irupo 16.06.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Jak mogę naprawić pęknięcia na suficie , wcześniej pare lat temu była polożona siatka i cekol .Jak przygotować podłoże , jaką siatkę położyć , czym ją przymocować aby potem położyć cekol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 17.06.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 zamiast siatki użyj flizeliny oraz mase szpachlową do spinowani GK bez taśmy, flizelinę wcześniej namocz w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irupo 18.06.2006 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Rezi dzieki za odpowiedz ale rozszyfruj mi pojęcia bo jestem laikiem .Więc jaka fliselinę , gdzie ja mogę dostać oraz jak mi napisałeś :oraz mase szpachlową do spinowani GK bez taśmy -jaka to masa GK bez taśmy i jak fachowo zapytać się w sklepie aby sprzedawca wiedział o co mi chodzi . Czy fliselina nie odpadnie, wypecznieję na suficie , siatka ma dziurki i przez to masa się wciska , czy może do fliseliny przez namoczenie jej masa szpachlowa wsiąknie w nią i to jest ten szczegół naprawy sufitu . Pozdrawiam i czekam na dalszą fachową pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasjo 06.03.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Sory, że odgrzewam temat. Czy fizeline aby na pewno moczy sie w wodzie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 08.03.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 papier sie moczy w wodzie flizeliny nie. Tylko trzeba miec dosc rzadki gips zeby dobrze zlapal bo inaczej powstana bable ktore potem trzeba wycinac bo nie da sie ich zagipsowac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojenka 28.04.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 a nie lepiej rysy akrylem potraktować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 30.04.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 01.05.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Stare sposoby sa bardzo dobre, ale trzeba isc z duchem czasu Teraz nie trzeba juz wtapiac zadnych tasm, wystarczy troche poszerzyc miejsce pekniecia i zastosowac - przy duzych peknieciach: TO albo przy malych uszkodzeniach TO. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 02.05.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 w sumie tu sie zgodze z przedmowca... wyprobowalem i dziala.. ale akrylu nie polecam bo nie ma go jak wygladzic i wogole bedzie to widac bo farba nie pokryje dokladnie. Produkty semin polecam goraco, pracuje tylko na tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts