Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

pkm - ile osób Wam buduje, w sensie czy duża ekipa?

Barwniaczek- piekne kształty już u Was widać. Ajajaj.

My ten sam Barwny co Wy, wyobraźnia więc u mnie działa na 102!

Conrad&Beata-wileki szacun za ciżką pracę, w dodatku po pracy zapewne.(schodzi bo robie sam o 16tej do 22 codziennie do tego soboty)

Trza by jakieś zdjęcie wkleić.

:rolleyes:

j.w.

jak sie wkleja tez zdjęcia? o wstydzie :( też bym chciała...

:rolleyes:

Przesyłam Ci intrukcię wklwjania zdjęć jaką daostałam od pmk2 - działa! -"W momencie kiedy odpisujesz na jakis watek wystarczy poprostu wybrac zaawansowana edycje odpowiedzi a nastepnie wybrac w opcjach dodatkowych zakładke zarzadzania zalacznikami. W okienku które się otworzy klikasz dodaj pliki potem wybierz pliki, wybierasz sobie zdjęcia z dysku, jak już wybierzesz klikasz na upload files, potem na done

witam, mam pytanie do wszystkich którzy budują barwnego C132a , jakie zrobiliście schody takie jak w projekcie czyli kręte czy może zrobił ktoś z podestem? bardzo proszę o odpowiedź

Witam! My mamy schody zbiegowe,nasi fachowcy twierdzą że na schody ze spoczynkiem jest za mało miejscaDSCF3714.jpgDSCF3718.jpg

jeju jelcyn, mój ulubiony pismak z echyba 2008! :wave::wave::wave:

super posty...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

schody... u nas w planach zabiegowe...ale juz ja na te schody funduszy nie widze, wiec pewnie bedzie drabina :bash::bash::bash:

u nas cienko... fachowcy nie chcą słuchać inwestora (jej, jak to brzmi, oczywiście mam na myśli nas), nie chcą robić zgodnie z projektem, tylko "po swojemu" bo oni juz 15 czy 20 domów zbudowali taką metodą i jest ok...

nie wiem wiec jak to dalej bedzie, narazie jesteśmy na tym, względem wiekszości bardzo niskim poiwiedziałabym poziomie!

Zdjecie0167.jpg

Zdjecie0176.jpg

witam wszystkich fanów barwnego mój barwny to wariant z podwójnym garażem 140 m2

Uważam że podniesienie ścianki kolankowej to bardzo dobry pomysł. Uzyskuje się przez to sporo dodatkowej przestrzeni.

My mam przez to dodatkowa garderobę na poddaszu kosztem i tak dużej łazienki

garderoba lidka.jpg

wiam barwniaczekc132a ile zajęły twoje schody na dole licząc po podłodze przy ścianie salonowej i ile dokładnie jest stopni z góry dziękuje za odp

Witaj! Stopni wszystkich mam 17,a nie wiem czy dobrze zrozumiałam z tą scianką przy salonie ale jeżeli chodzi o długość jaką zajmują schody to 3,20m;)