sławekk 19.06.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Jak w temacie. Kupię dobrze wysuszoną tarcicę. Najlepiej jak by już była zaimpregnowana, ale niekoniecznie. Robię podłogę na legarach i bardzo mi ich brakuje.Sławekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 20.06.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Witaj, mam sporo pozostałoci - zostało niewykorzystane drewno po więbie.(kierownik - niech mu będzie kierownik tyle wyliczył, że mamy teraz parę groszy zamrożone) Zaimpregnowane. Nie pamiętam teraz wymiarów, leży przykryte chyba 20x10 (może 8)cm całoć jest w wawie w wawrze. Jeli Cię interesuje, pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abram 23.06.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Mam znajomy tartak, ale to woj pomorskie.Nie wiem skąd jesteś?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts