Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kuchnia tradycyjna czy nowoczesna??? jakie preferujecie?

aneta123

Recommended Posts

• Odpowiedzi 369
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jeszcze niemialam okazji "ostro" uzytkowac, bo dopiero sie bedziemy wprowadzac, ale zauwazylam, ze wiekszy problem bede miala zdecydowanie z ciemnym blatem. Dlatego ciesze sie, ze w ostatniej chwili zdecydowalam sie na jasne, alkierowane meble. Nie zauwazylam, zeby palce sie odznaczaly. Zreszta, po co sa uchwyty :D

jeszcze niemialam okazji "ostro" uzytkowac, bo dopiero sie bedziemy wprowadzac, ale zauwazylam, ze wiekszy problem bede miala zdecydowanie z ciemnym blatem. Dlatego ciesze sie, ze w ostatniej chwili zdecydowalam sie na jasne, alkierowane meble. Nie zauwazylam, zeby palce sie odznaczaly. Zreszta, po co sa uchwyty :D

Uchwyty są dla gospodyń domowych. Domowi Panowie, zwłaszcza nastoletni dadzą radę z nimi i bez nich... :wink:

novi_ana napisał:

uwielbiam nowoczesne kuchnie.. ale lepiej czuję się w tradycyjnej kuchni

cholera, ja też tak mam - że kobieta? że zmienna?że sama nie wie czego chce? :oops: 8)

ja mam nowoczesną, ale właśnie będe tę nowoczesność "tradycjonalizowała" :wink:

szukam starej białej (czerwonej) witryny do renowacji...na książki kucharskie, koszyczki wiklinowe, podkładki z trawy morskiej, puzderka, buteleczki i inne takie drobazgi które mi pozostały jako wspomnienie mojej dawnej tradycyjnej kuchni...za którą troszkę tęsknię... :roll:

a ja gustuję raczej w tradycyjnych, bo nowoczesne uważam za przytłaczające, szczególnie w kolorze wenge i z piekarnikiem "w słupku"

Ja za przygnebiajace uwazam kuchnie pelne bibelotow, buteleczek, garnuszeczkow i talerzyczkow itp. wszystko wystawione na wierzchu. Taki "balagan", jakkolwiek bylby tworczy, na dluzsza mete jest meczacy, przynajmniej dla mnie. Lubie laboratoryjna czystosc, gdy wszystko ma swoje miejsce i jest schowane, wiec kuchnia tradycyjna kojarzy mi sie z wiecznym balaganem. Ale mysle, ze wszystko zalezy od osobowosci. To nie moda decyduje jaka kuchnie wybieramy, tylko to w jakiej sie dobrze czujemy.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...