marcinlan82 13.04.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Coś ostatnio nikt się tu nie pojawia!!!Nie ma z kim wymienić swoich opinii. Czekamy na kolejne zdjęcia z realizacji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robson0406 14.04.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 witam!czy ktoś już wybudował lub buduje barwnego w ok.łodzi? barwny-okolice sieradza pozdrawiamy agnieszka i robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robson0406 14.04.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2069aa0fa4b7f6f5.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ViolettaK 15.04.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Budowa Barwnego już w toku okolice Aleksandrowa Łódzkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pi3cyki 15.04.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 My również zaczęliśmy w tym roku, jak na razie mamy zalane ławy fundamentowe teraz czekamy na pogodę żeby ciągnąć w górę fundamenty z bloczków betonowych. Ale cosik ta pogoda kapryśna :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ConradBeata 16.04.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 a czy ktoś buduje barwnego w okolicach Krakowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinlan82 20.04.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Ja troszke z innej beczki.Planuje zrezygnować z podcienia z przodu domu.(wysuniecie kuchni do przodu) a tym samympowiekszy mi sie pomieszczenie nad kuchnia. Co o tym sadzicie??podcien przy salonie pozostanie bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawror 01.05.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Witam Ma ktoś może skan w pliku z wymiarowanie pomieszczeń itp prosił bym na o przesłanie na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 03.05.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Ahoj Sporo wody w rzece upłynęło od mojej ostatniej wizyty, ale widzę, że pojawili się nowi fani Barwnego No i super. Budowa Barwnego już w toku okolice Aleksandrowa Łódzkiego a gdzie dokładnie - też jestem z Aleksandrowa Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam2436 09.05.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Witam Barwniakow Mam pytanko odnosnie dachu. JAKIE CALKOWITE KOSZTY PONIESLISCIE NA JEGO POKRYCIE DACHOWKA WRAZ Z ROBOCIZNA ? Mieszkam w Gdyni i dekarz wycenil mi tak: Dachówka Erlus Forma angoba szlachetna 7 okien dachowych FTP-v szyba U3 +1 wyłaz,orynnowanie komplet,Łaty,kątr łaty,gwożdzie wkręty uszczelniacze i wszelkie materiały pomocnicze do wykonania kompletnego pokrycia dachuCena materiałów netto 35086,00Robocizna netto 11900,00Razem netto 46986,00 + 7%VAT I NIE WIEM CZY TO DROGO ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmk2 09.05.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Witam Ma ktoś może skan w pliku z wymiarowanie pomieszczeń itp prosił bym na o przesłanie na maila [email protected] Witam ja też bym poprosił o te skany i jeśli ktoś posiada wstępny kosztorys barwnego to rownież bym poprosił [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona593 11.05.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 (edytowane) chyba nie ma się nad czym zastanawiać .. my tak zrobilismy.. a i tak nie ma jakichs ogromnych powierzchni przez ten zabieg, czyli bez tego bylo by jeszcze mniej. Prośba do tych, co już mają łazienkę na górze a jeszcze tu zaglądają. Pilne, chodzi o ułożenie muszli, zlewu i wanny, najlepiej pomogłoby mi zdjęcie i opis. Z góry dziękuję. Edytowane 11 Maja 2010 przez Iwona593 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinlan82 30.05.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Czyżby juz nikt nie maiał sie czym pochwalic?? Jak tam wasze "Barwne " domki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
step26 20.06.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Mój Barwny stoi w stanie surowym w Polsce; dach jest w całości zrobiony razem z oknami w poddaszu a na dole wszystkie otwory okienno-drzwiowe zabiłem deskami.Planowałem w tym roku go kończycz ale się przeliczyłem bo i tak zabrakło by mi funduszy aby go wykończyć i wprowadzić się, więc zostawiłem swoj domek i teraz siedzę w Anglii i zbieram funty, aby móc go kiedyś skończyć i się wprowadzić z rodziną, więc nie bardzo mam się czym chwalić.Taka smutna dygresja z mojej strony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmk2 21.06.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 step26 a ile wydałeś do tej pory, czym pokryłeś dach i czy budowałeś systemem gospodarczym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sly123 28.06.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Witam,przyszedł już czas na zrobienie barierek na tarasie. Robił już może ktoś takie barierki jak w projekcie tzn. 6 desek poziomych. Czy od frontu trzeba jakiś dodatkowy słupek, czy może na tych 3,6m taka deska wytrzyma? Ma ktoś jakieś doświadczenia w tym temacie?Pozdrawiam,Sly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmk52 03.07.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Witam, Jak macie rozwiązaną wentylację w gabinecie na parterze ? Czy brak wentylacji w tym pokoju jest odczuwalny (pytanie do osób które już mieszkają w Barwnym domku). Pozdrawiam i dziekuje za wszelkie info,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 04.07.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Witam wszystkich wielbicieli barwniaków my też budujemy barwnego ale w wersji C132C,niestety wykruszyli się prawie wszyscy budujący ten projekt i postanowiłam zajrzeć tutaj jako na bratnie forum.Budujemy w okolicy Oświęcimia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinlan82 05.07.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Bratnie dusze zawsze mile widziane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barwniaczekc132a 07.07.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Witam wszystkich BARWNIACZKÓW! Śledze forum od pół roku i też zauroczyłam się Barwnym. Będę budowała Barwnego c132a w okolicach Kielc, narazie mam tylko projekt i tkwie w papierologi:bash: Mam Prośbę do osób które już zaczęły budowę, są w trakcie lub już skończyły o spostrzeżenia, rady, zdjęcia.Każda informacja jest na wagę złota. Może ktoś buduje blisko Kielc (do ok.150km) i mogłabym go obejżeć w realu byłabym wdzięczna.Napewno będę się częściej odzywać na forum jak tylko przebrnę przez formalnośći. Mój email; [email protected] Pozdrawiam wszystkich formułowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts