Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CIECHOCINEK - sanatorium, pensjonat cos polecacie?

zielonooka

Recommended Posts

Nie, nie dla mnie.... (mama i babcia sie wybieraja na ok. 2 tyg :wink: ):D

Ale pytanko mam nastepujace: .... w Ciechocinku jest od groma i jeszcze troche kwater, sanatoriów i pensjonatow.

Tyle wiem ze strony internetowej , oczywiscie wszystkie sa naj naj naj .... :wink:

Moze jednak ktos tam byl i moze polecic cos naprawde fajnego

Niekoniecznie sanatorium , moglby byc fajny pensjonat niezaduzy ( te molochy sa przerazajace) (ładne pokoje - dwuosoobowy z łazienką (koniecznie łazienka w pokoju a nie wspolna na korytarzy) , w cichym miejscu, cena - normalna choc to akurat nie jest kryterium, fajnie by bylo (ale nie koniecznie) jakby mial jakas bazę na zabiegi (czesto mniejsze pensjonaty maja podpisane umowy z wiekszymi sanatoriami i mozna tam na masaze czy sauny chodzic)

My kiedys bilismy tutaj

http://www.sanvit.sanatoria.com.pl/onas.htm

blisko tezni, ma swoj ladny park z drzewkami przed budynkiem, jedzonko nie zle, pokoje wlasnie remontowali, to mam nadzieje, ze juz troche lepiej wygladaja bo na III pietrze to wygladalo tak sobie...Ale zabiegow jest duzo i mozna sobie dokupic ile sie chce....

Witaj Zielonooka spytam się kumpla bo był w Ciechocinku i był bardzo zadowolony

dam mi namiary i dam Ci znać pewnie najdalej do poniedziałku

hos !!! bylo by cudnie! trzymam za slowo ;)

Zelijka dzieki

:roll:

witaj wiec poszukaj w necie w ciechocinku to senatorium pod nazwa Krystynka byla tam w zeszlym roku moja tesciowa ze swoja i bardzo wychwalały coprawda nie w samym centrum ale podobno warte polecenia...

sprawdziłąm

chyba faktycznie fajne miejsce bo juz w lipcu i sierpniu nie ma zadnych wolnych miejsc...

no nic - i tak dziekuje :wink:

wiesz co warto tam zadzwonić bo z trego co wiem to tam wysyła ZUS do senatorium ale prywatnie mogą być miejsca jak im sie zapłaci , bo jak one były to wiem ze mimo braku wolnych miejsc za dopłatą teściowa mogła zostać dłuzej takze zadzwoń a moze akurat....

sprawdziłąm

chyba faktycznie fajne miejsce bo juz w lipcu i sierpniu nie ma zadnych wolnych miejsc...

no nic - i tak dziekuje :wink:

wiesz co warto tam zadzwonić bo z trego co wiem to tam wysyła ZUS do senatorium ale prywatnie mogą być miejsca jak im sie zapłaci , bo jak one były to wiem ze mimo braku wolnych miejsc za dopłatą teściowa mogła zostać dłuzej takze zadzwoń a moze akurat....

zadzwonie

dzieki!