Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie Beithe i Ksawerego

Recommended Posts

Bardzo niewiele się dzieje, bo najpierw dużo pracowaliśmy, a potem dużo podróżowaliśmy. A poza tym obie polecane ekipy mają terminy na lipiec przyszłego roku... Ale obiecuję poprawę, w weekend postaram się zrobić zdjęcia tych niewielu rzeczy, które przybyły (a nasz częściowo urządzony ogródek przez lipiec zupełnie zarósł chwastami :( )

• Odpowiedzi 133
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
Frontów niestety jeszcze nie ma. Ja nawet nie mam czasu wrzucić tu zdjęć z tego, co już mamy :roll: Ambitny plan jest taki, żeby drewno było szare, jak wypłukane przez morze. Jak już wreszcie znajdę chwilę czasu to będę eksperymentować z fornirami. Mam już też stół do kuchni, który czeka taki sam los - tylko ten czas... :-?

Gratuluję cudnego mieszkania i wspaniałych pomysłów. Bardzo podobał mi sie pomysł z wnęką. Rewelacja.

Przeczytałam, że macie blat z iroko do podłogi z teku. W związku z tym mam prośbę - pytanie. Mam podłogę z teku i zamierzam kupić drzwi z okleiną z iroko. Niestety też ze względów ekonomicznych. Nie wiem jak to będzie razem wyglądać. Czy jest duża różnica, czy iroko jest dużo ciemniejsze? :cry:

Błagam o odpowiedź !

drzewko123 - to już się staje tradycją w ostatnich miesiącach, ale znów muszę odpowiedzieć, że jeszcze nie wiem. Mieliśmy spory zastój i blat w związku z tym też jeszcze nie jest wykończony. Dam znać jak tylko skończymy a zanosi się że już niebawem, bo prace znów ruszyły :) Na razie mogę tylko powiedzieć, że niezaolejowane wygląda identycznie jak teak, a w łazience mam w tej chwili teakowe zaolejowane półki i podłogę, i te półki nie są takie same jak podłoga - wyszły zdecydowanie ciemniejsze. Mi jakoś zupełnie to nie przeszkadza - postaram się w tym tygodniu wrzucić fotkę (no, wiem że już to obiecywałam, ale tym razem naprawdę się postaram :D).

Dzięki! :)

• 1 month później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...