Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

system IBF

Recommended Posts

witam.

scheadl ma ceramike zachodnia czyli orginal, najwiecej ich postawilem.

zblewa mozesz nie dostac tylko w okolicy szczecina.

ibf tez jest dobry w skladaniu, niwiem gdzie robia ceramike bo to wazne.pozd

:wink:

Z Twojego poprzedniego postu wywnioskowałem, że IBF jest lepszy od Schiedla. Byłem ciekaw czemu bo kłóci się to z moimi przekonaniami.

kiedys znajomy byl na prezentacji IBF; w trakcie pokazu wkladana welna sie rozwala, co nie stawialo tego systemu w korzystnym swietle. Sprawa to zostala juz "naprawiona" i fachowcy sobie chwala kominy systemowe ibf...ksztaltki sa robione w Boleslawcu a "ceramiczne elementy systemu kominowego IBF są produkowane i dostarczane przez niemiecką firmę HART-KERAMIK. Wszystkie ceramiczne elementy wyprodukowano zgodnie z normą EN-1457 oraz posiadają one certyfikat zgodności CE.. "...pozdrawiam

kiedys znajomy byl na prezentacji IBF; w trakcie pokazu wkladana welna sie rozwala, co nie stawialo tego systemu w korzystnym swietle. Sprawa to zostala juz "naprawiona" i fachowcy sobie chwala kominy systemowe ibf...ksztaltki sa robione w Boleslawcu a "ceramiczne elementy systemu kominowego IBF są produkowane i dostarczane przez niemiecką firmę HART-KERAMIK. Wszystkie ceramiczne elementy wyprodukowano zgodnie z normą EN-1457 oraz posiadają one certyfikat zgodności CE.. "...pozdrawiam

Wełna dalej sie rozwala,montowałem ibf-a tydzień temu,welne trzeba dla pewnosci pokleić tasma na zewnatrz i ja musialem ja przycinac troszeczke bo nie wchodzila do ksztaltek