barwniaczekc132a 21.04.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 oto moje zdjęcia z barwnego c132aprzprz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ConradBeata 21.04.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 u Nas woda w domu, no i kanaliza tez juz jest, koncze scianki działowe na poddaszu, schodzi bo robie sam o 16tej do 22 codziennie do tego soboty. Przymierzam sie do instalacji w środku. Sądząc po Waszych fotach w temacie bedziemy mieli barwną fotorelacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmk2 21.04.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Dzisiaj koniec zasypywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmk2 21.04.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 barwniaczekc132a jakiej firmy macie kominy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barwniaczekc132a 22.04.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 barwniaczekc132a jakiej firmy macie kominy? Kominy mamy firmy ZAPEL:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitajce 26.04.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 pkm - ile osób Wam buduje, w sensie czy duża ekipa? Barwniaczek- piekne kształty już u Was widać. Ajajaj. My ten sam Barwny co Wy, wyobraźnia więc u mnie działa na 102! Conrad&Beata-wileki szacun za ciżką pracę, w dodatku po pracy zapewne.(schodzi bo robie sam o 16tej do 22 codziennie do tego soboty) Trza by jakieś zdjęcie wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ConradBeata 26.04.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) foto proszę bardzo, są i w środku... będę systematycznie dorzucał. http://www.cobe.info.pl/dom/album/index.html i założyłem dziennik, link poniżej, pmk2 a nie widzę na Twoich zdjęciach fundamentów pod kominy? Edytowane 26 Kwietnia 2011 przez Conrad&Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinlan82 26.04.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Conrad&Beata Super fotorelacja!!!!! Na to własnie czekalimy :) Widzimy teraz ze decyzja odnosnie wykuszu była strzałem w 10 -tke Pozdrawiamy Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitajce 27.04.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 j.w. jak sie wkleja tez zdjęcia? o wstydzie też bym chciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmk2 27.04.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Fundament pod kominy będzie na przełomie maja i czerwca tak jak ściany i strop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barwniaczekc132a 28.04.2011 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 j.w. jak sie wkleja tez zdjęcia? o wstydzie też bym chciała... Przesyłam Ci intrukcię wklwjania zdjęć jaką daostałam od pmk2 - działa! -"W momencie kiedy odpisujesz na jakis watek wystarczy poprostu wybrac zaawansowana edycje odpowiedzi a nastepnie wybrac w opcjach dodatkowych zakładke zarzadzania zalacznikami. W okienku które się otworzy klikasz dodaj pliki potem wybierz pliki, wybierasz sobie zdjęcia z dysku, jak już wybierzesz klikasz na upload files, potem na done Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hapka 01.05.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 witam, mam pytanie do wszystkich którzy budują barwnego C132a , jakie zrobiliście schody takie jak w projekcie czyli kręte czy może zrobił ktoś z podestem? bardzo proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barwniaczekc132a 02.05.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 witam, mam pytanie do wszystkich którzy budują barwnego C132a , jakie zrobiliście schody takie jak w projekcie czyli kręte czy może zrobił ktoś z podestem? bardzo proszę o odpowiedź Witam! My mamy schody zbiegowe,nasi fachowcy twierdzą że na schody ze spoczynkiem jest za mało miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yelcyn 03.05.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Fachowcy zawsze twierdzą, to co im łatwiej wykonać. Nie jest to prawdą. Zdjęcie fatalne, wykonane komórką, ale widać, że się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmk2 04.05.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 wiam barwniaczekc132a ile zajęły twoje schody na dole licząc po podłodze przy ścianie salonowej i ile dokładnie jest stopni z góry dziękuje za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitajce 04.05.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 jeju jelcyn, mój ulubiony pismak z echyba 2008! :wave: super posty...:rolleyes: schody... u nas w planach zabiegowe...ale juz ja na te schody funduszy nie widze, wiec pewnie bedzie drabina :bash: u nas cienko... fachowcy nie chcą słuchać inwestora (jej, jak to brzmi, oczywiście mam na myśli nas), nie chcą robić zgodnie z projektem, tylko "po swojemu" bo oni juz 15 czy 20 domów zbudowali taką metodą i jest ok... nie wiem wiec jak to dalej bedzie, narazie jesteśmy na tym, względem wiekszości bardzo niskim poiwiedziałabym poziomie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitajce 04.05.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Yelcyn, nie dałeś okna nad schodami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitajce 05.05.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 nie chce mi sie dzis pracować, na budowę bym pojechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinies-28 05.05.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 witam wszystkich fanów barwnego mój barwny to wariant z podwójnym garażem 140 m2 Uważam że podniesienie ścianki kolankowej to bardzo dobry pomysł. Uzyskuje się przez to sporo dodatkowej przestrzeni. My mam przez to dodatkowa garderobę na poddaszu kosztem i tak dużej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barwniaczekc132a 05.05.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 wiam barwniaczekc132a ile zajęły twoje schody na dole licząc po podłodze przy ścianie salonowej i ile dokładnie jest stopni z góry dziękuje za odp Witaj! Stopni wszystkich mam 17,a nie wiem czy dobrze zrozumiałam z tą scianką przy salonie ale jeżeli chodzi o długość jaką zajmują schody to 3,20m;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts