Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rury alupexa firmy MATRIX zna ktoś ???

Recommended Posts

Znalazłem takie rury jak w temaci za przyzwoita cenę; 2,3 zł mb z wkładką alu, ale nie mogę na forum znaleźć żadnych informacji co to za firma, a to nie wróży nic dobrego. Zna ktoś ten materiał ???? Proszę o info !!!

Sš to najtańsze na rynku rurki produkcji Chińskiej, niepolecane. Nasz hydraulik nie polecał, a nawet stanowczo odradzał. Bardzo słaba jakoœć.

pozdrawiam,

KasiaR

Mam złe zdanie o plastikach z racji tego że sprzedaję .O us Metrixe pisano różnie zarówno dobrze jak i negatywnie .Prawda jest taka ,że jest to firma i jakośc średnia i na pewno lepsza od nie wspomnę od jakich firmowych .Należy nie wierzyć że markowa jest produkowana w niemczech czy gdzieś w europie ,ponieważ to było dawno . Dzisiaj większość to Chiny ,tylko nikt nie ma odwagi tego przyznać .Mało tego załatwiają sobie certyfikaty produkcji w uni europejskiej a towar to czysta marka made in china.

Mam złe zdanie o plastikach z racji tego że sprzedaję .O us Metrixe pisano różnie zarówno dobrze jak i negatywnie .Prawda jest taka ,że jest to firma i jakośc średnia i na pewno lepsza od nie wspomnę od jakich firmowych .Należy nie wierzyć że markowa jest produkowana w niemczech czy gdzieś w europie ,ponieważ to było dawno . Dzisiaj większość to Chiny ,tylko nikt nie ma odwagi tego przyznać .Mało tego załatwiają sobie certyfikaty produkcji w uni europejskiej a towar to czysta marka made in china.

A wystarczy poprosic o "deklarację zgodności" gdzie jest dokładny adres określający gdzie to czy tamto wyprodukowano.