Rezi 20.06.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 tak czy inaczej zostałem bez ekipy od gładzi i malowania - a termin niestety uciekamozecie polecic kogośc sprawnego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 21.06.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 HejNie wiem czy już kogoś znalazłeś ale ostatnio robiliśmy ogrodzenie i wiem że się tym też zajmują. Są naprawdę solidni, pracują od rana do nocy, są strasznie dokładni.Cenią się. I chyba może być problem z terminami. Najlepiej powołaj się na info na stronach muratora - to ich przekonało do przyjazu do mnie. Pan Michał - 505779685 - gdyby nie obdierał nie nagrywaj się tylko zadzwoń póżniej.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 22.06.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Hej!! Jeśli chodzi o p. Michała i p. Zbyszka to ja równiez jak najbardziej mogę polecić... w sobote kończą u nas jeden etap prac, ale jeszcze do nas wróca pod koniec sierpnia-wrzesień Są rzeczywiście pracowici, przykładaja sie do tego co robia i nawet posprzątali juz częściowo po sobie pozdrawiam mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts