Se 20.06.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Projektant podal kwote, ktora wydaje mi sie kosmicznie duza.Jest do postawienia garaz w ciagu garazow, 3 proste sciany+brama wjazdowa i zwykly dach z profili pokryty papa. Do garazu bedzie tylko przylacze elektryczne. Garaz klasyczny prostokat 3mx6m.Pomozcie prosze, ile powinien wziac projektant za taki projekt? Se Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Se 21.06.2006 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 odswiezam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 21.06.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 a ile Ci zaśpiewał za to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Se 21.06.2006 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 1200 PLN, jak za 3 proste sciany i dach to wydaje mi sie duzo za duzo. Projekty wolnostojacych garazy w necie, duzo barziej skomplikowane chodza po 350 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 21.06.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Cóż, poszukaj tańszego. Ale czy znajdziesz... Ja potrzebowałem projektu zjazdu z drogi - rzucić przepust i zasypać. Proste jak cep. A tu miałem tylko dwóch chętnych - jeden za 1500 zł, drugi za 1000 zł. Więc ten za 1000 zł był tani, mimo, że jak dla mnie to dużo za drogi Więc Twoje 1200 zł to chyba normalka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Se 22.06.2006 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 a jeszcze jedno pytanko, Kupilem teren pod garaz, to miejsce w planie zagospodarowania przestrzennego jest okreslone wlasnie jako miejsce pod zaopatrzenie komunikacji, czyli wlasnie miejsce pod garaz. Czy w zwiazku z tym musze bawic sie w te wszystkie formalnosci typu mapka geodet, projekt garazu[dolaczalbym swoj garaz do juz istniejacego ciagu garazy] oraz pozwolenie na budowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts