przemekk74 20.06.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Witamteren pod przyszly trawnik jest przygotowany... roundap+skopanie+napioaskowanie+rozgrabienie.. jest slicznie ale zanim posieje chcialbym poczekac na chcwasty ktore odbija aby majac je jak na dloni (przed posianiem trawy) usunacIle potrzeba czasu aby 'wyszlo szydlo z worka'-- powiedzmy na 2cm nad ziemiePrzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 20.06.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Witaj Myślę, że nie będziesz zbyt długo czekał. Napewno jakieś nasionka w glebie leżakowały. Wydaje mi się, że to kwestia kilku dni a jak spadnie deszcz to jeszcze szybciej pozdrawiam i życzę powodzenia w walce z chwastami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 21.06.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No wlasnie deszcze bo jak jest sucho i zimno to one moga sobie długo czekać na okazje do kielkowania. Moje po przekopaniu w kwietniu bujnie ruszyły pod koniec maja jak sie zrobiło cieplo i popadalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 21.06.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Jak nie popada, no to trzeba porządnie podlać i za tydzień zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts