zuczek1719499749 21.06.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów serdecznie Jeśli ktoś miałby ochotę mi coś napisać, to zapraszam właśnie tutaj. żuczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 21.06.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Jak miło wpisac się jako pierwszy a wiec czekamy na cd pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.06.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 A tak w ogóle to czy taka młoda osoba jak ja ma prawo marzyć o własnym domu...? Miałam to samo . Marzenia się spełniają . P.S. Nie widzę zdjęcia . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 21.06.2006 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Świercz, Olkalybowa - dziękuję za miłe przyjęcie w gronie piszących dzienniki! Olu - na początku mi się wydawało, że ja do domu nie dorosłam. Tak jakoś miałam zakodowane, że dom to dla starszych, bo ja wiem, grubo po trzydziestce A tymczasem wokół nas dużo młodych sąsiadów się buduje! Jeszcze kilka dni i my też zaczniemy! Muszę dać znać naszemu wspólnemu kierbudowi Ten człowiek ciągle tak na pełnych obrotach pracuje??? Naprawdę nie wiem dlaczego nie widzisz zdjęcia Może to chwilowe? U mnie wszystko ok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 21.06.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Żuczek Fajnie się czyta Twoją historię, będę często zaglądać Chodzenie na boso po "własnej" trawie, nie wspominając o jabłku , może zniechęcić do M-ileś Powodzenia p.s.też nie widzę zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.06.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Fajnie się zaczyna, będę czytać na pewno.Napisz coś więcej o Filipie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Aaaa to tu się ukrył uśmiechnięty od ucha do ucha KOPACZ !!!! I znów poproszę ucałować w mordę :) Pisz pisz - robi się interesująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.06.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Witaj żuczku i pisz , pisz jak realizujeszswoje marzenia żeby inni widzieli że można.Trzeba tylko bardzo chcieć. Powodzenia i pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 21.06.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No w koncu zaczelas pisac dziennik!!! najyzszy czas Ja niestety tez nie widze zdjecia - a chce koniecznie zobaczyc Filipa!!! Moze wklej tez link to sobie wejdzimy i obaczymy Ja tez sie czasem czuje nie na miejscu budujac w tak mlodym wieku. (P.S. Mysmy sie tez pobrali pod lekim wplywem rodziny po 6 latach wspolnych w tym po 1 wspolego mieszkania na wynajmowanym )Ale z drugiej strony wielu naszych znajomych mieszka od 1-3 lat w zakupionych lub odzidziczonych mieszkaniach. Nam nikt nie podaruje, wiec i tak musmy wziac kredyt. A ze trzeba sie troche dluzej pomeczyc w piwnicy u tescio (bo przy budowie nie bylo nas juz stac na wynajmowanie) to cena za to, ze bedziemy mieli dom a nie mieszkanie w bloku Ale niektorzy czesem spojrza nieprzyjaznie jak slysza ze takie smarkacze dom buduja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.06.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 iga bardzo dobrze że zaczęliście się budować w młodym wieku - my bardzo żałujemy że 11 lat temu nikt nam nie podpowiedział abyśmy zaczęli się budować zamiast kupować mieszkanie ( też z kredytem). A przygadują Ci którzy zazdroszczą bo sami nie mają odwagi podjąć takiej decyzji. żuczku przepraszam za wtręt nie do Twojego tematu, ale jestem czuła na tym punkcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda75 21.06.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No i co ?? Pierwszy wpis i już porażka .... Bardzo wszystkich przepraszam za zamęt ale mój wpis ukazał się w dzienniku budowy a nie w komentarzach ... Brak słow - przepraszam P.S. Czy można go jako wykasować żeby nie psuć Twojego, zuczku dzienika ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.06.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Witaj Zuczku , co to znaczy siła perswazji ? W końcu się zmobilizowałaś ! Miło, że jesteś już w gronie piszących swoje DZIENNIKI ! Taka młoda osoba ma prawo marzyć o własnym domku ! Powiem więcej - powinna nawet . Tak się też zastanawiałam, czy czasem dla tych "grubo po trzydziestce' nie jest za późno ? . Ale przecież marzenia można realizować bez względu na wiek . Prawda ? Zuczek, rozwijaj skrzydła ! Dobrze, że masz rodzinkę, która Was wspiera i kibicuje w dążeniu do upragnionego celu. Droga zapewne nie będzie łatwa, ale jak się bardzo chce to cel w postaci WŁASNEGO DOMKU z pewnością się osiągnie Cieszę się, że już zaczynacie . POWODZENIA ! P.S. Już pisałam, że Filipek SUPER psiak . Ja widzę go doskonale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.06.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No i co ?? Pierwszy wpis i już porażka .... Bardzo wszystkich przepraszam za zamęt ale mój wpis ukazał się w dzienniku budowy a nie w komentarzach ... Brak słow - przepraszam P.S. Czy można go jako wykasować żeby nie psuć Twojego, zuczku dzienika ??? magda, wejdź ponownie do Dziennika Budowy żuczka i naciśnij lewą myszką na znaczek z piórem - po prawej stronie Twojego postu (zmień /usuń ). Pod okienkiem odpowiedzi znajduje się okienko Opcje i zaznacz w małym kwadraciku Usuń ten post. A później tak. Twój post wtedy zniknie. Ale zrób to teraz póki żuczek jeszcze po Tobie nic nie wpisał (wtedy nie będzie już można go usunąć ). Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda75 21.06.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 uff poszło ... Wielkie dzięki adriano komputero - życzliwa z Ciebie duszyczka !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.06.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Do usług ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.06.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 To i ja dołączam do stałych czytelników . Fajnie się zaczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 22.06.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Taka młoda osoba ma prawo marzyć o własnym domku ! Powiem więcej - powinna nawet . Tak się też zastanawiałam, czy czasem dla tych "grubo po trzydziestce' nie jest za późno ? . Ale przecież marzenia można realizować bez względu na wiek . Prawda ? Jesne, ze TAK! Marzenia sa po to żeby je reazlizowac - zawsze i każdym wieku! To moja zyciowa dewiza I widze, ze wielu budujacych rowniez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 22.06.2006 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Słuchajcie kochani moi! Bardzo się cieszę, że czytacie, że piszecie. Witam Was bardzo serdecznie. Nie mogłam pisać prędzej - wczoraj nasze miasto nawiedziła potworna burza z tak straszliwym wiatrem, że dopiero rano włączyli nam prąd, do netu mam dostęp dopiero teraz. Burza była naprawdę okropna, nigdy przed tem czegoś takiego nie widziałam. Mnóstwo u nas połamanych drzew, pozrywane dachy! Zobaczcie sami: Droga dojazdowa do naszego osiedla: http://foto.onet.pl/upload/49/75/_616757_n.jpg Drzewo przewróciło się na tory kolejowe: http://foto.onet.pl/upload/37/12/_616756_n.jpg To nasz park, a raczej to co z niego zostało: http://foto.onet.pl/upload/37/31/_616759_n.jpg Zobaczcie domy: http://foto.onet.pl/upload/27/8/_616760_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/25/76/_616758_n.jpg Na cmentarzu jeszcze gorzej. Tam rośnie naprawdę bardzo dużo potężnych starych drzew. Ogromne konary leżały wszędzie, pomniki połamane, groby pozapadane. A przecież kiedy tam dojechaliśmy było już trochę posprzątane. Ludzie mówili, że początkowo nie było widać, że to cmentarz. Byliśmy na działce - nic się nie stało, objechaliśmy osiedle - nowe domy raczej nie ucierpiały, najwyżej prowizoryczne szopki na czas budowy. Zaczęło się to tak nagle, zrobiło się bardzo ciemno, jakby zapanował zmrok. Po chwili rozległ się błysk, potężny grzmot i się zaczęło. Straszny deszcz wymieszany z jakimś szarym pyłem, stworzyły ścianę poza którą prawie nic nie było widać. Potworny hałas, jakby dach miał się zarwać, Filip ze strachu zaczął się dusić Wyjrzałam przez okno - na tarasie kulały się doniczki z kwiatami, krzesła i stół zaczęły uciekać, sąsiadowi urwało rynnę, po ogrodzie latały jakieś rzeczy, materace, koła, piłka do basenu moich szwagierek. Mówię Wam, straszne to było. Tyle szkód wyrządziło, a trwało zaledwie kilka minut Teraz jest już coraz lepiej, zniszczenia są szybko usuwane. Ale nie chciałabym żeby to wróciło. Olkalybowa - co u Was? Słyszałam, że w Pobiedziskach mieliście to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 22.06.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 No - wasza stona mocno uciepraliala. U nas byl tylko mocny desz i silny wiatr- ale przy tym co u was to tylko wiaterek. w pobiedziskach podobno grad padal. Ciesze sie, ze nas ominelo bo u nas na dachu tylko gola folia rozlozona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 22.06.2006 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Iga - a ja właśnie tak sobie o Tobie pomyślałam, bo wiedziałam, że masz folię na dachu. Ale rzeczywiście, wiem od męża, że w Poznaniu nie było źle.Czy teraz widzisz zdjęcia? To pierwsze z Filipem było chyba za dużej rozdzielczości, dlatego niektórzy mogli nie widzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts