zatom 20.06.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Nie mogę za bardzo znaleźć w archiwum.... Chciałbym dotrzeć do sprawdzonego / solidnego / myślącego / kreatywnego architekta z W-wy lub okolic, ktory zaprojektuje mi dom ok. 200 m kw z użytkowym poddaszem.I przy będzie dla mnie osiągalny cenowo (czyli do 15 tys. zł). Mam nadzieję, że możecie kogos polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zatom 21.06.2006 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 wiem, że nie wszyscy korzystają z projektów indywidualnych, ale może jednak możecie kogoś polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yanis 21.06.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zatom 17.07.2006 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 ...czy w całej Warszawie tylko 2 osoby realizowały projekt indywidualny??? A może tylko tyle było zadowolonych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oktogon 25.07.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Może niekoniecznie z Warszawy ale moge się podąć zlecenia.pozdrawiamarch. Piotr Kuborek0691 696 075 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiaran 26.07.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Witam To zależy czego szukasz. Ja mam projekt indywidualny, a architekta nie wybrałem z polecenia (bo każdy lubi co innego) tylko pojeździłem po okolicy wybrałem domy, które mi się podobały, a potem zastukałem do właścicieli z prośbą o informację w sprawie architektów, którzy to projektowali. Najbardziej podobała mi się realizacja domu zaprojektowanego przez Barbarę Kierejewską - Zielińską (projekt indywidualny) i ona zaprojektowała również mój dom. Dopiero po długiej współpracy z nią - czytając któregoś dnia Muratora zoriętowałem się, że jest znanym i cenionym architektem . Biorąc pod uwagę ile chcesz wydać na projekt to jest ona w Twoim zasięgu - nawet ze sporą górką . Mieszka w Milanówku - tel. 7248519 lub 504879378. Dom się właśnie buduje, a z architekta jestem zadowolony. Pozdrawiam Kiaran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janeki 31.08.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 ...czy w całej Warszawie tylko 2 osoby realizowały projekt indywidualny??? A może tylko tyle było zadowolonych... Zwykle przeglądam forum szukając innych tematów, więc dopiero teraz natknęłam się na Twój post. Nie wiem czy sprawa jeszcze aktualna, ale wysyłam namiary na priv... Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWarszawa 27.10.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Witam,polecam usługi naszej pracowni m2studio, do wglądu referencje i możliwośc uzyskania opinii od naszych wcześniejszych klientów. Pozdrawiam Michał Pierzchalski http://www.m2studio.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWarszawa 27.10.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Oj widzę, że to grubo nie aktualne. PozdrawiamMichał Pierzchalskim2studio.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adele22 05.01.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Nie mogę za bardzo znaleźć w archiwum.... Chciałbym dotrzeć do sprawdzonego / solidnego / myślącego / kreatywnego architekta z W-wy lub okolic, ktory zaprojektuje mi dom ok. 200 m kw z użytkowym poddaszem. I przy będzie dla mnie osiągalny cenowo (czyli do 15 tys. zł). Mam nadzieję, że możecie kogos polecić. Cześć, Mogę Ci polecić pracownię Architektura-Pawlikowski. On ma biuro w centrum Wawy, więc spoko lokalizacja, a między innymi robi pojedyncze projekty. Mi jego ludzie projektowali bliźniaka i jestem mega zadowolona. Projekt od razu mi się spodobał, bo sama do końca nie wiedziałam, co chce. To jest jego numer (22) 211 35 42. Plecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts