emems 12.03.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 Hejka Jakiś dziwny nastrój mnie ogarnął. Niechce mi się już myśleć o załatwianiu materiałów na budowę, transportu, biegania po hurtowniach, wykłucania się z dostawcami, targowania się o parę groszy... Mam ochotę zatopić się w marzeniach. Dzisiaj rano jak szłam do pracy naszła mnie "wizja" mojego nowego domku (którego jeszcze w całości niema). Jak przechodziłam obok mojego placu budowy to "zobaczyłam" w wyobraźni mój domek. Dach w kolorze ceglasym, elewacja wpadająca w żóły, z oknami ze złotymi szprosami i do tego zielone, drewniane okiennice. "Zobaczyłam" winorośl pnącą się po ścianach i po tarasie, zobaczyłam też psy które chcemy mieć, dwa Haski (nie wiem jak to się pisze) biegające po zielonej trawie. Jak tak sobie marzyłam to usłyszałam skowronka. To było jak bajka, jak magia. Już wiosna mogę to stwierdzić. Czy wam też się to przytrafia ? Takie magiczne chwile ? A może to wiosna tak działa - sama niewiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.03.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 ja taki stan mam od momentu zaczecia budowy... i jest mi z tym bardzo dobrze..a wczoraj widziałam klucz kaczek..hmm czy gęsi ..lecącym nad moim domkiem:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 12.03.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 Tak tak. Wiosna niewątpliwie idzie wielkimi krokami. U mnie na budowie ptaki śpiewają coraz odważniej, dzikie gęsi lecą klucz za kluczem (nie wiem tylko dlaczego na południe). Melancholia dopadła mnie w niedzielę na rowerowej wycieczce po leśnych, roztopionych ścieżkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara 12.03.2003 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 Mam ochotę zatopić się w marzeniach. Dzisiaj rano jak szłam do pracy naszła mnie "wizja" mojego nowego domku (którego jeszcze w całości niema Czy wam też się to przytrafia ? Takie magiczne chwile ? A może to wiosna tak działa - sama niewiem. Witaj Takich magicznych chwil mam coraz wiecej. Im bliżej wiosny tym ich jest coraz więcej. Kiedy jadę do pracy "odpływam" w autobusie topiąc sie w marzeniach o swojej działce i o przyszłym domu, który kiedyś, kidys mamy zamiar z mężem postawić na niej. Uwielbiam ten czas, bo wtedy nie widzę śniegu i tej szarzyzny za oknem autobusu o 7,00 rano. Poniewaz pogoda się zmienia, sniegu nie ma, i coraz częściej słychać świergot ptaków tzn. WIOSNA! :smile: sara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.03.2003 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 Aach, jak ja to dobrze znam.....Wychodzę do pracy i słyszę przekomarzające się wróble, kawki już wrzeszczą zalotnie, a ja myślę "ciekawe, czy szpaki już wracają na naszą działkę....pewnie tam będzie już niebawem pachniało wiosną....tylko skąd te pieniądze na dom...może jednak kredyt..taaa....a bociany pewnie już w drodze...eee, może chociaz początek bez kredytu...dytu...tu....no, ale gęsi, to pewnie już są!....." eeeech, ta wiosna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.03.2003 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 u mnie swieci piękne rozesmiane słoneczko..... i pachnie wiosną.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 13.03.2003 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 Hej Teska Zazdoszczę Ci u mnie w nocy spadł śnieg i wieje bardzo, bardzo silny wiatr, a rano podwiózł mnie do pracy sąciad i z melancholii wiosennej nic nie wyszło. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 14.03.2003 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 No nie i tutaj tez nie ma mojego wczorajszego pisania Cenzura czy awaria była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.04.2003 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 "Na całej połaci śnieg...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.04.2003 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 no nie bądż taki ponury! miejscami już widać trawkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 10.04.2003 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Nnnoo... I kokę... Znaczy coca-colę ale to chyba do kawiarni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 11.04.2003 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 U mnie dzisiaj leje descyk. Ale od soboty ma być pięęęękinieeee. I wróci nasza ukochana wiosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 11.04.2003 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Obawiam się, że dopiero przylezie, bo prawie jej dotąd nie było. Ale chyba tak jest od lat, że Wiosna i Wielkanoc to jedno, takie mam wrażenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.04.2003 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2003 Melancholia, cholera; tak się zachwyciłem wiosną, że leczę teraz górne autostrady oddechowe Mam za swoje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 22.04.2003 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 Biedny ponury63 A trzeba było czapusię zdejmować i korzuszek chować ??? A teraz trzeba pocierpieć i to na samiuśkie święta ciebie dopadło. Wyrazy współczucia Ps. Najlepsze lekarstwo: aspirynka, pierzynka i dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 22.04.2003 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 i alkohol,ponoć neutralizuje wirusy,ale nie za dużo,ja wczoraj neutralizowałam wirusy i dzisiaj kiepściutko oj kiepściutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 22.04.2003 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 A trzeba było tylko kieliszeczek jakiejś pieprzówki albo piołunówki czyli absyntu i byłoby dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.05.2003 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Taka choroba to sama rozkosz!!! Już zdrowy, chociaż dalej bez netu. Emems, dzięki za otuchę (no i receptę) A czy są dziewczynki na receptę? Z refundacją NFZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 05.05.2003 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 ponury63 najlepiej jakby były dziewczynki na receptę z niebieskim paskiem czo ??? apropos to Ty lubisz chorować czo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.05.2003 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 Nie, lubię dziewczynki :grin: Chorować nienawidzę, bo wtedy jestem chory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts