zielonooka 13.08.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 czerwiec 2008 roku (czerwiec 2006 roku) Z kolekcji Muratora uwazam ze calkiem zacne projekty na "wschodnia" dzialke: to: (.............) C109 Z naprzeciwka (chyba wg mnie naj:)).. (......) (tak sie skalda ze dysponuje fotkami "z realu" tego domu - jak ktos chce moge wkleic (....)... Bardzo proszę o zdjęcia "Domu z naprzeciwka". Pozdrawiam Nie no, po dwóch latach od wpisu i 3 zmianach komputera w miedzyczasie nie znajde tych zdjęć (przykro mi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 14.08.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 pewnie budują, a ja mimo kolejnych obietnic nie mam WZ, teraz to mogą pocałować mnie w nos. Jadę na urlop na 2 tygodnie, jak pan z biura zadzwoni to za granice. Mam 2 projekty - TK30 z jednym garażem albo Tymoteusz Mały za poradą ProStasia. Zobaczę co mi napiszą w WZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 19.08.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 na domy parterowe i inne Bardzo trudno znalezc cos. Znalazlam fora o domach Moj swiat i Spokojna przyszlosc, ale oni sa w innym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arro77 01.09.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 a co sądzicie o tym projekcie?? http://www.projektdomu.pl/projekt,upb450-dom-przy-labedziej,90.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TK30 11.10.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Co myślicie o tym projekcie http://images24.fotosik.pl/284/f463ac0979a30c78.jpg http://images39.fotosik.pl/19/833f12a1c4f7efa4.jpg http://images50.fotosik.pl/19/c9dfddda7fd18497.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TK30 11.10.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 http://www.z500.pl/projekt/z77.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krewetka 25.08.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 witamprzymierzam sie do zakupu projektu:działka z wjazdem od zachodu, dom parterowy ( ewentualnie możliwość wykorzystania strychu) do 125m2 dla 3 osób, dom z garażem Prosze o pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klemensik77 29.08.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 ProStaś a co myślisz o Z10 stu 30http://www.z500.pl/projekt/z10.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klemensik77 30.08.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Dokładnie tak u nas będzie. Z garażem nie podoba mi się i ogrzewanie gazowe plus kominek. Wyczytałam o Z10 co się dało, ale tak tu Cię chwalą, że poprosiłam o ocenę Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość so**l 22.01.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Witam. Odświeżam stary temat,może ktoś pomoże...... Chcemy wybudowac niewielki i tani domek parterowy. Niestety działka ma zaledwie 20 m szerokości i wjazd od południa-to nasz największy problem. Jeśli niczego sensownego nie znajdziemy, zdecydujemy się na projekt indywidualny. Ale ciągle liczę na to,że jeszcze znajdziemy gotowca Nasze wymagania: -salon od południa -120-130 m -garaż jednostanowiskowy -3 pokoje (lub 4) oprócz salonu -kuchnia około co najmniej 10 m Fajnie byłoby miec spiżarnię i jakąś garderobę. Wiem,że wymagań sporo, ale może uda się znaleźć fajny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrp1 24.01.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Lepiej zrobić indywidualny - za wąska działka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrowkaania 24.01.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witam. Odświeżam stary temat,może ktoś pomoże...... Chcemy wybudowac niewielki i tani domek parterowy. Niestety działka ma zaledwie 20 m szerokości i wjazd od południa-to nasz największy problem. Jeśli niczego sensownego nie znajdziemy, zdecydujemy się na projekt indywidualny. Ale ciągle liczę na to,że jeszcze znajdziemy gotowca Nasze wymagania: -salon od południa -120-130 m -garaż jednostanowiskowy -3 pokoje (lub 4) oprócz salonu -kuchnia około co najmniej 10 m Fajnie byłoby miec spiżarnię i jakąś garderobę. Wiem,że wymagań sporo, ale może uda się znaleźć fajny projekt. Zastanowcie sie nad użytkowym poddaszem, łatwiej bedzie zagospodarowac powierzchnię. najważniejsze: pooglądajcie na zywo parterówki o tym metrazu i popatrzcie jak tam jest "na żywo", po kilku nasz czar parterowego domu prysł- do 100 metrów - 110 to jeszcze , ale powyżej ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość so**l 25.01.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 (edytowane) Zastanowcie sie nad użytkowym poddaszem, łatwiej bedzie zagospodarowac powierzchnię. najważniejsze: pooglądajcie na zywo parterówki o tym metrazu i popatrzcie jak tam jest "na żywo", po kilku nasz czar parterowego domu prysł- do 100 metrów - 110 to jeszcze , ale powyżej ...... Teraz mieszkam w domu z poddaszem i przy dwójce małych dzieci mam dość biegania po schodach. Biegają dzieci a ja za nimi żeby nie spadły. 100-110 m nam wystarczy jeśli układ będzie funkcjonalny. Źle napisałam wymagania odnośnie powierzchni-mój błąd. Miałam na myśli że 120-130 m to maksymalna powierzchnia jaka nas interesuje. Może faktycznie lepiej projekt indywidualny...... Edytowane 25 Stycznia 2011 przez so**l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość so**l 25.01.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 (edytowane) mozesz sobie popatrzeć również na m42 (rózne wersje) z muratora... np lustrzane odbicie ew kliknij na moją stopkę to tam masz fotki Bardzo fajny domek! W wolnej chwili poczytam Twój dziennik I piękna okolica! U nas salon powinien być od południa. Edytowane 25 Stycznia 2011 przez so**l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość so**l 25.01.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Mam równe 20 m. Projekt Floryda wczoraj wypatrzyłam i już nawet kombinowałam z oknami,żeby się zmieścił, ale ciężko będzie. Ale dzięki za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość so**l 25.01.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Jest kilka fajnych projektów , które zmieściłyby się na naszej działce, ale większość ma salon z innej strony niż my chcemy.Np. ten jest superhttp://www.tooba.pl/projekt-domu-Zapach-wiosny/a,s_pd,idp,14637.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
archibrat 26.01.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Wjazd i salon od południa - trzeba odsunąć domek od drogi, wykonać dłuższy dojazd, nie wiadomo czy wystarczy powierzchni biologicznie czynnej wg WZ. Możemy się pobawić w projektowanie, 20m - 6odległości od granicy)- ok. 5m na wejście i garaż, pozostaje 9m dł na salon z aneksem kuchennym (minus 1m na ściany zewn), da się coś zrobić ale wszystkie pokoje będą miały okna na północ (zawsze jest coś za coś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość so**l 27.01.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Działka jest specyficzna, ale są tego plusy, mianowicie:-wymiary działki 20 na 50 plus droga dojazdowa o wymiarach 9 na 50. Tak więc dom będzie oddalony od głównej drogi o 5o:) Jeśli chodzi o układ pomieszczeń podoba mi się taki domek:http://gotowe-projekty-domow.dom.pl/dom_przy_slonecznej.htm Przy takim układzie tylko jeden pokój ma okna na północ. Dwa pozostałe pokoje mają jeszcze okna na wschód i zachód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
archibrat 27.01.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Hi, hi, dokładnie coś takiego naszkicowałem wcześniej tylko, tylko nie może być okien bliżej niż 4 m od granicy. Gratuluję cierpliwości w poszukiwaniach gotowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość so**l 27.01.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Układ pomieszczeń jest super, ale ten dom nie zmieści się na naszej działce. Dlatego wcale nie jest idealny Poza tym z zewnątrz nie bardzo mi się podoba.... I nie wiem co z tarasem? Chyba najlepiej byłoby od zachodu, ale na naszej działce odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts