Raffyxxx 01.12.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Alo witam my właśnie jesteśmy na etapie kombinacji ze schodami miały być zabiegowe ale robimy podobnie i spocznik musi być ze względu na to iż we wnęce nad pom gosp (waszą garderobą) mamy w planie schowek pawlacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.12.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Slygado, schody mają wymiar 18/27 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 02.12.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Slygado, schody mają wymiar 18/27 cmwysokość 18, a długość 27 :?: OK. Dzięki, że się pofatygowałaś sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.12.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Slygado, schody mają wymiar 18/27 cmwysokość 18, a długość 27 :?: OK. Dzięki, że się pofatygowałaś sprawdzić Tak, wysokość 18 długość 27. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 02.12.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Czyli 11 stopni do spocznika Czy Twoje schody będą choć trochę wybiegały poza ściankę dzielącą schody i salon :?: Monia daj jeszcze jakieś fotki. Zawsze fajnie się ogląda zdjęcia z budowy salon kuchnia góra łazienki i co tam jeszcze sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.12.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Schody nie wychodzą poza ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 02.12.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Schody nie wychodzą poza ścianę.A to jeszcze zapytam o wymiary tego spocznika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.12.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Schody nie wychodzą poza ścianę.A to jeszcze zapytam o wymiary tego spocznika ? Na to pytanie odpowiem Ci jutro jak obmierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 02.12.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Ale się przeze mnie nałazisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.12.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Ale się przeze mnie nałazisz I tak prawie codziennie jestem na budowie, także żaden problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 02.12.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Ale się przeze mnie nałazisz I tak prawie codziennie jestem na budowie, także żaden problem Monia a powiedz mi gdzie zamierzasz postawić stół jadalniany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.12.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/f/0/0/8/17982888_d.jpg po przeciwnej stronie niz jest w wizualizacji barwnego, tylko że u mnie nie będzie ściany między salonem a kuchnią i przedłużę ciąg szafek pod oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agacia 02.12.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 a my się też pochwalimy tym i owym. górę malujemy. drzwi wstawiliśmy sami (wszystkie oprócz wejściowych). 3/4 płytek w górnej łazience. struktury położone w 1/2. kuchnia opłytkowana i czeka na meble. schody ażurowe, bukowe, całkowity koszt 7 tys. dla zainteresowanych możemy wrzucić zdjęcie na e maila. planowana przeprowadzka koniec grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 02.12.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 a my się też pochwalimy tym i owym. górę malujemy. drzwi wstawiliśmy sami (wszystkie oprócz wejściowych). 3/4 płytek w górnej łazience. struktury położone w 1/2. kuchnia opłytkowana i czeka na meble. schody ażurowe, bukowe, całkowity koszt 7 tys. dla zainteresowanych możemy wrzucić zdjęcie na e maila. planowana przeprowadzka koniec grudnia. To ja poproszę jak najwięcej zdjęć na email: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jureklo 02.12.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Agacia jeśli to nie kłopot to puść zdjęcia na forum. Myślę że wszyscy chętnie obejrzą. A swoją drogą to osobiście gratuluję tempa prac.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.12.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 a my się też pochwalimy tym i owym. górę malujemy. drzwi wstawiliśmy sami (wszystkie oprócz wejściowych). 3/4 płytek w górnej łazience. struktury położone w 1/2. kuchnia opłytkowana i czeka na meble. schody ażurowe, bukowe, całkowity koszt 7 tys. dla zainteresowanych możemy wrzucić zdjęcie na e maila. planowana przeprowadzka koniec grudnia. ładnie to tak siedzieć tyle czasu po cichu i się nie chwalić? Ja też poproszę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loko777 02.12.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 a my się też pochwalimy tym i owym. górę malujemy. drzwi wstawiliśmy sami (wszystkie oprócz wejściowych). 3/4 płytek w górnej łazience. struktury położone w 1/2. kuchnia opłytkowana i czeka na meble. schody ażurowe, bukowe, całkowity koszt 7 tys. dla zainteresowanych możemy wrzucić zdjęcie na e maila. planowana przeprowadzka koniec grudnia. Właśnie....ładnie to tak? Pocichu budować?????? Poproszę o zdjęcia - najlepiej jak najwię[email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agacia 02.12.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 wstyd mi się przyznać ale nie baedzo wiem jak wrzucić fotki na forum...może jakaś mała instrukcja....to coś Wam pokażę!!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 02.12.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 wstyd mi się przyznać ale nie baedzo wiem jak wrzucić fotki na forum...może jakaś mała instrukcja....to coś Wam pokażę!!!!:)Wyślij mi na emaila to jutro wrzucę wszystkie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 02.12.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 wstyd mi się przyznać ale nie baedzo wiem jak wrzucić fotki na forum...może jakaś mała instrukcja....to coś Wam pokażę!!!!:)Wyślij mi na emaila to jutro wrzucę wszystkie na forum Fajowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts