taje 15.06.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Witam, Nie mogę wysłać prywatnej wiadomości do innego forumowicza. Po naciśnięciu "wyślij" pojawia się komunikat "twoja wiadomość została wysłana" ale wiadomość znajduje sie w skrzynce "do wysłania" a nie "wysłane". Dlaczego tak się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taje 15.06.2006 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Chyba sie pospieszyłam z pytaniem - właśnie przeczytałam odpwiedź Edzi na identyczne pytanie. Rozumiem zatem, że wiadomość zostanie dostarczona do nadawcy, kiedy tylko ten zaloguje się, a zatem czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.06.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Chyba sie pospieszyłam z pytaniem - właśnie przeczytałam odpwiedź Edzi na identyczne pytanie. Rozumiem zatem, że wiadomość zostanie dostarczona do nadawcy, kiedy tylko ten zaloguje się, a zatem czekam. ta wiadomosc znajdzie sie w "wyslanych" nie tyle jak sie ktos zarejestruje ale jak odczyta wiadomość od Ciebie (no chyba ze ktos zna taki maly trick jto ominac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.06.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Chyba sie pospieszyłam z pytaniem - właśnie przeczytałam odpwiedź Edzi na identyczne pytanie. Rozumiem zatem, że wiadomość zostanie dostarczona do nadawcy, kiedy tylko ten zaloguje się, a zatem czekam. ta wiadomosc znajdzie sie w "wyslanych" nie tyle jak sie ktos zarejestruje ale jak odczyta wiadomość od Ciebie (no chyba ze ktos zna taki maly trick jto ominac) Dokładnie to samo napisałam Tomku spokojnie, Twoja wiadomość poszła do adresata a właściwie czeka aż adresat wejdzie na forum zaloguje się , odbierze i przeczyta wiadomość. Wtedy z "do wysłania" - znajdzie się w wysłanych. Więcej tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=56012 pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts