Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika żuczka

Recommended Posts

No i co ?? Pierwszy wpis i już porażka ....

Bardzo wszystkich przepraszam za zamęt ale mój wpis ukazał się w dzienniku budowy a nie w komentarzach ...

Brak słow - przepraszam

P.S. Czy można go jakoœ wykasować żeby nie psuć Twojego, zuczku dzienika ???

Magda - nic się nie stało, na błędach człowiek się uczy :wink: Widzę, że swoje pierwsze posty zaczynasz od mojego dziennika - miło :oops: :wink:

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 455
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj żuczku !! :lol:

Wczoraj dokonałam swojego pierwszego wpisu na tym forum. Byłam cała z siebie dumna, że sie odważyłam aż tu nagle zrobiło mi się gorąco ...

Okazało się że wpisu dokonałam w Twoim dzienniku a nie w komentarzach :oops:

Na całe szczeście błyskawiczna i życzliwa interwencja adriano pozwoliła mi zatuszować tą wpadkę :p

Ale do rzeczy :lol: My od kilku dni jesteśmy szczęsliwymi posiadaczami działeczki w Kostrzynie. Dopiero zaczynami więc przygodę z budową - na razie jesteśmy na etapie wyboru projektu...

Więc daleko w tyle za Wami

Tym bardziej z niecierpliwością czekam na kolejne wpisy :lol:

P.S. Fajnie piszesz

My od kilku dni jesteśmy szczęsliwymi posiadaczami działeczki w Kostrzynie. Dopiero zaczynami więc przygodę z budową - na razie jesteśmy na etapie wyboru projektu...

Macie działkę w Kostrzynie, ale fajnie! To jest nas już trzech na tym forum :wink: Może zdradzisz, w której części Kostrzyna macie te swoje włości? :wink: Będę czekać na Twój dziennik :D

Pozdrawiam

Nasze "wloœci" sš na osiedlu ... strumieńskim :lol:

Doczytałam się dlaczego zrezygnowaliœcie z tej okolicy ale powiem Ci że mnie te tereny podobały się zawsze !! Blisko do miasta, sklepów itp. Sšsiedztwo też mi nie przeszkadza - zresztš te domy Romów sš nieco dalej od naszego miejsca :wink:

Jadšc tamtędy zawsze marzyłam żeby tu stanšł mój dom - i proszę - marzenia sie spełniajš :lol: :lol:

Zresztš nasza działka jest właœciwie poœrodku terenu między torami a a2. Stojšc tam słyszę œwierszcze a nie auta :lol:

Ale może wynika to z tego że teraz mieszkam w centrum Poznania i do odgłosów aut jestem całkowicie przyzwyczajona :D

Wczeœniej oglšdaliœmy tereny w Siekierkach, Czerlejnie itp - też były piękne ale mnie jako "miastuchowi" trudno było sobie wyobrazić takie oddalenie od miasta (mam nadzieję że nie uraziłam nikogo kto tam mieszka :lol: ). To też było przedmiotem dyskusji z moim facetem (z Kostrzyna od urodzenia) - on do tego był JAKBY przyzwyczajony :lol:

Pozdrawiam Cię serdecznie

P.S. A co do dziennika to na razie specjalnie nie mam czego opisywać :D Jak pisałam dopiero wybieramy projekt, zalezy nam na małym domku (tak 100-110 m2) więc na razie musiałabym opisywać jedynie wielki mętlik jaki mamy w głowach haha :lol:

zuczek! skąd ty wtrzasnęłaś tak fantastyczne zdjęcia???? :o REWELKA!

No napisałam przecież, że mi skrzydła urosły :lol: :wink:

Cieszę się, że Ci się podoba nasz domek. Szukaliśmy właśnie takiego prostego i niewielkiego (chociaż właściwie wcale aż tak mały nie jest).

Szczerze mówiąc wcale nie spodziewam się jakichś wielkich ochów i achów zachwytu nad naszym projektem. Zdaję sobie sprawę z tego, że to prosty domek o spokojnej bryle i raczej niczym szczególnym się nie wyróżnia :wink:

Pozdrawiam

Zuczek,

wybraliście bardzo ładny projekt :D . Jest w nim coś sympatycznego, miłego ... co przyciąga wzrok i dobrze się kojarzy. Wnętrze będzie chyba funkcjonalne, bo w zasadzie jest wszystko co trzeba :wink: .

Wydaje mi się, że garaż mógłby być nieco większy :roll: , ale ogólnie domek pierwsza klasa ! :D

Jestem bardzo ciekawa jakich zmian w projekcie dokonaliście w trakcie adaptacji.

Adriano rzeczywiście garaż nie jest za duży. Ale widzisz, wybierając niewielki domek trzeba liczyć się z tym, że wszystkiego mieć nie będziemy. Nasz "kombiak" wejdzie spokojnie, jeszcze zmieszczą się jakieś narzędzia. A rowery i cały sprzęt ogrodowy będziemy mieli w drewnianym domku gospodarczym. Za jakiś miesiąc powinniśmy już go mieć :D Nie mogę się doczekać.

Robert i Aga - dzięki za miłe słowo :wink: ja również pozdrawiam :)

Mnie tam sie projekt bardzo podoba - wymary zew. ma dokladnie takie jak moj :D My strasznie dlugo myslelismy czy zrobic zadaszony taras (bo wg mnie taki musi byc) czy dodakowy pokoj na dole. W koncu zwyciezyla druga wersja - bo taras zadaszymy innym niz dach sposobem (pomyslow jest kilka :D ). Pow. salonu i kuchni mamy identyczne :D Z tym, ze wasz salon jest znacznie bardziej ustawny - czego ci bardzo zazdrosze :D :wink: bo nie bedziesz przechodzila koszmaru ustawinie tam funkcjonalnie mebli - ja ja :wink: Kryteria wyboru mielismy takie jak wy :wink: wiec i projekt wg mnie jest rewelacyjny :D Tez jestem ciekawa jakie zmiany wprowadziliscie :)