mirzaw 05.02.2002 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2002 Witam serdecznie.Mam problemZastanawiam się czy nie ocieplić dachu styropianem wkładanym pomiędzy krokwie. Mogę mieć styropian nawet FS-6 więc jest on wystarczająco miękki by dopasować go do szczelin. Dach jest przykryty dachówką ceramiczną, pod nią jest folia paroprzepuszczalna 1500, a jak wiem to pod wełne mineralną i tak się daje folie paroszczelną - to ona i tak nie przepuszcza pary. Może dać więc styropian zamiast wełny - mam 200 m.kw. dachu - zaoszaczędził bym połowę wydatków.MirZaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.02.2002 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2002 Przegladnij archiwum, przerabialismy to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek M. 06.02.2002 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2002 Wełna będzie się tepiej trzymać i łatwiej ją dopasować. I poszukaj w historii forum, to znajdziesz więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts