Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Orlenka z Allegro

tyberian

Recommended Posts

• Odpowiedzi 66
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witka.

Nie odwolalem oferty z allegro, tylko licytujacy (z pewnoscia ze zwgledu na ew. prowizje dla allegro z uwagi na zakonczona sprzedaza akucje) odwolal moja oferte.

Wszytskich fanow Orlenki chcialem poinformowac ze jestesmy w kontakcie z obecnymi opiekunami z Opola i dogrywamy techniczne ustalenia odnosnie transportu.

Zdaje sie ze przeszlismy pomyslnie weryfikacje (warunki jakie zapewnimy psiakowi).

Glownym pomyslodawca przygarniecia Orlnki byla moja zonka, ale teraz oboje czekamy na nowego psa - mamy juz jednego poczciwca starutkiego (mozna powiedziec ze mamy go w spadku) i kota (czyli nierozlaczny duet Bary i Zenek)

tyberian, wybacz ten dlugi czas, w ktorym nie odpowiadalem na twoje maile (nie sprawdzam tamtej skrzynki codziennie, a potem Murator dlugo nie wysylal maila aktywacyjnego do forum)

Witka.

Nie odwolalem oferty z allegro, tylko licytujacy (z pewnoscia ze zwgledu na ew. prowizje dla allegro z uwagi na zakonczona sprzedaza akucje) odwolal moja oferte.

Wszytskich fanow Orlenki chcialem poinformowac ze jestesmy w kontakcie z obecnymi opiekunami z Opola i dogrywamy techniczne ustalenia odnosnie transportu.

Zdaje sie ze przeszlismy pomyslnie weryfikacje (warunki jakie zapewnimy psiakowi).

Glownym pomyslodawca przygarniecia Orlnki byla moja zonka, ale teraz oboje czekamy na nowego psa - mamy juz jednego poczciwca starutkiego (mozna powiedziec ze mamy go w spadku) i kota (czyli nierozlaczny duet Bary i Zenek)

ooo jak cudnie 8) :D :D :D

To trzymam kciuki!!!! :D

Jak juz bedzie O. w domu - to przyulaczam sie do glosu rrmi :wink: i prosze o jakies zdjęcia~! 8) :D

Witamy na Forum!!!!!!!!1

Super, że jesteœ, że nie odwołałeœ sprawy i Orlenka ma wreszcie DOM.

Jeœli słyszałeœ jakiœ wielki huk - to były te kamienie spadajšce z naszych serc. A jest tu ich sporo.

Odzywaj się proszę, pisz, wklejaj zdjęcia i w ogóle bšdŸ w kontakcie.

Mamy nadzieję, że bedziesz stałym bywalcem Forum.

Pozdrowienia dla Żony, dziękuję, że do mnie odpisała - jej email - to był ten cień nadziei.

Zielonooka - to teraz fikaj te koziołki :D

Hej to ja.

W ciagu kilku dni powinno sie wszytsko wyjasniec. Obecni opiekunowie psa maja jeszcze jedna oferte pewnej pani ktora jest chetna na zaopiekowanie sie Orlenka - tyle ze tamta pani chyba specjalnie nie wie czy by chcial czy nie (ma dobre warunki bo duzy ogrod - zreszta jak my, ale jest emerytem wiec mogla by znacznie wiecej czasu posiwcic psiakowi).

Wiec jakby nie bylo napewno Orlenka bedzie miala swoj dom ....

O kazdym nowym info bede informowal.

Pozdrawiam

My tu wprawdzie nie mamy prawa głosu ale jesteœmy za Wami.

Tym bardziej, jeœli Pani ma wprawdzie dobre warunki, ale nie jest zdecydowana.

Orlenka to pies dla zdecydowanych, ludzi którzy wiedzš co czyniš i jakiego psa biorš.

Ten pies wymaga serca i cierpliwoœci ale za to potem odpłaci takim sercem i przywišzaniem, z którym nie da się nic porównać.

Nic też nie zastšpi radoœci jakš się czuje gdy uda się "dogadać" z takim psem po przyjœciach.

Mam nadzieję, że wszystko w miarę szybko się wyjaœni. Pozdrawiam

Czekamy na wiadomoœci

• 2 weeks później...