zuczek1719499749 22.06.2006 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 No i co ?? Pierwszy wpis i już porażka .... Bardzo wszystkich przepraszam za zamęt ale mój wpis ukazał się w dzienniku budowy a nie w komentarzach ... Brak słow - przepraszam P.S. Czy można go jako wykasować żeby nie psuć Twojego, zuczku dzienika ??? Magda - nic się nie stało, na błędach człowiek się uczy Widzę, że swoje pierwsze posty zaczynasz od mojego dziennika - miło Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda75 22.06.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witaj żuczku !! Wczoraj dokonałam swojego pierwszego wpisu na tym forum. Byłam cała z siebie dumna, że sie odważyłam aż tu nagle zrobiło mi się gorąco ... Okazało się że wpisu dokonałam w Twoim dzienniku a nie w komentarzach Na całe szczeście błyskawiczna i życzliwa interwencja adriano pozwoliła mi zatuszować tą wpadkę Ale do rzeczy My od kilku dni jesteśmy szczęsliwymi posiadaczami działeczki w Kostrzynie. Dopiero zaczynami więc przygodę z budową - na razie jesteśmy na etapie wyboru projektu... Więc daleko w tyle za Wami Tym bardziej z niecierpliwością czekam na kolejne wpisy P.S. Fajnie piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 O rety, Żuczku, przeraziłaś mnie tą wichurą. Na dzisiejszą noc synoptycy zapowiadają taką u nas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.06.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Olkalybowa - co u Was? Słyszałam, że w Pobiedziskach mieliście to samo. U nas nie było tak źle, rzeczywiście to najgorsze musiało nas ominąć. Prądu nie było przez 6 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 23.06.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 No nie widze zdejcia wcale A koniecznie musze Filipa zobaczyc!!! Wyslij mi prosze na maila co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 23.06.2006 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 No nie widze zdejcia wcale A koniecznie musze Filipa zobaczyc!!! Wyslij mi prosze na maila co? A teraz? http://foto.onet.pl/upload/30/23/_616446_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 23.06.2006 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 My od kilku dni jesteśmy szczęsliwymi posiadaczami działeczki w Kostrzynie. Dopiero zaczynami więc przygodę z budową - na razie jesteśmy na etapie wyboru projektu... Macie działkę w Kostrzynie, ale fajnie! To jest nas już trzech na tym forum Może zdradzisz, w której części Kostrzyna macie te swoje włości? Będę czekać na Twój dziennik Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.06.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Widzę Filipa przecudny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda75 23.06.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Nasze "wloci" sš na osiedlu ... strumieńskim Doczytałam się dlaczego zrezygnowalicie z tej okolicy ale powiem Ci że mnie te tereny podobały się zawsze !! Blisko do miasta, sklepów itp. Sšsiedztwo też mi nie przeszkadza - zresztš te domy Romów sš nieco dalej od naszego miejsca Jadšc tamtędy zawsze marzyłam żeby tu stanšł mój dom - i proszę - marzenia sie spełniajš Zresztš nasza działka jest właciwie porodku terenu między torami a a2. Stojšc tam słyszę wierszcze a nie auta Ale może wynika to z tego że teraz mieszkam w centrum Poznania i do odgłosów aut jestem całkowicie przyzwyczajona Wczeniej oglšdalimy tereny w Siekierkach, Czerlejnie itp - też były piękne ale mnie jako "miastuchowi" trudno było sobie wyobrazić takie oddalenie od miasta (mam nadzieję że nie uraziłam nikogo kto tam mieszka ). To też było przedmiotem dyskusji z moim facetem (z Kostrzyna od urodzenia) - on do tego był JAKBY przyzwyczajony Pozdrawiam Cię serdecznie P.S. A co do dziennika to na razie specjalnie nie mam czego opisywać Jak pisałam dopiero wybieramy projekt, zalezy nam na małym domku (tak 100-110 m2) więc na razie musiałabym opisywać jedynie wielki mętlik jaki mamy w głowach haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 23.06.2006 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Magda - dla każdego co innego jest najlepsze, bo każdy z nas jest inny Najważniejsze, że Tobie się podoba, bo to Ty masz się dobrze czuć w swoim domku i ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda75 23.06.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 czekam za kolejnymi wpisami do dziennika !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 23.06.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Jest Filip!!! jaki piekny - super (ja tam za kazdego psiaka dalabym sie pokroic ), Dzieki za zdjecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 23.06.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 a ja nie wiedze tych zdjęć z wichury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 23.06.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 zuczek! skąd ty wtrzasnęłaś tak fantastyczne zdjęcia???? REWELKA! Bardzo podoba mi się dom jaki wybraliście szczególnie góra bo na dole to umnie odpada garaż w bryle - ale to rzecz gustu i potrzeb. No ale czekam na następny odcinek! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 23.06.2006 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 zuczek! skąd ty wtrzasnęłaś tak fantastyczne zdjęcia???? REWELKA! No napisałam przecież, że mi skrzydła urosły Cieszę się, że Ci się podoba nasz domek. Szukaliśmy właśnie takiego prostego i niewielkiego (chociaż właściwie wcale aż tak mały nie jest). Szczerze mówiąc wcale nie spodziewam się jakichś wielkich ochów i achów zachwytu nad naszym projektem. Zdaję sobie sprawę z tego, że to prosty domek o spokojnej bryle i raczej niczym szczególnym się nie wyróżnia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 23.06.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Zuczek, wybraliście bardzo ładny projekt . Jest w nim coś sympatycznego, miłego ... co przyciąga wzrok i dobrze się kojarzy. Wnętrze będzie chyba funkcjonalne, bo w zasadzie jest wszystko co trzeba . Wydaje mi się, że garaż mógłby być nieco większy , ale ogólnie domek pierwsza klasa ! Jestem bardzo ciekawa jakich zmian w projekcie dokonaliście w trakcie adaptacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 24.06.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Pozdrowienia dla Wielkopolski od ... Wielkopolski Wybraliście bardzo ładny projekt Będziemy śledzić z ciekawością Wasz dziennik i trzymać za Was kciuki! Pozdrawiamy Robert i Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 24.06.2006 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Adriano rzeczywiście garaż nie jest za duży. Ale widzisz, wybierając niewielki domek trzeba liczyć się z tym, że wszystkiego mieć nie będziemy. Nasz "kombiak" wejdzie spokojnie, jeszcze zmieszczą się jakieś narzędzia. A rowery i cały sprzęt ogrodowy będziemy mieli w drewnianym domku gospodarczym. Za jakiś miesiąc powinniśmy już go mieć Nie mogę się doczekać. Robert i Aga - dzięki za miłe słowo ja również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 25.06.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Mnie tam sie projekt bardzo podoba - wymary zew. ma dokladnie takie jak moj My strasznie dlugo myslelismy czy zrobic zadaszony taras (bo wg mnie taki musi byc) czy dodakowy pokoj na dole. W koncu zwyciezyla druga wersja - bo taras zadaszymy innym niz dach sposobem (pomyslow jest kilka ). Pow. salonu i kuchni mamy identyczne Z tym, ze wasz salon jest znacznie bardziej ustawny - czego ci bardzo zazdrosze bo nie bedziesz przechodzila koszmaru ustawinie tam funkcjonalnie mebli - ja ja Kryteria wyboru mielismy takie jak wy wiec i projekt wg mnie jest rewelacyjny Tez jestem ciekawa jakie zmiany wprowadziliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 26.06.2006 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 No właśnie Iga, ten nasz "salon" wcale nie był taki rewelacyjny, ustawny jak się wydaje Część jadalna w wykuszu ok, ale część wypoczynkowa masakra! Zdecydowanie zbyt mała. Dlatego trochę pokombinowaliśmy i dopiero teraz jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts