tyberian 12.07.2006 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Słuchajcie, fakt. To jaki młody facet, ma własnš stronę netowš. Napisałem do niego z probš aby odezwał się do nas jeli jš wemie. Może się uda, jest nadzieja, czekajmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.07.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 no coz ja na razie nie bede fikac koziolkow z radosci - zeby nie zapeszyc jak juz bedzie na 100% pewne ze ja bierze - to wtedy bede sie cieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 13.07.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Odezwał się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 14.07.2006 04:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Nie i wycofał ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 14.07.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 14.07.2006 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Chyba jednak jest nadzieja, boję się pisać, poczekajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hatelov 15.07.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Witka. Nie odwolalem oferty z allegro, tylko licytujacy (z pewnoscia ze zwgledu na ew. prowizje dla allegro z uwagi na zakonczona sprzedaza akucje) odwolal moja oferte.Wszytskich fanow Orlenki chcialem poinformowac ze jestesmy w kontakcie z obecnymi opiekunami z Opola i dogrywamy techniczne ustalenia odnosnie transportu.Zdaje sie ze przeszlismy pomyslnie weryfikacje (warunki jakie zapewnimy psiakowi). Glownym pomyslodawca przygarniecia Orlnki byla moja zonka, ale teraz oboje czekamy na nowego psa - mamy juz jednego poczciwca starutkiego (mozna powiedziec ze mamy go w spadku) i kota (czyli nierozlaczny duet Bary i Zenek) tyberian, wybacz ten dlugi czas, w ktorym nie odpowiadalem na twoje maile (nie sprawdzam tamtej skrzynki codziennie, a potem Murator dlugo nie wysylal maila aktywacyjnego do forum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.07.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Czekamy na zdjecia Orlenki w nowym domu Czuje jaka Ona bedzie szczesliwa Dziekuje Tobie i Twojej Zonce Mozna zapytac kiedy wielki dzien przeprowadzki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.07.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Witka. Nie odwolalem oferty z allegro, tylko licytujacy (z pewnoscia ze zwgledu na ew. prowizje dla allegro z uwagi na zakonczona sprzedaza akucje) odwolal moja oferte. Wszytskich fanow Orlenki chcialem poinformowac ze jestesmy w kontakcie z obecnymi opiekunami z Opola i dogrywamy techniczne ustalenia odnosnie transportu. Zdaje sie ze przeszlismy pomyslnie weryfikacje (warunki jakie zapewnimy psiakowi). Glownym pomyslodawca przygarniecia Orlnki byla moja zonka, ale teraz oboje czekamy na nowego psa - mamy juz jednego poczciwca starutkiego (mozna powiedziec ze mamy go w spadku) i kota (czyli nierozlaczny duet Bary i Zenek) ooo jak cudnie To trzymam kciuki!!!! Jak juz bedzie O. w domu - to przyulaczam sie do glosu rrmi i prosze o jakies zdjęcia~! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 15.07.2006 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Witamy na Forum!!!!!!!!1 Super, że jeste, że nie odwołałe sprawy i Orlenka ma wreszcie DOM. Jeli słyszałe jaki wielki huk - to były te kamienie spadajšce z naszych serc. A jest tu ich sporo. Odzywaj się proszę, pisz, wklejaj zdjęcia i w ogóle bšd w kontakcie. Mamy nadzieję, że bedziesz stałym bywalcem Forum. Pozdrowienia dla Żony, dziękuję, że do mnie odpisała - jej email - to był ten cień nadziei. Zielonooka - to teraz fikaj te koziołki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.07.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Zielonooka - to teraz fikaj te koziołki fikne i jeszcze wytne 3 hołubce a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 15.07.2006 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Kurczę, szkoda, że tego nie widzę! Sam też mogę fiknšć parę z radoci ale to nie to samo co w Twoim wykonaniu Tak czy inaczej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 16.07.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Całe szczęście,że na tym świecie są jeszcze wspaniali ludzie kochajacy zwierzęta, życzę duzo szczęscia i radości zarowno psu jak i jego nowym właścicielom.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 16.07.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Hurra! To wspaniała wiadomość! Myślę, że Orlenka szybko zrozumie, że ludzie potrafią jednak kochać psy i szybko przejdzie z pozycji "płożącej" do wyprostowanej, a może nawet do podskoków. Czego jej i nowym właścicelom serdecznie życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 16.07.2006 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Noooooo! Ale kciuków jeszcze nie puszczam zupełnie! Jak bezpiecznie wyląduje Orlenka w domu, to wtedy odpuszczę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doris 21.07.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Jak tam Orlenka??? Czy trafiła już do nowego domu? Czy ktoś wie, co się dzieje. Doris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 21.07.2006 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Niestety cisza, czekamy na wiadomoci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hatelov 22.07.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Hej to ja.W ciagu kilku dni powinno sie wszytsko wyjasniec. Obecni opiekunowie psa maja jeszcze jedna oferte pewnej pani ktora jest chetna na zaopiekowanie sie Orlenka - tyle ze tamta pani chyba specjalnie nie wie czy by chcial czy nie (ma dobre warunki bo duzy ogrod - zreszta jak my, ale jest emerytem wiec mogla by znacznie wiecej czasu posiwcic psiakowi).Wiec jakby nie bylo napewno Orlenka bedzie miala swoj dom ....O kazdym nowym info bede informowal.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 22.07.2006 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 My tu wprawdzie nie mamy prawa głosu ale jestemy za Wami. Tym bardziej, jeli Pani ma wprawdzie dobre warunki, ale nie jest zdecydowana.Orlenka to pies dla zdecydowanych, ludzi którzy wiedzš co czyniš i jakiego psa biorš.Ten pies wymaga serca i cierpliwoci ale za to potem odpłaci takim sercem i przywišzaniem, z którym nie da się nic porównać.Nic też nie zastšpi radoci jakš się czuje gdy uda się "dogadać" z takim psem po przyjciach. Mam nadzieję, że wszystko w miarę szybko się wyjani. Pozdrawiam Czekamy na wiadomoci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 01.08.2006 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 I co z Orlenkš? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts