gawolka 16.06.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Witam wszystkich Wiem że mój temat sie powtarza ale jestem kompletnie wygłupiona Kupiłam mieszkanie w kamienicy z lat 60 większość sąsiadów pali w piecach ale w moim 43m mieszkaniu poprzedni właścieciel miał elektryczne. Coś nie tak jest z gazem więc pozostaje w dalszym ciagu elektryka. jakie rozwiązanie jest najekonomiczniejsze w grzaniu. Chce mieć 3 grzejniki po jednym w pokojach i łazience. Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 16.06.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 może piece akumulacyjne + licznik na 2 taryfy ? koszty inwestycyjne niewielkie , brak rurek w domu i kotła , wydaje się to najekonomiczniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert z drzazgowej 21.06.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 poczytaj wątek "ogrzewający elektrycznością wystąp" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts