Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Biało-różowa adrenalina z Cersanitu, czy ktoś ma fotki???

Recommended Posts

Podobają mi sie płytki ścienne do łazienki - adrenalina z Cersanitu w zestawie biało - różowe (ten róż to nazywa się violet?!?!)

Więc mam do Was prośbę, może macie zdjęcia tej glazury, bo nie mam pojęcia jak można byłoby ją ułożyć, a szczególnie obudować narożną (150 x 150 ) wannę.

Prosze o pomoc :D

PS> Jeszcze nie umiem wklejac zdjęć to nie zamieszczę tych płytek :(

https://forum.murator.pl/topic/55876-bia%C5%82o-r%C3%B3%C5%BCowa-adrenalina-z-cersanitu-czy-kto%C5%9B-ma-fotki/

No, prosze was, kto widział coś takiego (oprócz strony cersanitu), bo tak jak u nich na stronie to juz widziałam :lol:

A może ktoś z was widział coś podobnego, w tym stylu?!?!??

Edyta

No, prosze was, kto widział coś takiego (oprócz strony cersanitu), bo tak jak u nich na stronie to juz widziałam :lol:

A może ktoś z was widział coś podobnego, w tym stylu?!?!??

Edyta

chcciliśmy zrobić adrenaline u córki ale jak zobaczyliśmy płytki MARAZII fresh zmieniliśmy zdanie link do katalogu

A ja właśnie dzisiaj kupiłam zieloną adrenalinę do pralni. Płytki są wizualnie bardzo ładne, ale ich jakośc :(. Krzywe! Różnica między opakowaniami to 1mm na długości. A ja chciałam wąska fugę, na 1,5mm i już z tego nici. Wrrrr........ Fuga 2,5mm też niewiele zmieni :(

To tak tylko ku "przestrodze", gdyby chodziło o jakośc.

• 6 months później...

chcciliśmy zrobić adrenaline u córki ale jak zobaczyliśmy płytki MARAZII fresh zmieniliśmy zdanie link do katalogu

Jestem ciekawa jak wyszla ta lazienka. Masz moze jakies aktualne zdjecia?

Ostatnio znalazlam super promocje na te plytki.