Slygado 08.01.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Co powiecie na taki podział działów na : http://images28.fotosik.pl/138/59a7162f02936e23.jpg Myślę, że powinno wystarczyć, a w trakcie można coś dodać Tak więc na dniach zaczynamy na własnym froncie: http://images32.fotosik.pl/101/015007df7600e525.jpg Jesteście Happy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sly123 09.01.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Podział jest OK.Będę happy jak to ruszy. pozdrawiam,Sly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomikiczi 09.01.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Dzisiaj po świątecznej przerwie i opadach śniegu ruszyli majstry i układają kalenice. Jeszcze pare dni i dachbędzie gotowy na tip-top. Zimowa pora: http://images28.fotosik.pl/138/62a6ba701bb69ce0m.jpg Stan dzisiejszy: http://images27.fotosik.pl/137/7fe0a4fa98521932m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 09.01.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Będę happy jak to ruszy. pozdrawiam, SlyMówisz No to Happy Christmas! To mój spóźniony prezent dla Was wszystkich http://images32.fotosik.pl/101/015007df7600e525.jpg Wszystko robione za szybko, więc sorki jeśli coś tam się poknoci - oby nie BTW: Forum stoi na darmowym serverze, więc nie denerwujcie się na linki w górnej części Coś za coś Choć myślę, że są one tak małe, że w niczym nie przeszkadzają Może jak się kiedyś znajdzie jakiś sponsor to się je przewali na na płatny hosting Bawcie się dobrze i piszcie ile się da, co by nam wszystkim ułatwić sprawę Barwnego dnia Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.01.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Slygado jesteś wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 09.01.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Slygado jesteś wielki A gdzie tam...1,75 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.01.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Slygado jesteś wielki A gdzie tam...1,75 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.01.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Slygado, jestem pod wrażeniem, kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 09.01.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Slygado - szacun !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yelcyn 09.01.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Będę happy jak to ruszy. pozdrawiam, SlyMówisz No to Happy Christmas! To mój spóźniony prezent dla Was wszystkich http://=http://barwny.cba.pl/forum] Wszystko robione za szybko, więc sorki jeśli coś tam się poknoci - oby nie BTW: Forum stoi na darmowym serverze, więc nie denerwujcie się na linki w górnej części Coś za coś Choć myślę, że są one tak małe, że w niczym nie przeszkadzają Może jak się kiedyś znajdzie jakiś sponsor to się je przewali na na płatny hosting Bawcie się dobrze i piszcie ile się da, co by nam wszystkim ułatwić sprawę Barwnego dnia Wam życzę Slygado, jestem pod ogromnym wrażeniem... Chyba jeszcze nikt tak szybko pomysłu nie wdrożył w życie. Gratuluję! W międzyczasie oczekiwania na rejestrację mam dwa pytania: czy można zdjęcia "wklejac" bezpośrednio na Twój serwer? Czy mogę zacząc przenosic swoje posty do niego? (oczywiście myśle o tych, które mowią o jakiś konkretach - liczba dachowek, wyceny itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 09.01.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Zauważyłem że jest problem z wklejaniem tekstu więc będzie też problem z zamieszczeniem zdjęć, avatara też chyba się nie da, chyba że ja jestem taki ułomny że nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 09.01.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Slygado, jestem pod ogromnym wrażeniem... Chyba jeszcze nikt tak szybko pomysłu nie wdrożył w życie. Gratuluję! Dzięki W międzyczasie oczekiwania na rejestrację mam dwa pytania: czy można zdjęcia "wklejac" bezpośrednio na Twój serwer? Na chwilę obecną wyłączyłem możliwość dodawania zdjęć - mamy 400Mb na wszystko, więc jak wszyscy zaczną wrzucać fotki, to nam szybko te 4ery setki znikną Tak więc proponuję założyć konto na http://www.fotosik.pl/, a na forum wklejać miniaturki prowadzące do pełnego zdjęcia - jutro napiszę małą instrukcję co i jak - SORKI Czy mogę zacząc przenosic swoje posty do niego? Jak najbardziej - po to powstało to forum Zauważyłem że jest problem z wklejaniem tekstu więc będzie też problem z zamieszczeniem zdjęć, właśnie nie wiem czemu, ale czasami blokuje się możliwość wklejania tekstu - postaram się to naprawić jak najszybciej avatara też chyba się nie da, chyba że ja jestem taki ułomny że nie potrafię Awatara dodajesz w profilu na samym dole. Można je już wrzucać na server forum : 150x150pikseli - 20kb - MAX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yelcyn 09.01.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Zauważyłem że jest problem z wklejaniem tekstu więc będzie też problem z zamieszczeniem zdjęć, avatara też chyba się nie da, chyba że ja jestem taki ułomny że nie potrafię To jest nas dwóch Po kilku bezskutecznych próbach wklejenia linka, wpisałem ręcznie i niestety avatarka dalej nie ma. Nie żebym tak tęsknił do swojej gęby, ale chciałem dodac dla ostrzeżenia innych userów z kim maja do czynienia A propo wielkości człowieka Mam 183 cm wzrostu (dzieci na razie dużo niższe ) - jak mi radzicie względem okien: klamka na górze czy na dole??? Wybierał będę pomiędzy Pepci a Coca Colą czyli Fakro i Veluxem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 09.01.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Zauważyłem że jest problem z wklejaniem tekstu więc będzie też problem z zamieszczeniem zdjęć, avatara też chyba się nie da, chyba że ja jestem taki ułomny że nie potrafię To jest nas dwóch Po kilku bezskutecznych próbach wklejenia linka, wpisałem ręcznie i niestety avatarka dalej nie ma. Nie żebym tak tęsknił do swojej gęby, ale chciałem dodac dla ostrzeżenia innych userów z kim maja do czynienia .. PozdrawiamTwoja "GĘBA" jest już dodana na Barwnym Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 09.01.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Zauważyłem że jest problem z wklejaniem tekstu więc będzie też problem z zamieszczeniem zdjęć, avatara też chyba się nie da, chyba że ja jestem taki ułomny że nie potrafię To jest nas dwóch Po kilku bezskutecznych próbach wklejenia linka, wpisałem ręcznie i niestety avatarka dalej nie ma. Nie żebym tak tęsknił do swojej gęby, ale chciałem dodac dla ostrzeżenia innych userów z kim maja do czynienia A propo wielkości człowieka Mam 183 cm wzrostu (dzieci na razie dużo niższe ) - jak mi radzicie względem okien: klamka na górze czy na dole??? Wybierał będę pomiędzy Pepci a Coca Colą czyli Fakro i Veluxem. Pozdrawiam Ja wybrałem Coca Colę i to w butelce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.01.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 U mnie też Coca Cola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yelcyn 09.01.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Ja wybrałem Coca Colę i to w butelce U mnie też Coca Cola Dzięki Jednak Velux... A kapsel na górze czy na dole butelki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 09.01.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Postawiłem na górę, Mój wzrost - 194cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.01.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Ojej, pomyliłam się, u mnie jest Pepsi. Z tego co pamiętam klamka na dole, ale na 100% nie jestem pewna. Ale jak będą u góry to tragedii nie będzie: mąż 182, ja 170, najmłodszy 4,5 roku 115 cm i rośnie jak na drożdżach. A wracając do Pepsi to moi Panowie od dachu tak się przyłożyli do pracy, że poniszczyli mi okno łazienkowe, 2 zespolone i jedno pojedyncze. I wpadli na magiczny pomysł, żeby je wyszlifować i ręcznie pomalawać. Na całe szczęście przyjechali Panowie z Fakro, spisali protokół reklamacyjny i okna idą do wymiany. A najlepsze jest to, ze mieszkają 4 km od mojej działki i sami się zaoferowali, że zrobią mi odbiór okien. Wogóle Panowie od dachu są genialni. Jak poprzerywali membanę to próbowali mi wmówić, że będzie lepsza wentylacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yelcyn 09.01.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Ojej, pomyliłam się, u mnie jest Pepsi. Z tego co pamiętam klamka na dole, ale na 100% nie jestem pewna. Oj Monisia Monisia... Musiałaś przyznac się do błędu? W spokoju sumienia zasnąłbym dziś wiedząc, że okna już mam wybrane A tak znów mam dylemat! I nie zasnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts