Maciek Kra 19.06.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Znalazłem takie rury jak w temaci za przyzwoita cenę; 2,3 zł mb z wkładką alu, ale nie mogę na forum znaleźć żadnych informacji co to za firma, a to nie wróży nic dobrego. Zna ktoś ten materiał ???? Proszę o info !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alekplus 19.06.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Spróbuj poszukać "metrix" lub "us metrix".I zalecam mniej filmów... Pozdrawiam,Olek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 19.06.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Znalazłem takie rury jak w temaci za przyzwoita cenę; 2,3 zł mb z wkładką alu, ale nie mogę na forum znaleźć żadnych informacji co to za firma, a to nie wróży nic dobrego. Zna ktoś ten materiał ???? Proszę o info !!! Sš to najtańsze na rynku rurki produkcji Chińskiej, niepolecane. Nasz hydraulik nie polecał, a nawet stanowczo odradzał. Bardzo słaba jakoć. pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 19.06.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Metrix jest robiony w Turcji, ale jakośc jak diamonda czy innej chińszczyzny.Nie zawracaj sobie tym głowy, dorzuć troszkę i masz jakośc niemiecką.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek Kra 19.06.2006 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 dzięki , kupię wawina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 19.06.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Właśnie skumałem, że coś sobie na e-mailu korespondujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 20.06.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Mam złe zdanie o plastikach z racji tego że sprzedaję .O us Metrixe pisano różnie zarówno dobrze jak i negatywnie .Prawda jest taka ,że jest to firma i jakośc średnia i na pewno lepsza od nie wspomnę od jakich firmowych .Należy nie wierzyć że markowa jest produkowana w niemczech czy gdzieś w europie ,ponieważ to było dawno . Dzisiaj większość to Chiny ,tylko nikt nie ma odwagi tego przyznać .Mało tego załatwiają sobie certyfikaty produkcji w uni europejskiej a towar to czysta marka made in china. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 21.06.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Mam złe zdanie o plastikach z racji tego że sprzedaję .O us Metrixe pisano różnie zarówno dobrze jak i negatywnie .Prawda jest taka ,że jest to firma i jakośc średnia i na pewno lepsza od nie wspomnę od jakich firmowych .Należy nie wierzyć że markowa jest produkowana w niemczech czy gdzieś w europie ,ponieważ to było dawno . Dzisiaj większość to Chiny ,tylko nikt nie ma odwagi tego przyznać .Mało tego załatwiają sobie certyfikaty produkcji w uni europejskiej a towar to czysta marka made in china. A wystarczy poprosic o "deklarację zgodności" gdzie jest dokładny adres określający gdzie to czy tamto wyprodukowano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts