Robert Achremczyk 21.06.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Witam.pomóżcie mi.Od jakiegoś czasu miewam stany lękowe.Boję sie o swoją 20 miesięczną córeczkę.Ciągle wydaje mi się że coś może jej się stać.Bardzo się o nią marwię.Stan ten się nasila gdy jestem sama w domu.Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.06.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Witam.pomóżcie mi.Od jakiegoś czasu miewam stany lękowe.Boję sie o swoją 20 miesięczną córeczkę.Ciągle wydaje mi się że coś może jej się stać.Bardzo się o nią marwię.Stan ten się nasila gdy jestem sama w domu.Proszę o pomoc. sama siedzisz ..hmm Robercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.06.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Musisz udac sie do specjalisty.To powazna sprawa.Nie bagatelizuj tego,prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.06.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Witam.pomóżcie mi.Od jakiegoś czasu miewam stany lękowe.Boję sie o swoją 20 miesięczną córeczkę.Ciągle wydaje mi się że coś może jej się stać.Bardzo się o nią marwię.Stan ten się nasila gdy jestem sama w domu.Proszę o pomoc. sama siedzisz ..hmm Robercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 21.06.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Może miałaś ostatnio wiele stresów i w ten sposób odreagowujesz. Kiedyś po jakimś takim właśnie dużym obciążeniu psychicznym zdawało mi się, że mnie się coś stanie. Np szłam po schodach i wyobrażałam sobie, że mogę z nich spaść. Albo przechodząc przez ulicę "oczami duszy" widziałam jak wpadam pod samochód. Okropnie głupie to było, ale jakoś się rozmyło. Ale lęk o dziecko to akurat normalne, no chyba że sama czujesz, że coś tu nie tak. Też mi się wydaje, że tu jest potrzebny lekarz (i to nie wirtualny). Trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 23.06.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 a może p prostu idź do lekarza - psychiatry, on wysłycha i poradzi, ewentualnie da Ci środki farmakologiczne ... nie ma co się męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 23.06.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 to raczej nie depresja a nerwica lękowa.Idz do psychologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts