Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mam basen - mam problem...

Jagna

Recommended Posts

Elus...nie przesadzasz?to co ,ze 18-to latek?chorobe weneryczna moze roznosic?

nie popadajmy w skrajnosc

fakt,Jagna ma niemaly problem do rozwiazania,lecz mam nadzieje,ze wybrnie z tego dyplomatycznie i z charakterystycznym dla niej poczuciem humoru,czego jej zycze

Jagna ,gdybys zdobyla sie na otwarcie twojego basenu np w soboty dla forumowiczow,zwracam sie z uprzejma prosba o zatrudnienie cud-ratownika :D

• Odpowiedzi 76
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Starałam się podejść poważnie do tematu. Znam człowiek który nabawił się bardzo nieprzyjemnego schorzenia poprzez zwyczajne podanie ręki z którą później przeniósł infekcję na twarz. No oczywiście przesadzam jak to ja. Nic na to nie poradzę.

Tematem się lekko przejęłam czasami to działa na wyobraźnię i pozwala podjąć bardziej radykalne kroki. A że sama doświadczam dość uciążliwego towarzystwa przyjaciół moich dzieci to po prostu panikuję. Tak jak ona godzę się na to, bo łatwiej mieć nad nimi pieczę i wolę to niż żeby znikali na całe dnie po za domem.

Gość M@riusz_Radom

Może to rozwiąże problem :

http://www.swistak.pl/aukcje/1020200,NIESAMOWITA-SZTUCZNA-KUPA-ZOBACZ-IMITACJA-.html

jak nie korzystasz to wrzucasz do basenu i problem z głowy ;)

Sprzedający ma nawet dwa rozmiary ;) :)

-------------

KUPA JEST DOSTEPNA W DWÓCH KATEGORIACH KUPOWYCH:

- MAŁA KUPA (ŻĘŃSKA)

- DUŻA KUPA (MĘSKA)

------------------

Może to rozwiąże problem :

http://www.swistak.pl/aukcje/1020200,NIESAMOWITA-SZTUCZNA-KUPA-ZOBACZ-IMITACJA-.html

jak nie korzystasz to wrzucasz do basenu i problem z głowy ;)

Sprzedający ma nawet dwa rozmiary ;) :)

-------------

KUPA JEST DOSTEPNA W DWÓCH KATEGORIACH KUPOWYCH:

- MAŁA KUPA (ŻĘŃSKA)

- DUŻA KUPA (MĘSKA)

------------------

:lol: :lol: :lol:

Dawno mnie tu nie było, ale proszę jak wątek pięknie się rozwija :D

Jeżeli chodzi o długi łykend, to było spoko. Do sąsiadów przyjechała rodzina i sąsiedzi spędzali czas we własnym gronie. Mają też teraz mały basenik i ich synowie mogą się w nim moczyć do woli (mojego jakoś nie zapraszali... 8) ). Ale ostatnio kąpał się ich najmłodszy egzemplarz (2 l.) i zrobił kupę do basenu. Kupa nie była dostępna do oglądania, więc rozumiem, że nie był to przykład z propozycji M@riusza w celu zapobiegania ewentualnym rewizytom :-?

Poza tym chyba mój syn coś im jednak powiedział, bo chłopaki ostatnio tylko wpadają po niego i jadą razem w świat na rowerach. Ponieważ jego wypowiedź na temat "koniec basenu, chłopaki" nie była przez nas autoryzowana, więc nie wiem co tak naprawdę im powiedział i jaką rolę nam w tym przypisał. Ale wydaje mi się, że ostatnio moi młodzi sąsiedzi jakoś tak dziwnie mi się przyglądają.....

Obawiam się, że zrobił im wykład o chorobach skórnych, wenerycznych i wszelakich i najwyraźniej zostaliśmy z nimi w mniej lub bardziej luźny sposób powiązani...Ech, co tam. Cel uświęca środki, nie?

Jak sąsiedzi będą nas rzadziej teraz odwiedzać, a przy wizycie odmawiać spożywania jadła i napoju z naszych naczyń, to wszystko będzie jasne :roll:

P.S. A kupę i tak sobie kupię :D

Jak znam życie to poszła standawrodwa wersja dla pracy : Wiesz, moi starzy są porąbani .....

Myślisz, że nie chodzi o wersję "Moi starzy są ZARAŻENI?!"

Ufff....tylko porąbani. Jaka ulga.... :p

Z porąbaniem to zdecydowanie "prostsza wersja" :)

Jak znam życie to poszła standawrodwa wersja dla pracy : Wiesz, moi starzy są porąbani .....

Myślisz, że nie chodzi o wersję "Moi starzy są ZARAŻENI?!"

Ufff....tylko porąbani. Jaka ulga.... :p

NO NIE ... :evil: :evil: :evil:

jako b fajny ojciec musze zaprotestowac

Nefer wyraznie powiedziala ze

Moje dzieci mają moje pozwoleństwo na używanie argumnetów, że mamusię pogięło ...

czyli ze ojciec jest SPOKO :lol: :lol: :lol: :wink: