ws68 20.06.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Czy ktoś się spotkał z czymś takim?Udało mi się dotrzeć do modeli GEBERIT i ROCA - ale to są dość kosztowne "zabawki" (ponad 3000 zł - to lekka przesada): ze zbiornikiem wody, własnym podgrzewaniem itp. Widziałem z kolei zwykłą deskę z małą baterią, do której się doprowadza ciepłą i zimną wodę, ale nie wiem kto to produkuje i gdzie to można kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khoszwa 20.06.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=98352124 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ws68 20.06.2006 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 dzięki - a przed chwilą tam szukałem. Chyba mam zły dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 20.06.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 W Egipcie mają taki fajny wynalazek. W muszli klozetowej od tyłu biegnie rurka po ściance i mniej więcej na wysokości miejsca, które trzeba umyć rurka wywija się do góry. Wszystkim steruje zaworek umieszczony z boku kibelka. Fajne rozwiązanie , tylko ma jeden mały mankament. Otóż Na rurce i w rurce zatrzymują się wszystkie rzeczy gęściejsze od moczu. A, jeszcze wszyscy w pokoju hotelowym słyszą jak na rurkę spadnie cos bardziej konkretnego-rurka jest bowiem umiejscowiona ok 1 cm od muszli i sprężynując uderza w porcelanę. Mówię Ci przeżycie takiego aktu... za pierwszym razem grozi upadkiem na podłogę ze śmiechu . A tak na poważnie to może zainstaluj baterię prysznicową z ruchomą słuchawką w zasięgu ręki. W małych łazienkach hotelowych(nie w Egipcie ) czasami można użyć w ten sposób prysznica. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 20.06.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 A tak na poważnie to może zainstaluj baterię prysznicową z ruchomą słuchawką w zasięgu ręki. W małych łazienkach hotelowych(nie w Egipcie ) czasami można użyć w ten sposób prysznica. Polecam. nazywa się to bidetta wrzuć do wyszukiwarki było nawet u nas na forum ma to chyba oras w ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts