Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lipcowy numer - brak reklam SZOK!!!

efilo

Recommended Posts

Szanowna Redakcjo,

nie zdążyłam się jeszcze zapoznać z zawartością miesięcznika, bo dziś dopiero wyciągnęłam lipcowy numer ze skrzynki. Ale zdumiała mnie sympatyczna nie rozwalająca się okładka i brak tekturowych wkładek. Pierwszy raz nie musiałam wykonywać standardowych czynności wyrywająco klejących. Czyżby nasze postulaty poskutkowały? A może to tylko przypadkowy zbieg okoliczności. Niezależnie od przyczyn będzie niesamowicie przyjemnie zagłębić się w lekturę. W imieniu swoim i podobnie czujących dziękuję.

Ja mysle ze Redakcja zaczeła Ładny Dom kupowac :wink:

i z tego powodu te trendy nam zafundowała

Kiedys wyczytałem jak Redaktor Naczelna pisała ze w jej okolicach

to samiec sie opiekuje ogrodem ....czasy są rozne i ja tak przezornie sie dopytuje- jakie to okolice??... zeby te strony szerokim łukiem omijać 8)

• 2 weeks później...

kup, kup

bo oczywiście brak tekturowych upierdliwców to jedno, a ciekawe artykuły to drugie

polecam szczególnie ten o trzecim wymiarze w domu, sama chciałam zawsze otwarty salon, ale teraz jestem do niego przekonana jeszcze bardziej. Temat ujęty bardzo ciekawie no i pierwszy raz się z nim spotkałam na łamach tego miesięcznika. Proszę o więcej. Zwłaszcza jeśli chodzi o aranżacje tej przestrzeni. Tych kilka zamieszczonych zdjeć dało mi wiele do myślenia.

No wiadomo że są. Nikt nie oczekuje przecież żeby nie było. Z czegoś trzeba żyć. Byleby tylko nie żerować zbytnio na wygodzie czytelników :D

Natomiast chyba za dużo owacji na ten temat nie było bo już numer specjalny okna i drzwi trzeba było sklejać, bo okładka im się nieco potargała. I jak zwykle nie wiem nawet co było w środku tego fruwającego papierka.

• 1 month później...