Beithe 01.08.2007 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Bardzo niewiele się dzieje, bo najpierw dużo pracowaliśmy, a potem dużo podróżowaliśmy. A poza tym obie polecane ekipy mają terminy na lipiec przyszłego roku... Ale obiecuję poprawę, w weekend postaram się zrobić zdjęcia tych niewielu rzeczy, które przybyły (a nasz częściowo urządzony ogródek przez lipiec zupełnie zarósł chwastami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena777 01.08.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 super mieszkanko, bardzo ladnie je wykanczacie....no i lazienka.- b. mi sie podoba..jak sie sprawdzają dechy w lazience??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beithe 01.08.2007 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 rena777 - dzięki. Dechy (teakowe) - super. Chlapiemy na nie i nic im się na razie nie dzieje. Podoba mi się, że przy wycieraniu nie "mażą" się jak gładkie kafelki. Wystarczy 2 razy machnąć szmatką i już suche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PROSIACZEK 09.09.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 czy możesz wrzucić zdjęcia kuchni z frontami ? Czy drzwiczki są jasne jak w założonym projekcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beithe 10.09.2007 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Frontów niestety jeszcze nie ma. Ja nawet nie mam czasu wrzucić tu zdjęć z tego, co już mamy Ambitny plan jest taki, żeby drewno było szare, jak wypłukane przez morze. Jak już wreszcie znajdę chwilę czasu to będę eksperymentować z fornirami. Mam już też stół do kuchni, który czeka taki sam los - tylko ten czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzewko123 15.09.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Gratuluję cudnego mieszkania i wspaniałych pomysłów. Bardzo podobał mi sie pomysł z wnęką. Rewelacja. Przeczytałam, że macie blat z iroko do podłogi z teku. W związku z tym mam prośbę - pytanie. Mam podłogę z teku i zamierzam kupić drzwi z okleiną z iroko. Niestety też ze względów ekonomicznych. Nie wiem jak to będzie razem wyglądać. Czy jest duża różnica, czy iroko jest dużo ciemniejsze? Błagam o odpowiedź ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beithe 17.09.2007 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 drzewko123 - to już się staje tradycją w ostatnich miesiącach, ale znów muszę odpowiedzieć, że jeszcze nie wiem. Mieliśmy spory zastój i blat w związku z tym też jeszcze nie jest wykończony. Dam znać jak tylko skończymy a zanosi się że już niebawem, bo prace znów ruszyły Na razie mogę tylko powiedzieć, że niezaolejowane wygląda identycznie jak teak, a w łazience mam w tej chwili teakowe zaolejowane półki i podłogę, i te półki nie są takie same jak podłoga - wyszły zdecydowanie ciemniejsze. Mi jakoś zupełnie to nie przeszkadza - postaram się w tym tygodniu wrzucić fotkę (no, wiem że już to obiecywałam, ale tym razem naprawdę się postaram ). Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.10.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 No, z powrotem na pierwsza strone! Co tam u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 21.12.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://img402.imageshack.us/img402/7417/kartkaaqq3.jpg jakieś wieści, zmiany, co słychać??? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 21.12.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://images24.fotosik.pl/130/f1b0ad796efccf6amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/21/1533.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 29.01.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Powiem krótko - pięknie jest tam u ciebie w mieszkanku. Jest bardzo oryginalne. Fantastyczne są te dodatki np. z tą kratą i wnęką w ścianie. Mieszkanie z duszą i charakterem. Co nowego się dzieje, moze jakies nowe fotki? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.03.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 21.03.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://i216.photobucket.com/albums/cc232/maja_w/1kopia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts