zielonooka 16.06.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Nie, nie dla mnie.... (mama i babcia sie wybieraja na ok. 2 tyg ) Ale pytanko mam nastepujace: .... w Ciechocinku jest od groma i jeszcze troche kwater, sanatoriów i pensjonatow. Tyle wiem ze strony internetowej , oczywiscie wszystkie sa naj naj naj .... Moze jednak ktos tam byl i moze polecic cos naprawde fajnego Niekoniecznie sanatorium , moglby byc fajny pensjonat niezaduzy ( te molochy sa przerazajace) (ładne pokoje - dwuosoobowy z łazienką (koniecznie łazienka w pokoju a nie wspolna na korytarzy) , w cichym miejscu, cena - normalna choc to akurat nie jest kryterium, fajnie by bylo (ale nie koniecznie) jakby mial jakas bazę na zabiegi (czesto mniejsze pensjonaty maja podpisane umowy z wiekszymi sanatoriami i mozna tam na masaze czy sauny chodzic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.06.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 My kiedys bilismy tutajhttp://www.sanvit.sanatoria.com.pl/onas.htmblisko tezni, ma swoj ladny park z drzewkami przed budynkiem, jedzonko nie zle, pokoje wlasnie remontowali, to mam nadzieje, ze juz troche lepiej wygladaja bo na III pietrze to wygladalo tak sobie...Ale zabiegow jest duzo i mozna sobie dokupic ile sie chce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 16.06.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Witaj Zielonooka spytam się kumpla bo był w Ciechocinku i był bardzo zadowolony dam mi namiary i dam Ci znać pewnie najdalej do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.06.2006 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Witaj Zielonooka spytam się kumpla bo był w Ciechocinku i był bardzo zadowolony dam mi namiary i dam Ci znać pewnie najdalej do poniedziałku hos !!! bylo by cudnie! trzymam za slowo Zelijka dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 19.06.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Witaj Zielonooka spytam się kumpla bo był w Ciechocinku i był bardzo zadowolony dam mi namiary i dam Ci znać pewnie najdalej do poniedziałku hos !!! bylo by cudnie! trzymam za slowo Zelijka dzieki witaj wiec poszukaj w necie w ciechocinku to senatorium pod nazwa Krystynka byla tam w zeszlym roku moja tesciowa ze swoja i bardzo wychwalały coprawda nie w samym centrum ale podobno warte polecenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.06.2006 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.06.2006 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 sprawdziłąm chyba faktycznie fajne miejsce bo juz w lipcu i sierpniu nie ma zadnych wolnych miejsc... no nic - i tak dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 19.06.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 sprawdziłąm chyba faktycznie fajne miejsce bo juz w lipcu i sierpniu nie ma zadnych wolnych miejsc... no nic - i tak dziekuje wiesz co warto tam zadzwonić bo z trego co wiem to tam wysyła ZUS do senatorium ale prywatnie mogą być miejsca jak im sie zapłaci , bo jak one były to wiem ze mimo braku wolnych miejsc za dopłatą teściowa mogła zostać dłuzej takze zadzwoń a moze akurat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.06.2006 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 sprawdziłąm chyba faktycznie fajne miejsce bo juz w lipcu i sierpniu nie ma zadnych wolnych miejsc... no nic - i tak dziekuje wiesz co warto tam zadzwonić bo z trego co wiem to tam wysyła ZUS do senatorium ale prywatnie mogą być miejsca jak im sie zapłaci , bo jak one były to wiem ze mimo braku wolnych miejsc za dopłatą teściowa mogła zostać dłuzej takze zadzwoń a moze akurat.... zadzwonie dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts