efilo 19.06.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Szanowna Redakcjo,nie zdążyłam się jeszcze zapoznać z zawartością miesięcznika, bo dziś dopiero wyciągnęłam lipcowy numer ze skrzynki. Ale zdumiała mnie sympatyczna nie rozwalająca się okładka i brak tekturowych wkładek. Pierwszy raz nie musiałam wykonywać standardowych czynności wyrywająco klejących. Czyżby nasze postulaty poskutkowały? A może to tylko przypadkowy zbieg okoliczności. Niezależnie od przyczyn będzie niesamowicie przyjemnie zagłębić się w lekturę. W imieniu swoim i podobnie czujących dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.06.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Ja mysle ze Redakcja zaczeła Ładny Dom kupowac i z tego powodu te trendy nam zafundowała Kiedys wyczytałem jak Redaktor Naczelna pisała ze w jej okolicach to samiec sie opiekuje ogrodem ....czasy są rozne i ja tak przezornie sie dopytuje- jakie to okolice??... zeby te strony szerokim łukiem omijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.07.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 nie, nooo chyba kupię ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2006 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 kup, kup bo oczywiście brak tekturowych upierdliwców to jedno, a ciekawe artykuły to drugie polecam szczególnie ten o trzecim wymiarze w domu, sama chciałam zawsze otwarty salon, ale teraz jestem do niego przekonana jeszcze bardziej. Temat ujęty bardzo ciekawie no i pierwszy raz się z nim spotkałam na łamach tego miesięcznika. Proszę o więcej. Zwłaszcza jeśli chodzi o aranżacje tej przestrzeni. Tych kilka zamieszczonych zdjeć dało mi wiele do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 07.07.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 brak reklam a kosztuje normalnie ? i nie musieli zwalniac dla cięcia kosztów ? gdzie jest haczyk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 07.07.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 e tam, reklamy są! nie ma tylko tych wystających z gazety tektur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.07.2006 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 No wiadomo że są. Nikt nie oczekuje przecież żeby nie było. Z czegoś trzeba żyć. Byleby tylko nie żerować zbytnio na wygodzie czytelników Natomiast chyba za dużo owacji na ten temat nie było bo już numer specjalny okna i drzwi trzeba było sklejać, bo okładka im się nieco potargała. I jak zwykle nie wiem nawet co było w środku tego fruwającego papierka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mifim 18.08.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 a w sierpniu powrót do normalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.08.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 to fakt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts