viteque 19.06.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 ZGŁASZAJCIE SIE WSZYSCY SZCZEŚLIWI POSIADACZE DZIAŁEK W LUSOWIE OZNACZONYCH NUMEREM 176 LUB 169:) PIERWSZE ZEBRANIE JUŻ BYŁO ALE FREKWENCJA MARNA, DLATEGO PROŚBA NAWET DO TYCH KTÓRYM BUDOWA JESZCZE NIE PO DRODZE ZGŁASZAJCIE SIE BEDZIEMY W KONTAKCIE W RAZIE SZYBKICH PYTAŃ PYTAŃ GG 1260787 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kika79 26.06.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Witam,proszę o więcej informacji o tym spotkaniu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viteque 28.06.2006 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 co cie interesuje na temat spotkania ? zalożenie jest na razie jedno, chodzi o zbrojenie gruntu, jaknajsprawniejsze pokonanie formalności i zebranie jak największej liczby chętnych masz działkę na tych polach ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kika79 28.06.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Owszem, mam działkę na polu 176. Nie dotarła do mnie żadna informacja o zebraniu, dlatego proszę o szczegóły co zostało ustalone. Pozdrawiam i zapraszam na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surmik 29.03.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Czy obecnie ktoś zamierza się budować na tym polu i składał, lub zamierza składać wnioski o opinie przyłączenia mediów? Pytam ponieważ mam opinie z energetyki i wodociągów, natomiast gazownia robi problemy ze względu na zbyt małą liczbę chętnych (tak właściwie to nie wiedzą ilu jest tych chętnych - muszą to sprawdzić). Nasz numer działki to 176/49 i chętnie skontaktuję się z przyszłymi sąsiadamipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts