mynia 22.08.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 czesc Zuczku tu mąż Myni. Czy moglabys jasniej wytlumaczyc o co chodzi z tymi murlatami.My strop juz zalalismy i nie ma w nim zadnych murlat!?Jesli mozesz to odpisz na temat:kto buduje aps 108 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 23.08.2006 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 czesc Zuczku tu mąż Myni. Czy moglabys jasniej wytlumaczyc o co chodzi z tymi murlatami.My strop juz zalalismy i nie ma w nim zadnych murlat!?Jesli mozesz to odpisz na temat:kto buduje aps 108 Witam, odpisałm w wątku o aps 108. Mam nadzieję, że nie zagmatwałam za bardzo wypowiedzi i zrozumiesz o co biega Jeśli już sprawdzisz w projekcie i zakumasz co tam jest zmalowane to napisz proszę. Nam wyszło tak jak tu napisałam w dzienniku, tak też widziała to ekipa i kierownik budowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 23.08.2006 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Bagat, Iga dzięki za odpowiedź. Pomyliłam się, u nas na stropie są tylko 2 cm ocieplenia (a nie 3) To raczej mizerna izolacja akustyczna. Myślałam o 5cm i chyba tak zrobimy bo w obecnej sytuacji jak i tak musimy podnieść trochę ścianę kolankową, to co by nie Za to dach jest ocieplony 18 cm wełny. Słyszałam, że to mało, bo z tego co wiem daje po 23-25 cm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 23.08.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Bardzo ładny i harmonijny projekt --no i najprzyjemniejszy (bo najszybszy ) etap. Czy bierzecie się już do dachu? Brak wpisów! brak wpisów! Pozdrawiam prawie-sąsiadkę. Piękna cegła klinkierowa. Będę śledzić z przyjemnością dziennik. Dobrze się czyta a i podglądałabym stawianie ściany 3W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 23.08.2006 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Magalena na dach mamy jeszcze trochę czasu, dopiero strop się robi Ale cieślę już mamy, towar właściwie też, bo cieśla przychodzi z własnym Dziękuję za uznanie odnośnie klinkieru, nam też się bardzo podoba Ty u siebie masz scianę 3W, bo nie doczytałam w Twoim dzienniku? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 23.08.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Bardzo fajnie czyta nam się Wasz dziennik Praca posuwają się u was bardzo szybko. Ani się obrócicie i STAN SUROWY stanie się faktem Życzymy Wam powodzenia w dalszym budowaniu! Pozdrawiamy Robert i Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 29.08.2006 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Bardzo fajnie czyta nam się Wasz dziennik Praca posuwają się u was bardzo szybko. Ani się obrócicie i STAN SUROWY stanie się faktem Życzymy Wam powodzenia w dalszym budowaniu! Pozdrawiamy Robert i Aga Dziękuję Widzę, że jesteśmy na podobnym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.08.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 żuczuku i co strop zalany? a oblany?u mnie wykonawcy na jutro chca cobym im cos postawiła na wieche na strop bo jesli tylko nie bedize padac to wylewamy strop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 01.09.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Cześć Żuczek! Dawno mnie nie było - urlop - a na nim nie odpoczynek tylko praca na budowie - u nas dopiero zakończone zostały fundamenty, a u ciebie ? - tylko pozazdrościć! ps. gdzie kupowałaś cegłe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 01.09.2006 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Strop został zalany w środę poźnym popołudniem Tylko od tamtego czasu nie było jakoś okazji do zrobienia fotek. Albo pogoda nieciekawa albo zajeżdżamy na budowę jak się ciemno robi Sylvia, o oblewaniu na razie nawet nie myślimy, bo nie ma na to czasu, tylko praca praca Może w "łikend" znajdzie się na to czas. A właściwie to musi się znaleźć, bo na budowie mamy taki bałagan Posprzątać wreszcie trzeba Świercz - witam po pracowitym urlopie Skoro skończyliście fundamenty to najgorsze macie za sobą. Teraz powinno iść piorunem Najgorzej wyjść z ziemi. Co do cegły to kupowaliśmy ją w hurtowni Kospol w Swarzędzu (zresztą nie tylko cegłę tam kupowaliśmy). Dobrze nam się współpracuje z nimi. Jak chcesz to zajrzyj: http://www.kospol.pl Początkowo chcieliśmy brać z cegielni Iwno ale wszyscy chórem nam odradzali stamtąd cegłę, podobno bardzo szajsowata Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 01.09.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Aha.... dzięki! fajowy ten żuczek w loginie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 02.09.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 zuczku, no proszę jak się ładnie postarałaś ! . Taka śliczna dziewczyna i tylko nóżki w kaloszkach pokazywała. Teraz to co innego ! A na te tłuszczyki na boczkach, to drabina jest wyśmienita BRAWO !!! GRATULUJĘ i cieszę się razem z Tobą ! STROP już macie, więc jest się gdzie schować przed deszczem . Szkoda tylko, że takie przeboje były z betonem. Ale z pewnością STROP będzie solidny i mocny !!! Domek wygląda coraz ładniej. Widzę, że mimo błędów ( których nie sposób ominąć ) bardzo starannie , równiutko i solidnie jest wykonany. Wszystko jest SUPER ! Pozdrawiam cieplutko P.S. Bardzo sympatycznie Twój żuczek macha swoimi czterema rączkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 04.09.2006 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Adriano dzięki za miłe słowa, fajnie, że się odezwałaś My równiez cieszymy się, że strop już zalany, teraz deszcze na budowie niestraszne A mój żuczek bardzo twarzowy, prawda? Nawet całkiem do mnie podobny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.09.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Oj! tak ! bardzo twarzowy ! ... może i nawet podobny, ale ... jeśli dobrze Cię zapamiętałam , to nie masz aż tak wydatnych policzków ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 07.09.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 zuczek gdzie kupowałaś cegłe pełną i za ile szt.? w Swarzędzu są po 79gr+trasport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.09.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 zuczek, co z Tobą ? Gdzie się podziewasz ??? Odezwij się ! Jak tam domek ? Buduje się ? A kaloszki - co z nimi? Teraz pewnie na grzybobranie Ci się przydadzą Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 22.09.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 zuuuuuuuuczkuuuuuuuuu!!!! zuuuuuuuuuuuuuuuuczkuuuuuuuuuuu.......!!!!! yyyy.... nie ma jej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 25.09.2006 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Jestem jestem! Domek się buduje, jest trochę nowości, muszę to wszystko pozbierać i opisać - jak tylko znajdę trochę czasu i natchnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 25.09.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Im budowa dalej tym czasu mniej co? czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 28.09.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 zuczek, CZEKAMY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts