Gerion 11.06.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Żuczku, nie leży gdzieś na Twojej budowie moja taczka?? Wiesz kto mi ją zwinął z działki i teraz muszę ją szukać po Kostrzynie .... pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 26.06.2007 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Żuczku, nie leży gdzieś na Twojej budowie moja taczka?? Wiesz kto mi ją zwinął z działki i teraz muszę ją szukać po Kostrzynie .... pozdrawiam Gerion A owszem, owszem jakaś taczka u nas leży. Ale nie tylko. Jest jeszcze betoniarka, jakieś grabki, termos i ogrooommmme buciory. To też Twoje? Niestety z p. Tomkiem nie możemy się skontaktować, żeby wreszcie łaskawie zabrał te rzeczy, bo nie odbiera od nas telefonów. Być może Tobie uda się z nim skantaktować... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 26.06.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 No koleś jest wiecznie znikający, dla mnie zniknął z wielką ilością niewykonanych rzeczy, więc ja już go sądownie ściagam ..A po taczkę i betoniarkę przydę... pozdrawiamGerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 26.06.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Noo... kogo moje piękne oczy widzą..... Czekam i czekam na jakieś wpisy, a tu cisza...Jak idzie na budowie? pomijam oczywiście kwestię dachówki. Z tego co pamiętam powiększyliście łazienkę kosztem pomieszczonka gospodarczego. My chcemy je zostawić, ale bez okna połaciowego. Chcemy zamontować małe okienko w szczycie, ale nie wiem, czy nie bedzie za małe i czy w ogóle to pomieszczenie swobodnie będzie pelnić funkcję pralni i może prasowalni Jak to oceniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 05.07.2007 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 No koleś jest wiecznie znikający, dla mnie zniknął z wielką ilością niewykonanych rzeczy, więc ja już go sądownie ściagam .. A po taczkę i betoniarkę przydę... pozdrawiam Gerion No ta sprawa już nam się wyjaśniła pozdrawiam ps. A betoniarki na pewno nie chcesz? W dalszym ciągu u nas stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 05.07.2007 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Noo... kogo moje piękne oczy widzą..... Czekam i czekam na jakieś wpisy, a tu cisza...Jak idzie na budowie? pomijam oczywiście kwestię dachówki. Z tego co pamiętam powiększyliście łazienkę kosztem pomieszczonka gospodarczego. My chcemy je zostawić, ale bez okna połaciowego. Chcemy zamontować małe okienko w szczycie, ale nie wiem, czy nie bedzie za małe i czy w ogóle to pomieszczenie swobodnie będzie pelnić funkcję pralni i może prasowalni Jak to oceniasz? Witaj Ruskowa tak z rozpędu odpowiedziałam Ci w dzienniku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.07.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 WOW! wreszcie się pojawiłaś i to z jakim wpisem w dzienniku super to zaczyna wyglądać! chałupka wygląda w środku nakrawde imponująco - i bardzo podoba mi sie pokój dzienny i to mieksce pod oknem - tym naprawde wielkim mam pytanko... co to za "schod" jest na klatce schodowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 05.07.2007 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 WOW! wreszcie się pojawiłaś i to z jakim wpisem w dzienniku super to zaczyna wyglądać! chałupka wygląda w środku nakrawde imponująco - i bardzo podoba mi sie pokój dzienny i to mieksce pod oknem - tym naprawde wielkim mam pytanko... co to za "schod" jest na klatce schodowej??? Dzięki Świerczu! ..yyyyyy.... jaki schod??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.07.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 no tu ten pod oknami... co to jest? http://images27.fotosik.pl/16/c06f002441741aab.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 05.07.2007 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 aaaa.... TO To żaden "schod" tylko taka duża wnęka. Jest ona na tej samej wysokości co powierzchnia stropu. Tak było w projekcie... My chcemy ten kąt w przyszłości zagospodarować na kwiatki i takie tam... Jeszcze do końca nie mamy pomysłu, ale może poszalejemy z jakąś kaskadą albo ...akwarium? Masz jakiś pomysł to dawaj! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.07.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 wiesz... fajna sprawa z tym "schodem" pomysł z akwarium podoba mi się najbardziej... tylko troche chyba trudne bedzie dojście - wiesz czyszenie raz na jakiś czas... ale pomysł super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 05.07.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Dzięki za odpowiedź. Z tej garderoby faktycznie wyszła dziupla Zupełnie inaczej to wygląda w projekcie niż w rzeczywistości. Z wneką w kuchni miałaś fajny pomysł, można zastosować u siebie? Co do schoda też myślałam o kwiatach i takich tam (wyjdzie w praniu ) Wszystko wygląda tak jak sobie wymarzyłam (aż się rozmarzyłam.....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.07.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 witaj ale postępy prac super już wszystko wygląda ! pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.07.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 zuczku, no proszę już oprowadzasz po wnętrzach . Pięknie, pięknie ! . Podoba mi się część wypoczynkowa i te duże otwory okienne. Jakie zamówiliście okna? Będą z podziałami, czy panoramiczne? Pozdrawiam cieplutko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 09.07.2007 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 wiesz... fajna sprawa z tym "schodem" pomysł z akwarium podoba mi się najbardziej... tylko troche chyba trudne bedzie dojście - wiesz czyszenie raz na jakiś czas... ale pomysł super! Czyszczenie tych okien rzeczywiście będzie utrudnione, ale tak to chyba już jest z każdym oknem polaciowym na klatce schodowej... Mi się ta wnęka podoba, bo znacznie powiększa hol na poddaszu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 09.07.2007 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Dzięki za odpowiedź. Z tej garderoby faktycznie wyszła dziupla Zupełnie inaczej to wygląda w projekcie niż w rzeczywistości. Z wneką w kuchni miałaś fajny pomysł, można zastosować u siebie? Co do schoda też myślałam o kwiatach i takich tam (wyjdzie w praniu ) Wszystko wygląda tak jak sobie wymarzyłam (aż się rozmarzyłam.....) Wiesz, to jest ściana działowa, więc jeśli zależy Ci na większej garderobie, to zawsze możecie tą ścianę sobie przesunąć, ale wtedy niestety kosztem powierzchni łazienki No i chyba trzeba by było pamiętać o jakimś dodatkowym wzmocnieniu na stropie... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 09.07.2007 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 witaj ale postępy prac super już wszystko wygląda ! pozdrawiam serdecznie Dzięki wielkie Ivonesca!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 09.07.2007 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 zuczku, no proszę już oprowadzasz po wnętrzach . Pięknie, pięknie ! . Podoba mi się część wypoczynkowa i te duże otwory okienne. Jakie zamówiliście okna? Będą z podziałami, czy panoramiczne? Pozdrawiam cieplutko ! Hmm... do okien daleka jeszcze droga, bo niestety musimy teraz czekać na ekipę do ocieplenia i ścian oslonowych - dopiero wtedy będzie można wymierzyć okna Ale okna mamy już wybrane Prawdopodobnie zdecydujemy się na szprosy poziome, bo zawsze takie nam się podobały. Tak sobie myślę, że być może do tradycyjnej bryły naszego domu bardziej by pasowały te w kratkę, ale jakoś nigdy nie mogłam się do takich kratkowanych szprosów przemóc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 09.07.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Faktycznie wszystko coraz bardziej domowo wyglada. Tez mi sie bardzo podoba czesc wypoczynkowa z duzymi przeszkleniami. Ale najbardziej zazdroszcze zadaszonego tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 09.07.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Właśnie zadaszony taras stał się powodem dla którego wybrałam ten projekt Śledzę postęp prac u Żuczka i domek podoba mi się jeszcze bardzej i wiem , że to dobry wobór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts