ConradBeata 03.09.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 okolice Krzeszowic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
memicon 04.09.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 witamy wszystkich po dłuższej przerwie. w barwnym mieszkamy już od grudnia 2009, przeżyliśmy zimę stulecia i wszystkie ulewy cały czas wykańczamy, choć już bliżej niż dalej końca. oglądając inne domy coraz bardziej doceniamy bryłę i rozkład pomieszczeń naszego - jest bardzo przestronny, a po podwyższeniu ścianki kolankowej i podpiwniczeniu salonu mamy po podłodze ok. 220m2 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cbb742e08336d81a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/838fdf8a5ccc3d46.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a9499cbcb164312e.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmk2 04.09.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 witamy wszystkich po dłuższej przerwie. w barwnym mieszkamy już od grudnia 2009, przeżyliśmy zimę stulecia i wszystkie ulewy cały czas wykańczamy, choć już bliżej niż dalej końca. oglądając inne domy coraz bardziej doceniamy bryłę i rozkład pomieszczeń naszego - jest bardzo przestronny, a po podwyższeniu ścianki kolankowej i podpiwniczeniu salonu mamy po podłodze ok. 220m2 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cbb742e08336d81a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/838fdf8a5ccc3d46.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a9499cbcb164312e.html Witam a można prosić jakieś zdjęcia ze środka barwnego a w szczególności łazienki na poddaszu. też chcemy budować wersję lustrzaną i jesteśmy ciekawi. a o ile podwyższona jest ścianka kolankowa? a jaka jest dokładnie w projekcie? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elik01 04.09.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 witam, czy buduje ktoś wersję C132a? interesują mnie opinie, zdjęcia, wszystko co może być pomocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamMonika1719507633 07.09.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Witam, Czy moge prosic o wyslanie na maila skanu z dokladnymi wymiarami pomieszczen. mail: [email protected] Buduje Ktos Barwnego na Opolszczyznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ViolettaK 08.09.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Ahoj Sporo wody w rzece upłynęło od mojej ostatniej wizyty, ale widzę, że pojawili się nowi fani Barwnego No i super. a gdzie dokładnie - też jestem z Aleksandrowa Pozdrawiam. jesteśmy z Adamowa Starego zaraz w prawo za restauracją Czarny Staw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmk2 13.09.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Witam!! wreszcie mamy projekt ruszamy na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinlan82 13.09.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Super!! To bedziemy sie wymieniac doswiadczeniami.My chcielibyśmy jeszcze w tym roku wykonac stan "0". pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmk2 13.09.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 może jakiś namiar jakieś gg Super!! To bedziemy sie wymieniac doswiadczeniami. My chcielibyśmy jeszcze w tym roku wykonac stan "0". pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pi3cyki 14.09.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Nasz Barwniak w końcu wyszedł z ziemi mamy nadzieję że jesień będzie sprzyjać budowie i zamkniemy stan surowy http://images42.fotosik.pl/220/8948b7e7936c7d47med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ConradBeata 20.09.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 U Nas podobny stan jak na zdjęciu wyżej, i ściany też z BK, od jutra szalowanie płyty, w sobote jak dobrze pojdzie zalejemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robys 24.09.2010 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Witaj Robys! Mam prośbę o ile jeszcze przeglądasz wiadomości z Barwnego. Ja również będę budowała Barwnego c132a i jestem ciekawa jak wyglądają pomieszczenia na dole jakie mają wymiary szczególnie chodzi mi o kuchnię czy możesz mi przesłać kilka zdjęć albo same wymiary? byłabym bardzo wdzięczna. mój emeil: [email protected] Pozdrawiam Justyna Witam Wygląd pomieszczeń na dole w moim barwnym praktycznie nie został zmieniony w porównaniu z projektem. Połączyłem tylko łazienkę z WC i wejście do niej jest z holu przy schodach. Kuchnia jest taka jak w projekcie i po roku mieszkania moge powiedzieć, że takie rozwiązanie się sprawdza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barwniaczekc132a 24.09.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Witam Wygląd pomieszczeń na dole w moim barwnym praktycznie nie został zmieniony w porównaniu z projektem. Połączyłem tylko łazienkę z WC i wejście do niej jest z holu przy schodach. Kuchnia jest taka jak w projekcie i po roku mieszkania moge powiedzieć, że takie rozwiązanie się sprawdza! Bardzo dziękuję za odpowiedź można jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robys 24.09.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Kilka fotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ConradBeata 04.10.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 u nas dopiero w sobotę udało się zalać płytę, można w końcu trochę odetchnąć, teraz 2 tygodnie do wejścia dachowców, czas na ściankę kolankową, (i tu pytanie o ile ją podnieść, nie chce aby dom stracił fason i proporcję, z drugiej strony funkcjonalność, trzeba znaleźć kompromis ,zastanawiam się czy 1 pustak plus wieniec czy dwa pustaki, macie jakieś doświadczenia? ) do tego muszę się rozejrzeć za materiałem na dach, co do okien to polecają mi fakro lub roto, cena podobna, 78x140 okolo 970 zł, dachówka to będzie roben monzaplus czarno brązowa. niżej foto, tak jak pisałem zalaliśmy dodatkowo płytę nad podcieniem z przodu no i doszedł wykusz, płyta gr 16 cm, calość 18,5 kubika betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmk2 05.10.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 u nas dopiero w sobotę udało się zalać płytę, można w końcu trochę odetchnąć, teraz 2 tygodnie do wejścia dachowców, czas na ściankę kolankową, (i tu pytanie o ile ją podnieść, nie chce aby dom stracił fason i proporcję, z drugiej strony funkcjonalność, trzeba znaleźć kompromis ,zastanawiam się czy 1 pustak plus wieniec czy dwa pustaki, macie jakieś doświadczenia? ) do tego muszę się rozejrzeć za materiałem na dach, co do okien to polecają mi fakro lub roto, cena podobna, 78x140 okolo 970 zł, dachówka to będzie roben monzaplus czarno brązowa. niżej foto, tak jak pisałem zalaliśmy dodatkowo płytę nad podcieniem z przodu no i doszedł wykusz, płyta gr 16 cm, calość 18,5 kubika betonu. witam jakie koszty ponieśliście do tej pory? i jak z dachówką ile za metr położenia dachówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robson0406 05.10.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 u nas dopiero w sobotę udało się zalać płytę, można w końcu trochę odetchnąć, teraz 2 tygodnie do wejścia dachowców, czas na ściankę kolankową, (i tu pytanie o ile ją podnieść, nie chce aby dom stracił fason i proporcję, z drugiej strony funkcjonalność, trzeba znaleźć kompromis ,zastanawiam się czy 1 pustak plus wieniec czy dwa pustaki, macie jakieś doświadczenia? ) do tego muszę się rozejrzeć za materiałem na dach, co do okien to polecają mi fakro lub roto, cena podobna, 78x140 okolo 970 zł, dachówka to będzie roben monzaplus czarno brązowa. niżej foto, tak jak pisałem zalaliśmy dodatkowo płytę nad podcieniem z przodu no i doszedł wykusz, płyta gr 16 cm, calość 18,5 kubika betonu. Witam,podoba mi się wykusz,mozna wiedzieć dlaczego wylaliscie płyte nad podcieniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmk2 05.10.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Witam. Czy ktoś z pobudowanych może potwierdzić metry kwadratowe dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 05.10.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Conrad&Beata gratuluję postępów Wasz barwny będzie stał 40 km od naszego bo my budujemy pod Oświęcimiem. My zamówiliśmy okna roto 78x140 wysokoobrotowe i jutro mają do nas przyjechać, oglądaliśmy je na żywo w sklepie i naprawdę robią wrażenie a co do dachówki to też będzie roben monzaplus czarno brązowa i mam pytanie czy macie jakąś dobrą ofertę na tą dachówkę jeśli tak to jaka cena za sztukę?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 05.10.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 No i oczywiście chwalę się naszym domkiem http://img840.imageshack.us/img840/8893/p1070883p.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts