reblax 29.10.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Nie rozumiem czemu nie mozna raz posprzatac i wydzielic kotom miejsce na miseczki (czyste) i jedzenie w jakims cichym kacie - koty to bardzo czyste zwierzeta w zyciu nie widzialam zeby nie niepokojony kot rozwłóczal swoje jedzenie gdzies po terenie , jedza tam gdzie dostaja - bedzie wydzilony kacik i nie beda wlokly niczego pod okna. To samo z "gowienkami":- dalej wydzielony kat i koty zalatwiaja sie w jednym miejscu. Tez nigdy w zyciu nie widzialm zeby robily to z czystej zlosliwosci pod oknem . Raczej po prostu nienawidzisz tych zwierzat i przeszkadza ci sam fakt ich istnienia pod twoimi oknami. No coz.... nikt cie nie zmusi zebys je polubił .... Uzyj w takim razie srodka ktory odstrasza (np zapachowego) . A potem powitaj z szeroko otwartymi ramionami szczury , skoro wolisz je od kotów. Na Grochowe w wiezowcach gdzie wytruli wszytkie piwniczne koty potrafily wysc ludziom z kibla nawet na 6 pietrze, (z czego osobiscie mialam niezlą radochę ) Przy okazji otrucie (odstrzelenie) kotów - jest czynem karalnym, za które kodeks karny przewiduje wiezienie. I na szczescie coraz wiecej takich "madrych" "ludzi" (sic! ) jak ty przekonuje sie ze nie jest to zapis wylacznie na papierze. Mam naprawde gleboką nadzieje ze jesli wcielisz swoj "genialny" pomysl w czyn bedziesz jednym z tych ktozy tez sie o tym przekonanają Nie pozdrawiam Po pierwsze środki zapachowe kosztują Po drugie czemu na własnej posesji mam się przejmować kotami jeśli wchodzą i brudzą to mam prawo je odstraszyć Po trzecie czemu mam je dokarmiać Po czwarte czemu są tacy ludzie jak ty, którzy próbują zmusić innych do miłości do zwierząt i coraz więcej jest takich nielogicznych ludzi Po piąte kolego otwierający ten temat kup sobie procę. Po szóste jak będziesz strzelał do kotów to uważaj żeby cie nie zauważył jakiś pseudoekolog Po siódme mam dwa koty, ale nie lubię gdy ktoś straszy innych bo on dba o czystość w swoim ogródku A poza tym środki zapachowe nie działają !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 29.10.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 ) chyba Ci koty porządnie zalazły za skórę, skoro wątek sprzed 5 lat wyciągnąłeś. I to w pierwszym swoim poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts