Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika żuczka

Recommended Posts

No widzisz - a my nadal mamy swoja welne - ciezko nam sie do Nadstagi wybrac :roll: Mamy nawet samochod do jej przewiezienia. :roll: Wiesz niby z welna krucho- ale jak z miesiac temu dalam ogloszenie na forum to sie nie znalazl chtny - mimo cen z marca 2006 - 15% vat :roll:

Nic mi nie mow to tym suficie!

:lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 455
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wiesz niby z welna krucho- ale jak z miesiac temu dalam ogloszenie na forum to sie nie znalazl chtny - mimo cen z marca 2006 - 15% vat :roll:

Hmm :roll: to może nie ze wszystkimi jest krucho...? Te marketowe, widziałam, że są, ale one mają bardzo słabe parametry. Natomiast jeśli chodzi np o uni matę isoveru czy rockwool to trzeba z wyprzedzeniem zamawiać. Nie mówię już nawet o tych bardzo dobrych jak np super mata czy ursa z welonem szklanym - tego nawet nikt nie chciał nam zamówić :-?

pozdrawiam

• 4 weeks później...

No kochana...widze, że praca wre!! I na podstawie poczynionych obserwacji pozwolę sobie na stwierdzenie że ... mamy bardzo podobny gust :lol: Czekam na nowe zdjęcia dachu juz z dachówką. Jestem przekonana, że to zestawienie kolorystyczne, czyli grafitowa dachówka i jantar na cokole to strzał w 10tkę :wink: Zdradz mi tylko, jaki kolor ma podbitka ?

Pozdrowienia, Ania

No kochana...widze, że praca wre!! I na podstawie poczynionych obserwacji pozwolę sobie na stwierdzenie że ... mamy bardzo podobny gust :lol: Czekam na nowe zdjęcia dachu juz z dachówką. Jestem przekonana, że to zestawienie kolorystyczne, czyli grafitowa dachówka i jantar na cokole to strzał w 10tkę :wink: Zdradz mi tylko, jaki kolor ma podbitka ?

Pozdrowienia, Ania

Nasza dachówka naprawdę wygląda na grafit? :roll: :D Ona jest brązowa, ale czasami rzeczywiście wpada w taki grafitowy odcień - mój mąż też tak ostatnio stwierdził. Zależy jakie oświetlenie.

Co do koloru podbitki, to jest to lDrewnochron dąb nr 2273, ale na razie podbitka jest tylko raz pomalowana.

• 2 weeks później...
Żuczku drogi!!!! Cóż nowego na budowie? Dachóweczka położona? Czekamy z niecierpliwością na relacje z budowy... Muszę się pochwalić, że od 13 kwietnia od godziny 13 jestem posiadaczką pola nazwanego ładnie działką budowlaną i wkrótce zakupię projekcik. Może spotkałaś się znim gdzieś na forum, będzie to APS 108, znasz taki? :lol:

Masz rację, muszę reaktywować dziennik - dzięki za przypomnienie :wink: Myślałam, że nikt go nie czyta :D

Czyli jednak zdecydowaliście się na aps108 - ale fajnie! Mam nadzieję, że będziesz zamieszczać zdjęcia z budowy, bo jestem strasznie ciekawa jak to będzie wygladało u Was 8) Gratuluję wyboru i pozdrawiam

Ach jak miło, dziękuję wszystkim sąsiadom - tym bliższym i dalszym :wink:

Słuchajcie, jakoś tak ostatnio nie mogę się zebrać żeby coś napisać... wygląda na to, że dopadł mnie prawdziwy dołek budowlany :cry: teraz już wiem o czym kiedyś pisał Gerion. Mam dosyć tej cholernej budowy! :( Czy zawsze musi być coś nie tak?! Nie może być po prostu raz dobrze??? Jak nie fachowcy to towar, jak nie towar to fachowcy - nie mam juz siły. Wszystko wskazuje na to, że czeka nas droga przez mękę z Wasz Dachem i producentem dachówki :-? A myśleliśmy, że kupiliśmy dachówkowego mercedesa... Kurka, jak to jest mercedes to ja dziękuję za taką jazdę :cry: Trzymajcie kciuki żebym nie zwariowała :roll: :roll:

zuczek kurcze.... nieraz słucham mojej małży która wbija mi do łba że te mercedesowe produkty to tylko marka a sam produkt to szmira ( no nie zawsze) ale jak widać coś w tym jest.

trzymam kciuki i nie załamuj się! w budowaniu z ekipami to norma!!! u mnie co ekipa to cos nie tak... (no nie zawsze ;) ) ale to trzeba mieć na uwadze.

niecierpliwie czekam na wpis z opisem

pozdro serdeczne

No wieszco - jak to nikt dziennika nie czyta! :evil: Wypraszam sobie! :evil: 8) :p

:lol: :lol: :lol:

Uszy do gory i nie dawaj sie dolkom-trzeba sie pogodzic z faktem,ze zawsze jest cos nie tak. Taki juz nasz inwestorow los, a szczegolnie mam wrazenie w naszych okolicach :wink: Najwiekszy dolek przychodzi chyba gdzies posrodku,ale zawszesie zniego wychodzi i buduje dalej :wink: Trzymajcie sie i buziaki!

Żuczku, a co Twój facet kombinuje z moim Tomkiem wykonawcą? :D Jakoś się chyba spyknęli bo mi się Tomek zaczął chwalić....

Ponoć bierzecie go do wykonastwa wnętrz? Tak z perspektywy roku z nim, to fachowiec z niego jest zajebisty. Tylko menda okropna jeśli idzie o terminy i jakieś ogólne ogarnięcie... Więc dobrze go pilnujcie, bo tak - to jest napraqwdę świetny.

Ma to coś czego brakuje innym - pomyśłunek, sam nam zaproponował tyle fajnych rozwiązań...głowa boli. Poza tym myśłi i zadzwoni 10 razy, albo powie wprst że takie rozwiązanie jest do duszy...

Suma sumarum jesteśmy zadowoleni. Więc jak wam Piotrowicz przypilnuje...to luzik .

pozdrawiam

Gerion