geopiotr 17.06.2006 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Jestem na etapie wyboru systemu kominowego, Co sądzicie o systemie IBF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keny52 18.06.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 witam. zobacz moze dostaniesz komin /zblewa/ jeszcze tanszy a jezeli nie to ibf tanszy od scheadla chociaz jest owiele lepszy. pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zavadcoff 19.06.2006 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Tańszy np z firmy Krasiccy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek23 19.06.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 witam. zobacz moze dostaniesz komin /zblewa/ jeszcze tanszy a jezeli nie to ibf tanszy od scheadla chociaz jest owiele lepszy. pozd. Czemu uważasz że lepszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keny52 19.06.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 witam. scheadl ma ceramike zachodnia czyli orginal, najwiecej ich postawilem. zblewa mozesz nie dostac tylko w okolicy szczecina. ibf tez jest dobry w skladaniu, niwiem gdzie robia ceramike bo to wazne.pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek23 19.06.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 witam. scheadl ma ceramike zachodnia czyli orginal, najwiecej ich postawilem. zblewa mozesz nie dostac tylko w okolicy szczecina. ibf tez jest dobry w skladaniu, niwiem gdzie robia ceramike bo to wazne.pozd Z Twojego poprzedniego postu wywnioskowałem, że IBF jest lepszy od Schiedla. Byłem ciekaw czemu bo kłóci się to z moimi przekonaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqep 19.06.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 kiedys znajomy byl na prezentacji IBF; w trakcie pokazu wkladana welna sie rozwala, co nie stawialo tego systemu w korzystnym swietle. Sprawa to zostala juz "naprawiona" i fachowcy sobie chwala kominy systemowe ibf...ksztaltki sa robione w Boleslawcu a "ceramiczne elementy systemu kominowego IBF są produkowane i dostarczane przez niemiecką firmę HART-KERAMIK. Wszystkie ceramiczne elementy wyprodukowano zgodnie z normą EN-1457 oraz posiadają one certyfikat zgodności CE.. "...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keny52 19.06.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 witam. ja twierdzilem ze ibf jest tylko tansz pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simon1234 20.06.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 kiedys znajomy byl na prezentacji IBF; w trakcie pokazu wkladana welna sie rozwala, co nie stawialo tego systemu w korzystnym swietle. Sprawa to zostala juz "naprawiona" i fachowcy sobie chwala kominy systemowe ibf...ksztaltki sa robione w Boleslawcu a "ceramiczne elementy systemu kominowego IBF są produkowane i dostarczane przez niemiecką firmę HART-KERAMIK. Wszystkie ceramiczne elementy wyprodukowano zgodnie z normą EN-1457 oraz posiadają one certyfikat zgodności CE.. "...pozdrawiam Wełna dalej sie rozwala,montowałem ibf-a tydzień temu,welne trzeba dla pewnosci pokleić tasma na zewnatrz i ja musialem ja przycinac troszeczke bo nie wchodzila do ksztaltek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keny52 20.06.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 witajcie. robcie schiedla mniej problemow. pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts