Zielona 12.03.2003 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 Na ścianę jednowarstwową Porotherm P+W na ciepłej zaprawie proponują tynkarze tynki akrylowo-żywiczne.Czy ktoś tak robił?I ile to kosztowało za m.kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 12.03.2003 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 Kaśka - akrylowo-żywiczne tynki to Ty dobrze wiesz u kogo są . Tyle że na styropianie, ale to bez różnicy. (chyba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 13.03.2003 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 Odnawiam temat. Silikonowy-tak, silikatowy-tak, mineralny-tak, akrylowy-niea akrylowo-żywiczny? daje się na ścianę jednowarstwową czy nie.Kwestia "oddycha, nie oddycha" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 13.03.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 Nie oddycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 13.03.2003 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 RadexCo nie oddycha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 13.03.2003 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 Jak nie oddycha to nie ma co czekac. Reanimujcie z oddechem usta-usta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 14.03.2003 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Zielona - przyszło mi do głowy - spróbuj spytać w Hebanie (tym na Kosocickiej prawie przy skrzyżowaniu z Wielicką). Oni bardzo dobrze informują. A ich cennik na materiał może posłużyc jako baza do negocjacji ze znanymi nam obojgu tynkarzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.03.2003 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Zielona i Kgadzina od takich pogawędek są telefony, albo wiadomości prywatne na Forum. A nie tworzenie dziwnego wątku do rozmawainia ze znajomymi.Cześć Jak zawsze z założenia ANONIMOWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 14.03.2003 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 A TY z założenia zawsze ANONIMOWY nie będziesz mi tu mówił co, kiedy i gdzie mam wygłaszać. Mam ochotę TU i będę TU pisał co mi się podoba.A jak CI się nie podoba to nie musisz czytać. I komentować tez nie musisz. Wielki cenzor się znalazł!Pozdrawiam serdecznie - kgadzina (zawsze kgadzina) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.03.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 A zawsze Agacka doda: kiedy wreszcie Aninimowy zrozumie że nikt go tu nie zapraszał i tym bardziej nie jest przez nikogo upoważniony do mówienia innym co powinni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 14.03.2003 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Anonimowy.Ja zadałam konkretne pytanie. I jedynie kgadzina udziela mi porady bym zorientowała się w konkretnej hurtowni. Reszta milczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.03.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Mówcie co chcecie to prywata i już. Skąd wiecie trzy nierozłączki, że ja nie interesuję się tym tematem. Wpadało by podać Miasto w jakim jest takowa hurtownia. No i Co ? Jak Wam teraz.Zawsze AnonimowyPozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 14.03.2003 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Zielona, akryl to plastik, a pod plastikiem to sama wiesz jak się oddycha . Ja dałam na ściane z BK jednowarstwową najpierw tynk zwykły cem-wap kręcony na budowie, którym wyrównanałam wszystkie nierówności a na to cienkowarstwowy krzemianowy . Minął rok, tynk jest w porządku, nawet się nie brudzi ( a może ja nie widzę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 14.03.2003 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Alanta Dzięki za info.Podobno akrylowy a akrylowo-żywiczny to dwa różne rodzaje tynku. W "Muratorze" był kiedyś artykuł o tynkach, ale tam nic nie było o akrylowo-żywicznych. A w hurtowni mówią, że na ścianę jednowarstwową może być. Chcę to zweryfikować z rzeczywistością czyli z kimś kto już takie rozwiązanie zastosował. Anonimowy.W Krakowie jest taka hurtownia Heban. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.03.2003 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 po co wam jakies cudowne tynkiprzeciez chodzi o to zeby para wodna mogla jak najbardziej swobodnie wyparowc z naszej sciany a nie odwrotniew zimie za zewnatrz jest o wiele bardziej suche powietrze niz wewnatrz budynku dlatego smarowanie sciany od zewnatrz jakimis uszczelniaczami jest totalnym bezsensem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts