loko777 11.12.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Witam, Może ktoś wie dlaczego wycofano sprzedaż Barwnego w Muratorze? Pozdrawiam, Sly Może dlatego,że tyle ludzi zaczeło kupować BARWNEGO,że zabrakło projektów....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yago997 11.12.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 co się dzieje? to projekt nad którym pracuję już od miesiąca, wybrałam go z setek innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.12.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 A dzwonił ktoś do Muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loko777 11.12.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 co się dzieje? to projekt nad którym pracuję już od miesiąca, wybrałam go z setek innych NIE MARTW SIĘ, napewno będzie....to chwilowy brak projektów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sly123 11.12.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 co się dzieje? to projekt nad którym pracuję już od miesiąca, wybrałam go z setek innych NIE MARTW SIĘ, napewno będzie....to chwilowy brak projektów.... Ten brak najwyraźniej ciągnie się conajmniej od miesiąca. Projekt jest jeszcze w sprzedaży u projektanta na http://www.birylo.pl. Ale zastanawia mnie fakt braku możliwości kupna tego projektu z Muratora. Albo skończyła się umowa z panem Biryło i ten może uważa że projekt został już wystarczająco wypromowany więc nie ma co się dzielić zyskami z Muratorem. Albo zgłoszonych było dużo błędów w projekcie i to Murator się wycofał ze sprzedaży? Ciekawe. Kiedyś to jeszcze projektanci Barwnego czytali forum. Jeśli tak jeszcze jest to może wypowiedzieliby się w tym temacie. A może ktos z forumowiczów się dowiadywał w tej sprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loko777 11.12.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 co się dzieje? to projekt nad którym pracuję już od miesiąca, wybrałam go z setek innych NIE MARTW SIĘ, napewno będzie....to chwilowy brak projektów.... Ten brak najwyraźniej ciągnie się conajmniej od miesiąca. Projekt jest jeszcze w sprzedaży u projektanta na http://www.birylo.pl. Ale zastanawia mnie fakt braku możliwości kupna tego projektu z Muratora. Albo skończyła się umowa z panem Biryło i ten może uważa że projekt został już wystarczająco wypromowany więc nie ma co się dzielić zyskami z Muratorem. Albo zgłoszonych było dużo błędów w projekcie i to Murator się wycofał ze sprzedaży? Ciekawe. Kiedyś to jeszcze projektanci Barwnego czytali forum. Jeśli tak jeszcze jest to może wypowiedzieliby się w tym temacie. A może ktos z forumowiczów się dowiadywał w tej sprawie? Zadzwoń do Muratora....a potem do projektanta....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 11.12.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Co Wy gadacie Wszedłem na stronę barwnego w muratorze: http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=374&IdKolekcji= Zrobiłem dodaj do koszyka, potem dodaj i proszą o dane do faktury Skąd macie takie wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loko777 11.12.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Co Wy gadacie Wszedłem na stronę barwnego w muratorze: http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=374&IdKolekcji= Zrobiłem dodaj do koszyka, potem dodaj i proszą o dane do faktury Skąd macie takie wiadomości A jednak można kupić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 11.12.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Zastanawia mnie tylko fakt że wpisując w wyszukiwarce barwny c132 znajduję tylko 3 warianty, bez naszego podstawowego. Skąd takie dziwne rozwiązanie. Jak ktoś wchodzi na wyszukiwarkę automatycznie jest kierowany do projektów już pewnie poprawionych, bez wad projektowych np. więźby, który był nie wypałem w pierwszym wydaniu (później niby poprawionym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raffyxxx 11.12.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Raffyxxx, chciałam wiedzieć jakie dajesz czujki i jaką centralę? Monika monia prawdopodobnie centrala będzie SATEL ale nie wiem, jestem teraz ciągle w rozjazdach i nie pytałem chłopaków po prostu zdałem się na nich. co do kabli na kominie - ja wszędzie dałem peszla i starałem się jak najmniej puszczać po kominie w salonie to co było można puściłem po suficie (a konkretnie kable do kina bo tylko to robiłem w tej części reszta 2 stroną) do otynkowania został mi tylko garaż i pom gosp. dzisiaj zamówiłem parapety wewnętrzne, na zewnątrz czarna płytka klinkierowa. wstawiłbym zdjęcia pięknej podbitki ale jak jestem na budowie to jest albo ciemno albo już ciemno może w sobotę się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 11.12.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Konrado, domek prezentuje się super. Świetnie rozwiązane wejście i taras. Ike zwiękdzyła Ci się powierzchnia salonu i kuchni po dodaniu wykusza i rezygnacji z ganka? Monika w sumie powierzchnia parteru zwiekszyła sie o 16,9 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.12.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Konrado, domek prezentuje się super. Świetnie rozwiązane wejście i taras. Ike zwiękdzyła Ci się powierzchnia salonu i kuchni po dodaniu wykusza i rezygnacji z ganka? Monika w sumie powierzchnia parteru zwiekszyła sie o 16,9 m No to całkiem ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 12.12.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 No teraz to już jakiś wałek. Wszedłem na stronę barwnego w muratorze: http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=374&IdKolekcji= i: Error The site is having technical difficulties with this page. An error has been logged, and the problem will be fixed as soon as possible. Sorry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 12.12.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Pewnie przez tą więźbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loko777 12.12.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Nie dzwonił nikt do Muratora jeszcze? Z ciekawości jutro zadzwonię...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 12.12.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Nie dzwonił nikt do Muratora jeszcze? Z ciekawości jutro zadzwonię......Od razu daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yago997 13.12.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 rzeczywiście nie ma Barwnego na stronie juz od jakiegos czasu nie pokazywał się po wpisaniu nazwy "Barwny", ale można go było zobaczyć po kliknieciu np na "Barwny wariant I podobne domy" Teraz nie ma go nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 13.12.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 rzeczywiście nie ma Barwnego na stronie juz od jakiegos czasu nie pokazywał się po wpisaniu nazwy "Barwny", ale można go było zobaczyć po kliknieciu np na "Barwny wariant I podobne domy" Teraz nie ma go nigdzie Bez przesady http://birylo.pl/projekty/projekty_gotowe/c132_-_barwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 13.12.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Dobra loko gdzie jesteś Co Ci z muratora powiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 13.12.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Coś tam wiadomo: http://forum.muratordom.pl/barwny-c132-z-muratora-nowosc-opinie,t70287-1860.htm?highlight=barwny&sid=86313fed0fba28be1ee8c045a9e61dd6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts