monia77w1 04.02.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Panowie, prównaliście już konstrukcję więźby? Jakie zmiany zostały wprowadzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejek.ch 04.02.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 witamno wlasnie jesli chodzi o konstrukcje wiezby to sa znaczne zmainy ,a co ze starya konstrukca dachu?? czy bedzie ktos poprawial? czy moze tak zostac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalb7 04.02.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dla zainteresowanych moge sie pdozielic rzutem nowej weizby - psoadam najnowszy projekt po zmianach kosntrukcji dachu.proszę o to również: [email protected] dzięki jeśli można też bym prosił o rzut: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 04.02.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dla zainteresowanych moge sie pdozielic rzutem nowej weizby - psoadam najnowszy projekt po zmianach kosntrukcji dachu.proszę o to również: [email protected] dzięki jeśli można też bym prosił o rzut: [email protected]byłem pierwszy to przesłałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yelcyn 04.02.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 U mnie jutro Wiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 04.02.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Witam Cieszę się, że jest forum barwnego. Własnie czytam i coraz bardziej przekonuje się do tego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 05.02.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witam Cieszę się, że jest forum barwnego. Własnie czytam i coraz bardziej przekonuje się do tego domku Witam Cieszę się, że jest forum barwnego. Własnie czytam i coraz bardziej przekonuje się do tego domku A co tam robiłeś chłopie na TemleBar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.02.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Slygado, jakie wrażenia po obejrzeniu Barwnego na żywo?Hejka. Właśnie zakończyłem pierwszy dzień pracy, po krótkim urlopie, no i mam chwilkę aby napisać co nieco Na wstępie ponownie dziękuję miłym ludziom B&J za możliwość zobaczenia domku na żywca Jak podjechałem pod domek B&J to powiem szczerze, że miałem mieszane uczucia. Robiło się już ciemno, a mi przez głowę przebiegła jedna myśl: ale ten domek malutki Zacząłem się zastanawiać, czy to jest to czego ja chcę Ale to wszystko prysnęło jak bańka mydlana gdy weszliśmy do środka Parter: wyciągnięta kuchnia to rozwiązanie nad którym się zastanawiałem, ale do końca przekonany nie byłem - teraz nie wyobrażam sobie tego domku w pomniejszonej wersji B&J mają powiększony hol kosztem starej spiżarni, a oprócz tego znalazło się miejsce na spiżarnię w tej powiększonej kuchni, a kuchnia nadal wygląda przyzwoicie . Salon jak dla mnie w sam raz - no i miałem możliwość zobaczenia jak sprawdzą się dodatkowe drwi tarasowe, które konieczne są w moim przypadku. Jest bajka. Łazienka i pom. gosp. na parterze - wiadomo szału nie robią, ale spokojnie da się tam pomieścić to co wszyscy chcemy mianowicie prysznic. W gosp. znalazłem dość miejsca na pralkę i piec pod gaz. Tak więc gra gitara. Pokoik na dole nie jest zbyt wielki, ale na małą sypialnię tudzież gabinecik jest OK. Schody pomyślane znakomicie :!: Zaczynają się równo ze ścianką dzielącą salon i hol i mają spocznik równiutki taki jak chciałem o czym pisałem już wcześniej (tak więc ten pomysł to zapożyczam bez pytania ) Okno nad schodami to rzecz bez której nie wyobrażam sobie tego miejsca Ciemno by tam było jak w D... - gafa projektanta jak nic :!: :!: :!: Pięterko: tu brakło mi słów - szczena opadła B&J mają powyciągane wszystkie pokoje na piętrze - nad taras i byłą werandę - ściankę podniesioną o dwa bloczki. SZOK :!: te pokoje na poddaszu były ogromne :!: Czułem się jak by mi ktoś palnął w łeb i przeniósł do innego domu, niż ten, który widziałem jak podjechałem pod działeczkę Zarąbiście :!: Pokój Inwestorów posiada oddzielną garderobę dostępną z pokoju - nie trzeba łazić w majtach po holu na piętrze. łazienka jest podzielona ścianką i wygospodarowano tam miejsce na małą pralnię, a mimo to i tak wygląda na sporą Ogólnie domek piękny. A jaka okolica - cisza i spokój, na uboczy naszego miasteczka Polecam każdemu, kto się zastanawia nad projektem poszukać kogoś i jechać nawet z 200 KM - żadne wyobrażenia nie dadzą tego co na żywca A ja znikam, muszę zadzwonić do szefa powiedzieć mu o następnym urlopie bo właśnie mi się przypomniało - do zobaczenia w maju B&J Nie wiem jak to się stało ale przeoczyłam Twój wpis. Rozumiem, że po zobaczeniu Barwnego na żywo jesteś już zdecydowany na 200%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 05.02.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Nie wiem jak to się stało ale przeoczyłam Twój wpis. Rozumiem, że po zobaczeniu Barwnego na żywo jesteś już zdecydowany na 200%. Na domek to nawet na więcej - tylko wydarzenia ostatnio się potoczyły takim torem - mam nadzieję, że dobrym - że budowa może się trochę przesunąć w czasie, ale coś za coś Nic pewnego - nic nie gadałem Co nie zmienia faktu, że jestem tu dzień w dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.02.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Spokojnie, dom nie zając nie ucieknie . Jak trochę poczekacie to z jeszcze większym zapałem ruszycie do budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 05.02.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Spokojnie, dom nie zając nie ucieknie . Jak trochę poczekacie to z jeszcze większym zapałem ruszycie do budowy.Dokładnie Monia to Twoja robota http://nasza-klasa.pl/profile/8917382 Zdjęcie wstaw z góry strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 05.02.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witam Cieszę się, że jest forum barwnego. Własnie czytam i coraz bardziej przekonuje się do tego domku Witam Cieszę się, że jest forum barwnego. Własnie czytam i coraz bardziej przekonuje się do tego domku A co tam robiłeś chłopie na TemleBar Slygado ja tam na TempleBar tylko zdjęcia robiłem Czesm piwko Ale generalnie zwiedzałem "miasto" mojej sister. Zostałem zaproszony by świata trochę zobaczyć. W tydzień zwiedziłem Dublin, Kilarney, Ring of Kerry - polecam i pare innych fajnych miejsc. W Storehouse of Guinness tez byłem I chyba nie musze dodawać, że też mi sie podobało. Obiecałem sobie, że do dziennika wkleje pare zdjątek coby go umilic niejako, ale jak czytałeś, jestem na etapie poszukiwań projektu i zostawiłem to na potem. Dziennik czyta siostra. Może się odezwiie. Może sie znacie. Mieszka w centrum, ale zapomniałem jak sie to nazywa to miejsce. Barwny jest OK. Ale wiecie jak jest z szukaniem... Mnie już siły opadają. Ciagle cosik nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tejot3 Tomek i Patka 05.02.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Spokojnie, dom nie zając nie ucieknie . Jak trochę poczekacie to z jeszcze większym zapałem ruszycie do budowy.Dokładnie Monia to Twoja robota http://nasza-klasa.pl/profile/8917382 Zdjęcie wstaw z góry strony Pomysł niezły:) A może lepiej by było klasę założyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.02.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Spokojnie, dom nie zając nie ucieknie . Jak trochę poczekacie to z jeszcze większym zapałem ruszycie do budowy.Dokładnie Monia to Twoja robota http://nasza-klasa.pl/profile/8917382 Zdjęcie wstaw z góry strony Tak to moja robora. Z tym wstawianiem zdjęć to ja mam zawsze problemy. Może prześlę Ci hasło i longin i mnie wyręczysz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.02.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Spokojnie, dom nie zając nie ucieknie . Jak trochę poczekacie to z jeszcze większym zapałem ruszycie do budowy.Dokładnie Monia to Twoja robota http://nasza-klasa.pl/profile/8917382 Zdjęcie wstaw z góry strony Pomysł niezły:) A może lepiej by było klasę założyć? Niestety, zakładanie klas jest zablokowane, nie da rady Próbowałam kilka razy i nie tylko ja ale nic z tego. A wszystkich chętnych oczywiscie zapraszam Z naszego forum są już 3 osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 05.02.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Spokojnie, dom nie zając nie ucieknie . Jak trochę poczekacie to z jeszcze większym zapałem ruszycie do budowy.Dokładnie Monia to Twoja robota http://nasza-klasa.pl/profile/8917382 Zdjęcie wstaw z góry strony Tak to moja robora. Z tym wstawianiem zdjęć to ja mam zawsze problemy. Może prześlę Ci hasło i longin i mnie wyręczysz ?Zapodaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.02.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 poszło na PW, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tejot3 Tomek i Patka 05.02.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Niestety, zakładanie klas jest zablokowane, nie da rady Próbowałam kilka razy i nie tylko ja ale nic z tego. A wszystkich chętnych oczywiscie zapraszam Z naszego forum są już 3 osoby. Ooo, to Ci nowina. Kiedyś było mozna bez problemu Ciekawe co się stało. No tak, czy inaczej wykiwałaś ich i postawiłaś na swoim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.02.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Najważniejsze to być twardym a nie miętkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 05.02.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 http://photos50.nasza-klasa.pl/dev93/0/105/527/0105527867.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts