monia77w1 08.05.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 sam tak będę miał podobnie, tyle ze trochę dalej i pod kątem 45 stopni. just like me! ja mam kominek koło wejścia do salonu (koniec schodów) i przymierzam się do kupna wkładu w wersji z boczną szybką od strony kuchni. Kupuj Tomku, chętnie podpatrzę jak to wyjdzie bo w tym samym miejscu planuję kominek. Powiedz mi czy rozwiązałeś kwestię połączenia kominka i rekuperatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yelcyn 11.05.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Witam, hmmm... rzeczywiście chyba trochę przesadziłem, ale jutro mam spotkanie z elektrykiem (który ma wujka w zakładzie energetycznym ) to się dowiem. Wstępnie umawialiśmy się na cenę od "całości", nie od punktów, więc mam nadzieję, że mnie stać. Bo chyba nie myślicie o kosztach żarówek i rachunkach za prąd? P.S. Żona sie uparła, że chce mieć kominek płaski i żaden inny... a jest taka stara maksyma, która mówi: z terrorystami się nie negocjuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian19774 12.05.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Witam,to nasz pierwszy wpis na forum aczkolwiek jesteśmy już od dłuższego czasu uważnymi obserwatorami. Chcielibyśmy podziękować Zahirowi za mozliwość obejrzenia jego Barwnego- domek jest super! Już zdecydowalismy się że na 100% budujemy Barwnego więc w tym tygodniu zamawiamy projekt:) Zahir ma mnóstwo pomysłów i koncepcji urządzenia swojego domku, dzięki jego uwagom możemy paru niepotrzebnych rzeczy uniknąć , a z paru cennych uwag skorzystać:0Tak więc prosimy o wpisanie nas na listę oczekujących na zezwolenie:) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.05.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Mieszkamy w naszym Barwnym od 15 kwietnia. Jest naprawdę funkcjonalny, tylko pomieszczeń gospodarczych na wszystkie graty pozostałe po budowie brak. Poza tym wszystko ok. Może na weekend wrzucę parę fotek. Trzymam kciuki za wszystkich walczących na placu budowy! WARTO!!!!!!!!!! Ktoś nam tu zdjęcia obiecał i co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.05.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Witam, to nasz pierwszy wpis na forum aczkolwiek jesteśmy już od dłuższego czasu uważnymi obserwatorami. Chcielibyśmy podziękować Zahirowi za mozliwość obejrzenia jego Barwnego- domek jest super! Już zdecydowalismy się że na 100% budujemy Barwnego więc w tym tygodniu zamawiamy projekt:) Zahir ma mnóstwo pomysłów i koncepcji urządzenia swojego domku, dzięki jego uwagom możemy paru niepotrzebnych rzeczy uniknąć , a z paru cennych uwag skorzystać:0 Tak więc prosimy o wpisanie nas na listę oczekujących na zezwolenie:) Pozdrowienia Witam, a moze podzielicie się tymi koncepcjami bo Zahir jakoś się nic nie chwali Ja miałam okazję w sobotę obejrzeć domek Tomka i Patki i bardzo mi się podobał szczególnie powiększona kuchnia ale u mnie to już musztarda po obiedzie, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 12.05.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Mieszkamy w naszym Barwnym od 15 kwietnia. Jest naprawdę funkcjonalny, tylko pomieszczeń gospodarczych na wszystkie graty pozostałe po budowie brak. Poza tym wszystko ok. Może na weekend wrzucę parę fotek. Trzymam kciuki za wszystkich walczących na placu budowy! WARTO!!!!!!!!!! Ktoś nam tu zdjęcia obiecał i co Czekaj tatka latka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.05.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Mieszkamy w naszym Barwnym od 15 kwietnia. Jest naprawdę funkcjonalny, tylko pomieszczeń gospodarczych na wszystkie graty pozostałe po budowie brak. Poza tym wszystko ok. Może na weekend wrzucę parę fotek. Trzymam kciuki za wszystkich walczących na placu budowy! WARTO!!!!!!!!!! Ktoś nam tu zdjęcia obiecał i co Czekaj tatka latka.... No właśnie ktoś tu nam pod koniec roku już obiecywał zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 12.05.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Witam, to nasz pierwszy wpis na forum aczkolwiek jesteśmy już od dłuższego czasu uważnymi obserwatorami. Chcielibyśmy podziękować Zahirowi za mozliwość obejrzenia jego Barwnego- domek jest super! Już zdecydowalismy się że na 100% budujemy Barwnego więc w tym tygodniu zamawiamy projekt:) Zahir ma mnóstwo pomysłów i koncepcji urządzenia swojego domku, dzięki jego uwagom możemy paru niepotrzebnych rzeczy uniknąć , a z paru cennych uwag skorzystać:0 Tak więc prosimy o wpisanie nas na listę oczekujących na zezwolenie:) Pozdrowienia Gratuluję decyzji i witam na liście: OTO LISTA: Walczą z papirologią i pozwoleniem na budowę na BARWNEGO rogaliki2 - w okolicy Starogardu Gd. festiva - Warmia Sebastian19774 - Śląsk Rozpoczęli budowę : ag-nieszka123 -Mazury Raffyxxx -Lubin zbyszki -Zachodniopomorskie loko777 -Konin tslonce -Łódzkie Misia i Krzysiek -okolice Wrocławia andrzejek.ch -warm.-mazur. Jureklo -Warszawa monia77w1 -Sulejówek-Cisie Tejot3 (Tomek i Patka) -Warszawa Thomass28 -Toruń (Mała Nieszawka) emanuel -Warszawa gucha82 - Toruń - okolice landudno - Łódż - okolice ravo77 (Aga & Ravo) - Łódz - okolice Yelcyn - Kędzierzyn-Kożle sly123 - Chwaszczyno k/Gdyni konrado - ok.Warszawy klaudi092 (Klaudi i Szprotka) JutaPaz - Starogard Gdański/okolice KOdi - Rokietnica k/Poznania lukas3339 - Ostrów Wlkp. Basia i Andrzej - ok.Cieszyna Hawkinsy - Ciechanów Chodaki - Szczecin HISZPAN7711 - tomikiczi - Grudziądz zahir1000 - Opole tom68 - Jastrzębie Zdrój Basia i Gienio - woj.lubelskie kozik1 - Gdańsk agaadi - okolice Bydgoszczy Sfoti i Kaska - budujacy w Lublinie justynatom - okolice Wrocławia Rafał/Ania - Czarnocin pod Łódzią B&J - okolice Łodzi i Aleksandrowa Jarki - woj. łódzkie (Wieluń) hefalumpy-Pszczyna Mieszkają w BARWNYM: 1- agacia - dolnośląskie Modła-Głogów !!!!! 2- arturw13 (Gosia i Artur)- Jelcz-Laskowice koło Wrocławia 3- Lahore -Warszawa Michałowice 4-JARPIS - Zachodniopomorskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 12.05.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Witam, to nasz pierwszy wpis na forum aczkolwiek jesteśmy już od dłuższego czasu uważnymi obserwatorami. Chcielibyśmy podziękować Zahirowi za mozliwość obejrzenia jego Barwnego- domek jest super! Już zdecydowalismy się że na 100% budujemy Barwnego więc w tym tygodniu zamawiamy projekt:) Zahir ma mnóstwo pomysłów i koncepcji urządzenia swojego domku, dzięki jego uwagom możemy paru niepotrzebnych rzeczy uniknąć , a z paru cennych uwag skorzystać:0 Tak więc prosimy o wpisanie nas na listę oczekujących na zezwolenie:) Pozdrowienia Witam, a moze podzielicie się tymi koncepcjami bo Zahir jakoś się nic nie chwali Ja miałam okazję w sobotę obejrzeć domek Tomka i Patki i bardzo mi się podobał szczególnie powiększona kuchnia ale u mnie to już musztarda po obiedzie, niestety Chwaliłem się chwaliłem, nawet projekty wrzucałem ( dawno temu ) i myślę że podobne zmiany są u większości. Za tydzień zaczynam tynkować wewnątrz, potem posadzki i zarzucę znowu jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.05.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 A tak wogóle to zaczął się sezon budowlany i co ? Cisza, nikt się nie udziela, zero nowych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.05.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Zahir, czekam z niecierpliwością na nowe fotki. Ja też jestem na etapie wylewek. Do końca maja powinny już być. Jak naładuje mi sie bateria to postaram się wrzucić zdjęcia skończonej elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.05.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Nie ma jeszcze tynku żywicznego, będzie w sobotę. http://images34.fotosik.pl/250/83045f6a344dd659med.jpg http://images28.fotosik.pl/212/f4e80ca715dbe5f5med.jpg http://images34.fotosik.pl/250/5c0c82034edc4822med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 12.05.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Monia bardzo, bardzo, bardzo ładnie Tak czysto i jasno - ślicznie... Brama i drzwi będą białe??? Kurczę Monika dlaczego nie masz dziennika (haha ale mi się zarymowało ) Chętnie zajrzałabym do środka A jak z kuchnią wybrana???? Pozdróweczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.05.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Kasiu, dzieki śliczne. Cieszę się, że Ci się podoba. Bramy już są ale nie widać ich. Zaraz wkleję zdjęcie z zamknietymi bramami. Drzwi też będą białe.Z kuchnią narazie się nie spieszę bo wykończeniówkę będziemy robić po nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.05.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 A dziennika nie mam bo leń jestem ale zdjęcia będę wklejała na bieżąco także wszystko będzie można zobaczyć Proszę bardzo zdjecie z bramami http://images32.fotosik.pl/250/9a4f7b3b062982eemed.jpg Trochę ciemne bo robione wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 12.05.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 12.05.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Fajnie, czekam na zdjęcia ze środka. Bramy bardzo ładne - wcześniej myślałam, że budujecie wersję podstawową, a tu proszę dwa garaże - dla autek to luksusik No i piachu duuużo - pewnie Szymek ma niezłą frajdę Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.05.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Piknie Dziekuję bardzo może zachęcę innych do wklejania zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.05.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Fajnie, czekam na zdjęcia ze środka. Bramy bardzo ładne - wcześniej myślałam, że budujecie wersję podstawową, a tu proszę dwa garaże - dla autek to luksusik No i piachu duuużo - pewnie Szymek ma niezłą frajdę Pozdrawiam kasia To jest wersja podstawowa rozbudowana o drugi garaż. Jak kupowaliśmy projekt nie było wersji z 2 garażami więc pani architekt nam trochę pomogła. Piasek został nam z tynków. A Szymek pierwsze co robi po wyjściu z samochodu to wdrapuje się na tą górkę i zjeżdza na pupie na dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 13.05.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 no no, białe rynny do tego. super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts