dla nas, kwestia gustu. Boss nam się bardzo podoba, ale ma małą i krótką powierzchnię spania, a u nas często nocują goście i to słusznych rozmiarów. Czy można liczyć na jakieś szczegóły co do wypełnienia bądź przeróbek? A kiedy będzie można obejrzeć chociaż zdjęcia tej nowej kolekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin ARISmebel 23.03.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 No, przyznam że czuję się trochę zaskoczona odzewem Co do Selvy - na zdjęciu wyglądała na smuklejszą i lżejszą optycznie od Bossa, ale w naturze jest jej jednak więcej, wygląda trochę tak, jakby była nadmuchana, poza tym jest za miękka - oczywiście jak dla nas, kwestia gustu. Boss nam się bardzo podoba, ale ma małą i krótką powierzchnię spania, a u nas często nocują goście i to słusznych rozmiarów. Czy można liczyć na jakieś szczegóły co do wypełnienia bądź przeróbek? A kiedy będzie można obejrzeć chociaż zdjęcia tej nowej kolekcji? SELVA a BOSS to zupełne inne meble jeżeli chodzi o zastosowane materiały do produkcji SELVA -zastosowane są pianki wysokoelastyczne, które mają nadać meblu miękość -można zamontować funkcje spania(awaryjną) BOSS -jest to zestaw wersalkowy, w którym kanapa została stworzona aby łudząco przypominała tradycyjną sofe. Zastosowano tam formatki bonell`a(sprężyny) -jest to mebel nadający się do codziennego sania z dużym pojemnikiem na pościel. Jeżeli chodzi o przeróbki BOSS`a to można wydłużyć kanapę tak aby powierzchnia spania miała wymiar 200 lub 210cm/120cm. Nowa kolekcja powinna być dostępna na stronie www za około miesiąc. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 06.04.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://img487.imageshack.us/img487/5781/kartka1en6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 07.04.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/kurczak_zajac_d.jpg Kolorowych jajeczek, wacianych owieczek, rozkicanych króliczków, pyszności w koszyczku! A przede wszystkim udanego uciekania w dniu "wielkiego lania". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 08.04.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 http://www.wp.pl/i/ivar/_/200704/324963.jpg Wesołego jajka, kurczaków, baranka,ciasta z rodzynkami, ostrego chrzanu,tęczowych mazurków oraz mokrego Dyngusa życzy Martynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beithe 18.04.2007 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Ojejjej Bardzo dziękuję za życzenia i odżyczam nawzajem. Oczywiście znów coś wcześniej czytałam bez logowania i podła maszynka mnie nie zawiadomiła, że są wpisy U nas niewiele nowego niestety - jak już człowiek ma gdzie spać i się umyć, to traci motywację do dalszych prac Czekamy na ekipę - oczywiście wszystkie zajęte do niewiadomo kiedy Aha - mamy już kinkiety, takie jak na obrazku wyżej. Jakoś nie wpadło mi do głowy, że jak będą świecić do góry, to głównym elementem dekoracyjnym staną się puszki elektryczne nad nimi. Jakoś wcześniej nie bardzo było je widać - za to teraz... Zastanawiam się nad jakimiś osłonkami, bo głupio mieć jako główny element dekoracyjny w pokoju pięknie podświetlone puszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.07.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Beithe gdzie Ty sie podzialas? pokaz co nowego w Waszym pieknym domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 29.07.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 też jestem ciekawa co tam u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.07.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 No tak, dawac tu nowe fotki. Nie wolno aby watek spadl tak daleko. wczoraj go ledwo odnalazlam. A tu takie pieknosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts