iga9 16.03.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 No widzisz - a my nadal mamy swoja welne - ciezko nam sie do Nadstagi wybrac Mamy nawet samochod do jej przewiezienia. Wiesz niby z welna krucho- ale jak z miesiac temu dalam ogloszenie na forum to sie nie znalazl chtny - mimo cen z marca 2006 - 15% vat Nic mi nie mow to tym suficie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.03.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 zuczeku a gdzie twój żuczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 19.03.2007 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Wiesz niby z welna krucho- ale jak z miesiac temu dalam ogloszenie na forum to sie nie znalazl chtny - mimo cen z marca 2006 - 15% vat Hmm to może nie ze wszystkimi jest krucho...? Te marketowe, widziałam, że są, ale one mają bardzo słabe parametry. Natomiast jeśli chodzi np o uni matę isoveru czy rockwool to trzeba z wyprzedzeniem zamawiać. Nie mówię już nawet o tych bardzo dobrych jak np super mata czy ursa z welonem szklanym - tego nawet nikt nie chciał nam zamówić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 19.03.2007 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 zuczeku a gdzie twój żuczek? Widzisz Świerczyku, wiosna na dniach - żuczek odleciał pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 20.03.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 12.04.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 No kochana...widze, że praca wre!! I na podstawie poczynionych obserwacji pozwolę sobie na stwierdzenie że ... mamy bardzo podobny gust Czekam na nowe zdjęcia dachu juz z dachówką. Jestem przekonana, że to zestawienie kolorystyczne, czyli grafitowa dachówka i jantar na cokole to strzał w 10tkę Zdradz mi tylko, jaki kolor ma podbitka ? Pozdrowienia, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 13.04.2007 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 No kochana...widze, że praca wre!! I na podstawie poczynionych obserwacji pozwolę sobie na stwierdzenie że ... mamy bardzo podobny gust Czekam na nowe zdjęcia dachu juz z dachówką. Jestem przekonana, że to zestawienie kolorystyczne, czyli grafitowa dachówka i jantar na cokole to strzał w 10tkę Zdradz mi tylko, jaki kolor ma podbitka ? Pozdrowienia, Ania Nasza dachówka naprawdę wygląda na grafit? Ona jest brązowa, ale czasami rzeczywiście wpada w taki grafitowy odcień - mój mąż też tak ostatnio stwierdził. Zależy jakie oświetlenie. Co do koloru podbitki, to jest to lDrewnochron dąb nr 2273, ale na razie podbitka jest tylko raz pomalowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 13.04.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Na zdjęciu wygląda jak grafit ... no ale podcień? Też mam w swoim projekcie takie...więc teza o podobnym guście nie została obalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 25.04.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Żuczku drogi!!!! Cóż nowego na budowie? Dachóweczka położona? Czekamy z niecierpliwością na relacje z budowy... Muszę się pochwalić, że od 13 kwietnia od godziny 13 jestem posiadaczką pola nazwanego ładnie działką budowlaną i wkrótce zakupię projekcik. Może spotkałaś się znim gdzieś na forum, będzie to APS 108, znasz taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 28.04.2007 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Masz rację, muszę reaktywować dziennik - dzięki za przypomnienie Myślałam, że nikt go nie czyta Czyli jednak zdecydowaliście się na aps108 - ale fajnie! Mam nadzieję, że będziesz zamieszczać zdjęcia z budowy, bo jestem strasznie ciekawa jak to będzie wygladało u Was Gratuluję wyboru i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 28.04.2007 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Hmm..... Ruskowa, te 13-tki muszą być szczęśliwe, nie ma po prostu innej możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 28.04.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Masz rację, muszę reaktywować dziennik - dzięki za przypomnienie Myślałam, że nikt go nie czyta Migiem mi tu reaktywacja Jak to nikt nie czyta?? A sąsiedzi??? pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 30.04.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Ktoś w komentarzach Świercza napisał, że czeka na jego wpisy jak na wypłatę . Ja mam tak samo w przypadku Twoich wpisów. To najlepsza instrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 30.04.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 hehe to woody którego pozdrawiam z łamów komentarzy zuczka i chyba trzeba ją kopnąc w d..... czekam i czekam!!!!!!!! ps. bez urazy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.04.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Żuczku dołączam do poprzedników i CZEKAM!!! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 30.04.2007 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Ach jak miło, dziękuję wszystkim sąsiadom - tym bliższym i dalszym Słuchajcie, jakoś tak ostatnio nie mogę się zebrać żeby coś napisać... wygląda na to, że dopadł mnie prawdziwy dołek budowlany teraz już wiem o czym kiedyś pisał Gerion. Mam dosyć tej cholernej budowy! Czy zawsze musi być coś nie tak?! Nie może być po prostu raz dobrze??? Jak nie fachowcy to towar, jak nie towar to fachowcy - nie mam juz siły. Wszystko wskazuje na to, że czeka nas droga przez mękę z Wasz Dachem i producentem dachówki A myśleliśmy, że kupiliśmy dachówkowego mercedesa... Kurka, jak to jest mercedes to ja dziękuję za taką jazdę Trzymajcie kciuki żebym nie zwariowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.04.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Żuczku nie wariuj, nie wariuj trzymaj się kobietko już mamy z górki Trzymam kciuki za dachówki i za brygady, za prace i za Was Pozdrawiam i też staram się nie zwariować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 30.04.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 zuczek kurcze.... nieraz słucham mojej małży która wbija mi do łba że te mercedesowe produkty to tylko marka a sam produkt to szmira ( no nie zawsze) ale jak widać coś w tym jest. trzymam kciuki i nie załamuj się! w budowaniu z ekipami to norma!!! u mnie co ekipa to cos nie tak... (no nie zawsze ) ale to trzeba mieć na uwadze. niecierpliwie czekam na wpis z opisem pozdro serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 04.05.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 No wieszco - jak to nikt dziennika nie czyta! Wypraszam sobie! Uszy do gory i nie dawaj sie dolkom-trzeba sie pogodzic z faktem,ze zawsze jest cos nie tak. Taki juz nasz inwestorow los, a szczegolnie mam wrazenie w naszych okolicach Najwiekszy dolek przychodzi chyba gdzies posrodku,ale zawszesie zniego wychodzi i buduje dalej Trzymajcie sie i buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 05.05.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Żuczku, a co Twój facet kombinuje z moim Tomkiem wykonawcą? Jakoś się chyba spyknęli bo mi się Tomek zaczął chwalić.... Ponoć bierzecie go do wykonastwa wnętrz? Tak z perspektywy roku z nim, to fachowiec z niego jest zajebisty. Tylko menda okropna jeśli idzie o terminy i jakieś ogólne ogarnięcie... Więc dobrze go pilnujcie, bo tak - to jest napraqwdę świetny. Ma to coś czego brakuje innym - pomyśłunek, sam nam zaproponował tyle fajnych rozwiązań...głowa boli. Poza tym myśłi i zadzwoni 10 razy, albo powie wprst że takie rozwiązanie jest do duszy... Suma sumarum jesteśmy zadowoleni. Więc jak wam Piotrowicz przypilnuje...to luzik . pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts