housebuilder 03.09.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 ja mam nowoczesna, bo zawsze mialam klasyczne i rustykalne. Taka mila odmiana:)http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=111186 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 03.09.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Housebuilder- więcej fotek, pokaż kuchnie w całości. jaka masz wysokość zabudowy pod płytę ceramiczną a reszta zabudowy stojącej.z czego blat- śliczna, o i jeszcze co to za kostka drobna nad płyta ceramiczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 03.09.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Housebuilder- więcej fotek, pokaż kuchnie w całości. jaka masz wysokość zabudowy pod płytę ceramiczną a reszta zabudowy stojącej.z czego blat- śliczna, o i jeszcze co to za kostka drobna nad płyta ceramiczną. i na priv jak możesz podaj cenę. pokaż fotkę tej wysokiej zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
housebuilder 03.09.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 zabudowa pod plyta jest o 10 cm nizsza niz blaty,. wiec ok 75 cm i wystaje na ok 5 cm od pozostałej zabudowy. Blat, to laminat - zebrano. Fronty - lakier wysoki polysk, a pod okapem mozaika Tubadzin. Zdjecia za tydzien, bo jeszcze nie mieszkamy, wiec nie moge od reki zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.09.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Housebuilder, jak z czystością lakierowanych powierzchni? Czy odznaczają się bardzo ślady palców itp.? Bardzo podobają mi się takie fronty ale ciągle odwlekam podjęcie decyzji (a niewiele mam już czasu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
housebuilder 04.09.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 jeszcze niemialam okazji "ostro" uzytkowac, bo dopiero sie bedziemy wprowadzac, ale zauwazylam, ze wiekszy problem bede miala zdecydowanie z ciemnym blatem. Dlatego ciesze sie, ze w ostatniej chwili zdecydowalam sie na jasne, alkierowane meble. Nie zauwazylam, zeby palce sie odznaczaly. Zreszta, po co sa uchwyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 04.09.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 uwielbiam nowoczesne kuchnie.. ale lepiej czuję się w tradycyjnej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.09.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 jeszcze niemialam okazji "ostro" uzytkowac, bo dopiero sie bedziemy wprowadzac, ale zauwazylam, ze wiekszy problem bede miala zdecydowanie z ciemnym blatem. Dlatego ciesze sie, ze w ostatniej chwili zdecydowalam sie na jasne, alkierowane meble. Nie zauwazylam, zeby palce sie odznaczaly. Zreszta, po co sa uchwyty Uchwyty są dla gospodyń domowych. Domowi Panowie, zwłaszcza nastoletni dadzą radę z nimi i bez nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 07.09.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 novi_ana napisał: uwielbiam nowoczesne kuchnie.. ale lepiej czuję się w tradycyjnej kuchni cholera, ja też tak mam - że kobieta? że zmienna?że sama nie wie czego chce? ja mam nowoczesną, ale właśnie będe tę nowoczesność "tradycjonalizowała" szukam starej białej (czerwonej) witryny do renowacji...na książki kucharskie, koszyczki wiklinowe, podkładki z trawy morskiej, puzderka, buteleczki i inne takie drobazgi które mi pozostały jako wspomnienie mojej dawnej tradycyjnej kuchni...za którą troszkę tęsknię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia80 07.09.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 a ja gustuję raczej w tradycyjnych, bo nowoczesne uważam za przytłaczające, szczególnie w kolorze wenge i z piekarnikiem "w słupku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
housebuilder 09.09.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 a ja gustuję raczej w tradycyjnych, bo nowoczesne uważam za przytłaczające, szczególnie w kolorze wenge i z piekarnikiem "w słupku" Ja za przygnebiajace uwazam kuchnie pelne bibelotow, buteleczek, garnuszeczkow i talerzyczkow itp. wszystko wystawione na wierzchu. Taki "balagan", jakkolwiek bylby tworczy, na dluzsza mete jest meczacy, przynajmniej dla mnie. Lubie laboratoryjna czystosc, gdy wszystko ma swoje miejsce i jest schowane, wiec kuchnia tradycyjna kojarzy mi sie z wiecznym balaganem. Ale mysle, ze wszystko zalezy od osobowosci. To nie moda decyduje jaka kuchnie wybieramy, tylko to w jakiej sie dobrze czujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 22.09.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 uwielbiam nowoczesna kuchnie bez zbednych bibelotów np takąhttp://www.marquardt-kuechen.de/27001/Uploaded/granitkanten/bild_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 22.09.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 http://www.marquardt-kuechen.de/27001/Uploaded/a-kante/bild_05.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 22.09.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 http://www.marquardt-kuechen.de/27001/Uploaded/granitkanten/bild_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bariwa 28.09.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 http://www.buratino.friko.pl/zdjecia/kuchnia4/typ%202%20z%20(4).jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 28.09.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 A kto ma kuchnię z dębu bielonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.10.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Właśnie, kto ma taką kuchnię? Albo chociaż podobną...... Albo gdzieś widział i pokaże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 08.10.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Też chętnie zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 08.10.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Witaj Amtlo. Jak coś wybadasz (może poza forum ) daj znak. A zastanawaiałaś sie jakie płytki n aścianę do dębu bielonego? Szare pasują. A inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 08.10.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Mnie do dębu bielonego to się najbardziej zielone płytki podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts