Gość so**l 27.01.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Możesz podać koszt projektu indywidualnego? Podobny do "Dom na słonecznej", tylko mniejszy,żeby zmieścił się na naszej działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
archibrat 27.01.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Domek może być nawet większy. Bo 20 minus 6 to 14. Taras po amerykańsku - z przodu. Jeżeli jest tyle miejsca to może być drugi w głębi ogrodu, z altanką i jakimś oczkiem wodnym? 5000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość so**l 28.01.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Wspomniałam już ,ze zależy nam na tanim domku? Poza tym zostawiłabym okna od zachodu, więc zostaje 13 m domu. Możesz na priv wysłać jakieś namiary na siebie? Nie wiem kiedy się odezwiemy , ale kiedyś na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 10.07.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Witam.Bardzo podoba mi się stół i krzesła w kuchni.Jeśli mozna to skąd pochodzą i i ile kosztowały?Mozna na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts