buffalla 14.01.2016 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 też mam ten problem:/ paskudna sprawa, ale picie szałwii jakoś w miarę pomaga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 22.04.2016 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Moja znajoma mówiła mi o kimś kto się bardzo pocił. Polecono mu zbadanie poziomu witaminy K2 (koszt ok 60zl). W ośrodku zdrowia jeszcze o takim badaniu nie słyszeli. W każdym razie tej osobie wyszedł poziom 14 a norma to ok30 bodajże. Nie wiem jak wyglądało leczenie ale problem został usunięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faraonka 20.08.2016 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Moja znajoma mówiła mi o kimś kto się bardzo pocił. Polecono mu zbadanie poziomu witaminy K2 (koszt ok 60zl). W ośrodku zdrowia jeszcze o takim badaniu nie słyszeli. W każdym razie tej osobie wyszedł poziom 14 a norma to ok30 bodajże. Nie wiem jak wyglądało leczenie ale problem został usunięty. Hmmm szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę. Koszt badania niewielki, więc może faktycznie warto spróbować. Ja czytałam ostatnio o leczeniu nadpotliwości botoksem. Zastanawiam się nad tą metodą, jednak może najpierw wypróbuję tańsze metody. Edytowane 1 Września 2016 przez Elfir usunięto link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nocny jastrzab1719514758 28.08.2016 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 Ja na potliwosc stosuje medispirant w zelu do kapieli oraz persiblock w tabletkach. Narazie dziala ale nie wiem czy to dobra droga szczerze mówiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie_zapominajka 12.09.2017 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2017 Racja, lekarz powinien pomóc, bo przyczyny mogą być różne, a samemu ciężko będzie określić co dokładnie może dolegać i co za tym stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia23 03.10.2018 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Zastanawiam się dlaczego na takim forum stworzył się taki temat Ale powiem wam jak to wygląda z nadmiernym poceniem. Sama cierpiałam tym, że pocę się szalenie , gdzie nie byłam, tak za chwile byłam przemoczona. Jak wiadomo to już jest choroba która ogranicza ludzkie życie i może dotknąć każdego bez względu na wiek. Nie wybierajcie metod chirurgicznych, czy środków chemicznych jeżeli nie chcecie mieć skutków ubocznych. Ja leczyłam się za pomocą urządzenia Electro Antiperspirant i bez problemu nadmiernemu poceniu powiedziałam pa-pa. Jestem zadowolona z efektów do dziś i myślę, że i wy możecie być szczęśliwi tak jak jestem teraz ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts