Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

I co ja mam zrobić?

Recommended Posts

Oboje z żona , jeszcze przed slube postanowilismy , że będziemy sie budować, i tak też sie stało, razem wybraliśmy projekt, po slubie przystąpiliśmy do budowy i... no własnie i to wszystko co razem zrobiliśmy, zona jedynie razem ze mna wybrała jedynie projekt, od tamtej pory w zasadzie nie interesuje się budowa , kompletnie nic, przy wyborze okieni ich wysokosci jak była ekipa do pomiarów, na moją prośbe aby była ze mną, bo zawsze mozna coś skorygowac, skwitowała, że ona tam być nie musi, teraz ma pretensje , że okna sa za wysoko ( w kuchni i ja sam sobie będę gotował)

nie interesuję jej jak będzie wygladał salon, jadalnia , jakie meble tam wstawimy, jakimi kaflami wyłozymy podłogę, jak myślicie co sie stało? Mówi , że dla niej tego domu mogło by nie być... teraz jak mamy (mam) większą połowę za sobą, złozony wniosek o kredyt ona mówi , że nie, ze ja to nie interesuje. mi edzy nami tez jest coraz gorzej, na okrągło zgrzyty, moze faktycznie nie warto tego ciagnąć, a nie brać na kark 30lat kredytu tym bardziej , że nie ma szerszych perspektywa na ws

mieszkamy jak na razie u Teściów, mamy dla siebie całą góre[imgólne życie?[/img]

selimm - szukasz fundatora ;-) Aż tak źle ;-)

Bogus - ja rozumiem ze dzisiaj upały , ale powiedz Ty mi skad to wywnioskowałeś :wink:

Czyż autor dobrej rady nie powinien pomóc w jej realizacji ;-) (qrcze lezałem wczoraj z laptopem na trawie i jakaś mrówka mi wlazła w shift - stąd brak znaków zapytania - bo to były pytania - co prawdę retoryczne ;-) )

Bogus - ja rozumiem ze dzisiaj upały , ale powiedz Ty mi skad to wywnioskowałeś :wink:

Czyż autor dobrej rady nie powinien pomóc w jej realizacji ;-) (qrcze lezałem wczoraj z laptopem na trawie i jakaś mrówka mi wlazła w shift - stąd brak znaków zapytania - bo to były pytania - co prawdę retoryczne ;-) )

no to szofer tez by nam sie przydał ...no skoro nalegasz !

no to szofer tez by nam sie przydał ...no skoro nalegasz !

super, z trzech rzeczy: wina, kobiet i śpiewu, szoferowanie koliduje jedynie z winem ;-)

coś mi się zdaje że coś przespałeś albo przegapiłeś

powinienes wrócić do punktu wyjścia i zadac sobie i żonie kilka pytań ........ moze po uzyskaniu odpowiedzi łatwiej ci będzie wyskoczyć z jakąs fajna d..... na 2 tygodniowe wczasy i przemyśleć sobie kilka spraw

PS przypomina mi to moje początki z budową - identyczne ........... zmieniło się jak żona była z drugim dzieckiem w ciąży

Oboje z żona , jeszcze przed slube postanowilismy , że będziemy sie budować, i tak też sie stało, razem wybraliśmy projekt, po slubie przystąpiliśmy do budowy i... no własnie i to wszystko co razem zrobiliśmy, zona jedynie razem ze mna wybrała jedynie projekt, od tamtej pory w zasadzie nie interesuje się budowa...

U Ciebie i tak jest lepiej niż u mnie :wink: Moja żona (od dwóch tygodni 8) ), nawet projektu wybierać nie chciała :lol: