Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

sam tak będę miał podobnie, tyle ze trochę dalej i pod kątem 45 stopni.

just like me!

ja mam kominek koło wejścia do salonu (koniec schodów) i przymierzam się do kupna wkładu w wersji z boczną szybką od strony kuchni.

Kupuj Tomku, chętnie podpatrzę jak to wyjdzie bo w tym samym miejscu planuję kominek. Powiedz mi czy rozwiązałeś kwestię połączenia kominka i rekuperatora?

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

hmmm... rzeczywiście chyba trochę przesadziłem, ale jutro mam spotkanie z elektrykiem (który ma wujka w zakładzie energetycznym ;)) to się dowiem. Wstępnie umawialiśmy się na cenę od "całości", nie od punktów, więc mam nadzieję, że mnie stać. Bo chyba nie myślicie o kosztach żarówek i rachunkach za prąd? :D

P.S. Żona sie uparła, że chce mieć kominek płaski i żaden inny... a jest taka stara maksyma, która mówi: z terrorystami się nie negocjuje :p

Witam,

to nasz pierwszy wpis na forum aczkolwiek jesteśmy już od dłuższego czasu uważnymi obserwatorami. Chcielibyśmy podziękować Zahirowi za mozliwość obejrzenia jego Barwnego- domek jest super! Już zdecydowalismy się że na 100% budujemy Barwnego więc w tym tygodniu zamawiamy projekt:) Zahir ma mnóstwo pomysłów i koncepcji urządzenia swojego domku, dzięki jego uwagom możemy paru niepotrzebnych rzeczy uniknąć , a z paru cennych uwag skorzystać:0

Tak więc prosimy o wpisanie nas na listę oczekujących na zezwolenie:)

Pozdrowienia

Mieszkamy w naszym Barwnym od 15 kwietnia. Jest naprawdę funkcjonalny, tylko pomieszczeń gospodarczych na wszystkie graty pozostałe po budowie brak. Poza tym wszystko ok. Może na weekend wrzucę parę fotek. Trzymam kciuki za wszystkich walczących na placu budowy! WARTO!!!!!!!!!!

Ktoś nam tu zdjęcia obiecał i co :roll:

Witam,

to nasz pierwszy wpis na forum aczkolwiek jesteśmy już od dłuższego czasu uważnymi obserwatorami. Chcielibyśmy podziękować Zahirowi za mozliwość obejrzenia jego Barwnego- domek jest super! Już zdecydowalismy się że na 100% budujemy Barwnego więc w tym tygodniu zamawiamy projekt:) Zahir ma mnóstwo pomysłów i koncepcji urządzenia swojego domku, dzięki jego uwagom możemy paru niepotrzebnych rzeczy uniknąć , a z paru cennych uwag skorzystać:0

Pozdrowienia

Witam,

a moze podzielicie się tymi koncepcjami bo Zahir jakoś się nic nie chwali :wink:

Ja miałam okazję w sobotę obejrzeć domek Tomka i Patki i bardzo mi się podobał szczególnie powiększona kuchnia ale u mnie to już musztarda po obiedzie, niestety :roll:

Mieszkamy w naszym Barwnym od 15 kwietnia. Jest naprawdę funkcjonalny, tylko pomieszczeń gospodarczych na wszystkie graty pozostałe po budowie brak. Poza tym wszystko ok. Może na weekend wrzucę parę fotek. Trzymam kciuki za wszystkich walczących na placu budowy! WARTO!!!!!!!!!!

Czekaj tatka latka.... :roll:

Czekaj tatka latka.... :roll:

No właśnie :roll: ktoś tu nam pod koniec roku już obiecywał zdjęcia :roll:

Witam,

Pozdrowienia

Gratuluję decyzji i witam na liście:

OTO LISTA:

Walczą z papirologią i pozwoleniem na budowę na BARWNEGO

rogaliki2 - w okolicy Starogardu Gd.

festiva - Warmia

Sebastian19774 - Śląsk

Rozpoczęli budowę :

ag-nieszka123 -Mazury

Raffyxxx -Lubin

zbyszki -Zachodniopomorskie

loko777 -Konin

tslonce -Łódzkie

Misia i Krzysiek -okolice Wrocławia

andrzejek.ch -warm.-mazur.

Jureklo -Warszawa

monia77w1 -Sulejówek-Cisie

Tejot3 (Tomek i Patka) -Warszawa

Thomass28 -Toruń (Mała Nieszawka)

emanuel -Warszawa

gucha82 - Toruń - okolice

landudno - Łódż - okolice

ravo77 (Aga & Ravo) - Łódz - okolice

Yelcyn - Kędzierzyn-Kożle

sly123 - Chwaszczyno k/Gdyni

konrado - ok.Warszawy

klaudi092 (Klaudi i Szprotka)

JutaPaz - Starogard Gdański/okolice

KOdi - Rokietnica k/Poznania

lukas3339 - Ostrów Wlkp.

Basia i Andrzej - ok.Cieszyna

Hawkinsy - Ciechanów

Chodaki - Szczecin

HISZPAN7711 -

tomikiczi - Grudziądz

zahir1000 - Opole

tom68 - Jastrzębie Zdrój

Basia i Gienio - woj.lubelskie

kozik1 - Gdańsk

agaadi - okolice Bydgoszczy

Sfoti i Kaska - budujacy w Lublinie

justynatom - okolice Wrocławia

Rafał/Ania - Czarnocin pod Łódzią

B&J - okolice Łodzi i Aleksandrowa

Jarki - woj. łódzkie (Wieluń)

hefalumpy-Pszczyna

Mieszkają w BARWNYM:

1- agacia - dolnośląskie Modła-Głogów !!!!!

2- arturw13 (Gosia i Artur)- Jelcz-Laskowice koło Wrocławia

3- Lahore -Warszawa Michałowice

4-JARPIS - Zachodniopomorskie

Witam,

Pozdrowienia

Witam,

a moze podzielicie się tymi koncepcjami bo Zahir jakoś się nic nie chwali :wink:

Ja miałam okazję w sobotę obejrzeć domek Tomka i Patki i bardzo mi się podobał szczególnie powiększona kuchnia ale u mnie to już musztarda po obiedzie, niestety :roll:

Chwaliłem się chwaliłem, nawet projekty wrzucałem ( dawno temu ) i myślę że podobne zmiany są u większości. Za tydzień zaczynam tynkować wewnątrz, potem posadzki i zarzucę znowu jakieś fotki :p

Fajnie, czekam na zdjęcia ze środka.

Bramy bardzo ładne - wcześniej myślałam, że budujecie wersję podstawową, a tu proszę dwa garaże - dla autek to luksusik :wink:

No i piachu duuużo - pewnie Szymek ma niezłą frajdę :)

Pozdrawiam kasia

To jest wersja podstawowa rozbudowana o drugi garaż. Jak kupowaliśmy projekt nie było wersji z 2 garażami więc pani architekt nam trochę pomogła.

Piasek został nam z tynków. A Szymek pierwsze co robi po wyjściu z samochodu to wdrapuje się na tą górkę i zjeżdza na pupie na dół :D